Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סטרואן c2 vts, אני רוצה להחליף את המערכת הסטנדרטית וזקוק להמלצתכם.

אז אחרי שירדתי מהדאבל דין של אנדרואיד החלטתי להשקיע את הכסף במערכת נורמלית.

אז ככה כמה דברים שצריכים לקחת בחשבון: מקום לסאב, איכות סאונד, וכמובן תקציב.

מקום לסאב- אין כמעט מקום בבגאז בגלל שהוא קטן.

איכות סאונד- כמה שיותר מדוייק יפה ואיכותי במסגרת התקציב כמובן, לא מחפש שכל השכונה ישמעו אותי.

רוצה עוצמת סאונד סבירה 70-90 rms.

תקציב- 2500-3000 ש"ח. חיווט ושאר הירקות בנפרד.

תודה רבה ושבוע טוב .

פורסם (נערך)

מאיפה אתה בארץ , והאם אתה פתח ליד ?

עריכה אחרונה על ידי e.e

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

זה רכב באמת קטן יחסית וגם בכדי לשמור עליו ספורטיבי הייתי גם מחפש מוצרים קלי משקל ולא רק קטנים - ההתייחסות כאן היא לסאב ולמגבר בעיקר.

סאב בקוטר 8 אינטש בתיבה אטומה.

מגבר ארבעה ערוצים עם גישור לסאב וופר או חמישה ערוצים לעבודה אקטיבית

סט קומפוננט קדמי שני חלקים (רצוי שהקרוס שלו יתמוך BI-AMP אם אפשר)

ויחידת ראש

בתקציב שציינת הייתי משתדל למצוא הכל ביד2 אחרת התוצאות עלולות להיות פושרות ביחס לציפיות - לפחות של חברי פורום אוהדי התחביב, לא בהכרח שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא התכוון - פתוח ליד 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טעם אישי, אתה חייב לשמוע סט כזה ולהחליט בעצמך.

בעיניי הטוויטרים של פוקל, בידיעה שהם יוגברו בצורה פסיבית על מגבר מיינסטרימי ללא יכולת שליטה רבה של אקולייזר או הנחתה פעילה על הטוויטר - הסיכוי שלך לקבל טוויטר צורם ולא נעים לאוזן הוא גבוה.

כבר שמעתי כמה רכבים שהגיעו לתוצאה שהיתה נסבלת מבחינתי עם הסט הזה בעבודה פסיבית אבל בעיני הסט הזה דורש התערבות בריסון הטוויטר.

בחירת המיקום והזווית שלו היא קריטית.

אני לא אומר שזה סט רע או לא טוב, אני אומר שזה סט שמבחינתי, בצורה הגולמית שלו - בעייתי לריסון.

זו דעתי האישית בלבד.

עם יכולת ריסון\כוון מתקדמים לסט הזה אני בטוח שניתן להוציא ממנו תוצאות שיפתיעו לא מעט חברי פורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז אני חייב לשמוע סטים של קומפוננטים,יש מקום מומלץ שיש מבחר רחב שאפשר להזין לרמקולים באזור המרכז?

פורסם

165V1 focal סט ישן מסידרת הפוליגלאס סט טוב ,הטווטרים TNA שלו הם אכן חדים ולא כל אחד מתחבר אליהם

הייתי שוקל את ה-PS165 מהסידרה החדשה שהוא סט יותר מעודן.

נב- מה בנוגע לרדיודסיק.?

פורסם

אודיו קינג,

ראיתי שיש להם סדרה חדשה עכשיו עם מידבאס שהממברנה שלו מבוססת במבוק וטוויטר עם הטכנולוגיה שלהם של כיפה הפוכה (היענות מרשימה באוף אקסיס) - ידוע לך עם הסטים האלה מגיעים גם לארץ? מה יהיה מחירם?

Pioneer TS-X150

פורסם

מדובר בליין מרשים וחדש לחלוטין ,ככול הדוע לי הדגמים החדשים 2014 של פוקל טרם הגיעו לארץ

מהמחירים בחול של ה-ps165fx אני מעריך שהתמחור ההתחלתי שלו בארץ יהיה בין 2200-2400 שח.

פורסם

אני יחשק את דעתו של אדי לגבי הפוקל. יש להם טוויטר די חד ולא כולם אוהבים את זה. מה שכן, יש להם מידבאסים טובים לעיניי. בעבודה אקטיבית אפשר לרסן את הטויטר ולהשתדל להרחיק אותם כמה שיותר ואפילו לעבוד ב OFF AXES מלא.

לשמוע אפשר במפגשים שמתקיימים. יש מפגשי צפון/מרכז/דרום.

הייתי משתדל להגיע לכמה, עם דיסק שלך. כך שתוכל לשמוע את השירים שאתה מכיר טוב. לשמוע אותם שירים בכמה וכמה רכבים ולקבל כיוון לסט.

חוץ מפוקל יש המון דברים מעניינים. אבל זה רק כיוון. יכול להיות גם סט מצויין עם התקנה וכיוון גרוע וישמע גם כן גרוע. לכן גם את זה צריך לקחת בפרופורציה.

לשמוע בסטנדים לדעתי לא נותן בכלל הרבה. זה שונה מהרכב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...