Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פולו 2003 אוטומט עם 97K קילומטר, אני יד שניה ואני מחזיק ברכב כבר שנתיים.

הרכב כבר בן 11 שנים ואני די חושש מהתקלות הצפויות העלולות להתרחש ברכב ,כמו כן עלות החלקים היקרה.

לכן עלתה בדעתי המחשבה למכור את הפולו שלי ולקנות את הפיאט גרנדה פונטו 2007-2008 רובוטית.

מה דעתכם?

פורסם

ניראה שיש לך רכב שמור עם קמ טוב מאוד,לדעתי אם אין תקלות אין טעם בהחלפה כזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לכן עלתה בדעתי המחשבה למכור את הפולו שלי ולקנות את הפיאט גרנדה פונטו 2007-2008 רובוטית.

מה דעתכם?

לא, אלא אם כן מדובר בגרנדה ידנית.

פורסם

הרכב שלי מאוד שמור, לפני כשנה הרכב כולו עבר צבע, טיפולים בזמן וכו'.

אך הרכב מרגיש לי קצת ישן ועייף. מתחילות לצוץ כל מיני תקלות קטנות, כמו בעיה במנגנון החלון החשמלי, רעש לאחר הנעה מכיוון הסטרטר. לכן עולה בי השאלה הם זה הזמן להיפטר מהפולו ולהתחדש ברכב בעל שנתון גבוה יותר כמו הפיאט גרנדה אוטומט 2007-2008.

פורסם

אתה תוסיף עוד קרוב ל20K ש"ח בשביל לקנות רכב אומנם חדש יותר, אבל עם אותו ק"מ בערך ואף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה חף מתקלות.

לא רואה כאן שום הגיון כלכלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הפולו שלך לא שווה הרבה, כדאי למשוך עד שתתפגר. ( עד שילך גיר או מנוע) כל שאר הדברים שאתה מתאר לא יקרים לטיפול\תיקון, ק"מ נמוך... לדעתי יש לה עוד כמה שנים בכיף לסחוב.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

למרות נימוקי החברים בדבר אי החפות של הפיאט (מהמודל שרוצה פות"ש לרכוש) מתקלות, גם התקדמות שבמודל (רכב יותר חדש) זה משהו (ואמור גם להיות רכב פחות עייף מהפולו).

אבל ואבל גדול - לדעתי לפחות זה תלוי מאוד בק"מ - לא הייתי רוכש בשום אופן רכב ממודל 2007-2008 עם 100K ק"מ או אפילו ק"מ זהה לרכבך הנוכחי.

אם הרכב המיועד לרכישה היה עם ק"מ של עד 60K - הייתי שוקל רכישה.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגני, נסועה ממוצעת של משפחה בישראל עומדת על 15-20 אלף ק"מ בשנה.

רכב שנת 2008 זה רכב שנמצא כ-6 שנים על הכביש.

חישוב קל והגענו למסקנה ש-100K ק"מ לרכב בגיל הזה זה פחות או יותר הממוצע.

זה עוד לפני שהתחלנו לדבר על זה שאחוז נכבד (להערכתי מעל 80%) מהדגמים בשנתונים האלה נמכרו לחברות ליסינג/השכרה ששם הממוצע גבוהה הרבה יותר מהמספרים שציינתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא צריך להכליל - לא כל אחד נוסע אפילו 15K ק"מ בשנה ולא לכל רכב שעבר נסועה כזו דומה, שיחקו בקילומטראז'.

זה אולי הממוצע - אבל יש חריגים ואותם צריך לחפש. השוק מת גם ככה.

alfa 156 2.5.

פורסם

השוק באמת די מת. אבא שלי מכר גרנדה רובוטית מודל 2010 עם 42 אלף ק"מ (יד 3 אמנם) והיה רק טלפון אחד. הבחור קנה את הרכב ב-2000 ש"ח מתחת למחירון.

אני מניח שרכבים שמורים פחות מקבלים משמעותית פחות מהמחירון.

פורסם

תאמין לי שאני יודע, אני מאלה שמורידים את הממוצע (נוסע 8K ק"מ בשנה) אבל אם תפתח יד 2 תראה שהרוב המוחלט של המודעות מהשנתון הזה כבר מזמן חצו את ה-100K ק"מ.

ברור שאם הוא יחפש מספיק הוא ימצא אבל זה יקח לא מעט זמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב השני שלי גם הוא פולו 2003 אוטומט עם 70000 ק"מ , יש קצת רעש אחרי ההתנעה זה סביר , מטופל פעם בשנה במוסך שמתמחה ברכבים האלה ואין שום בעיות בין הטיפולים, חבל להחליף.

אצלי עדיין הצבע המקורי.

פורסם

הרכב שלי הוא בן 11 ויש בלאי טבעי שברור לכולם.

אם אני מתקדם לרכב שנת 2008 זה אומר 5 שנים יותר צעיר מהרכב שלי.

בהנחה ואני מוצא פיאט גרנדה פונטו 2008 אוטומט עם לא יותר מ70000 קילומטר ב30K-32K זה שווה?

• תוכן חדש...