Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדכן את חברי הפורום בפתרון שמצאתי (למקרה הספציפי שלי) למקרה שזה יעזור או יתן כיוון לאחרים עם בעיה דומה.

החלפתי לאחרונה את ה"טייפ" הישן בפיזו 306 של למשהו עדכני יותר עם כבל AUX וכולי, וכבר מהנסיעה הראושנה התחלתי לשים לב למעין צליל ארוך וקבוע של ווווזזזזזז שמתחזק ביחד עם הטורים של הרכב.

לאחר בירור הבנתי שמדובר ביללה מהאלטרנטור וחיפשתי פתרונות, חלק אמרו שזה הצלבה של חיוט, חלק אמרו שזה קרבה פיזית בין כבל מתח לכבלים של הרמקולים, וחלק אמרו שזה בעיה בהארקה.

בדקתי הכל לפי הסדר הזה בדיוק ובבדיקה של ההארקה מצאתי אלתור חשמל מכוער עם הרבה איזולרבנד.. עקבתי אחרי הכבל וראיתי שהוא הולך לטלפון הרכבי שנשאר מותקן מהבעלים הקודמים (הישנים האלו שפעם היו שיא הטכנולוגיה עם הלחצנים הענקיים שמתחברים לקו הטלפון שלך)

ניסתי לחשוב על דרך אלגנטית לנתק את הטלפון והרמקול הייעודי שלו מעמעגל החשמלי של הרכב והחלטתי לנסות לנתק לרמקול (שוב מזכיר שהוא מופרד מהמערכת אודיו של הרכב) את המינוס

הפלא הפלא ואין יותר ייללה!

ולסיכום מה שאני ממליץ לכל מי שחווה צרה דומה זה לחפש אלתורי חשמל ברכב, כל דבר שלא מקורי לרכב "מהמפעל" ככול הנראה מועד לפורענות וממליץ לעקוב אחרי רצץ הבדיקה שעשיתי

בדיקת הצלבות בחיוט > הרחקה פיזית של מקורות חשמליים מכבלים של אודיו > בדיקה מעמיקה של נקודת ההארקה (אצלי ברכב זה בורג ענק ממש איפה שהיית מוצא קלאץ ברכב ידני)

פורסם

מתן? תל מונד? :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חלק מהמשפחה מהצד של אשתי שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן כן, מה קורה?

ד"א אחלה שרשור על הטאבלט!

עדכון- הצליל לא נעלם לחלוטין.. אם אני ממש בשקט והמערכת דלוקה ולא מתנגן שום דבר אני שומע חלש חלש צליל..

אז יש לי פרוייקט לסופש הקרוב!

פורסם

:)

זה בעיקר בעיות הארקה תיקח בחשבון תבדוק אם כשאתה מנתק את הכבל AUX מהמכשיר שהוא מחובר אליו (סמארטפון?) אתה שומע את הרעש וכשהוא כן מחובר אתה לא.

מעבר לכך אילותרי החשמל כפי שתיארת הינם תוספות של חיבורי מעגלי חשמל למינוס של הרכב - ככה רוב הלולאות האלה נוצרות מלחתכילה.

תנסה להאריק את יחידת הראש לנקודה נוספת בגוף הרכב - גוף יחידת הראש.

Pioneer TS-X150

פורסם

השאלה היא האם שווה לי לנסות לנתק את הטלפון הפרי היסטורי שיושב לי ברכב מנקודת ההארקה? אני כמעט בטוח ב100 אחוז שהוא מקור הבעיה כי הוא מחובר בצורה פשוט חובבנית..

הוא גם לא באמת יוצר קשר עם נקודת ההארקה חיברו אותו לחוט אחר (הכבל הצהוב שמוריק מהמערכת hu) ככה שהגיוני שיהיה לו השפעה על המערכת שלי.

הפחד שלי זה שאם אנתק לו את ההארקה הוא יצור בעיות אחרות ברכב, אני לא באמת יודע מה קורה למכשיר שנשאר נטול הארקה ולא בדיוק בא לי ללכת לשלם לחשמלאי על שטות כזו

שקלתי לנתק פיוז פיוז עד שאני אמצא את הפיוז שאחראי על הטלפון אבל גם כאן אני לא יודע אם ניתוק פיוזים יכול ליצור בעיות.

פורסם

המינוס זה ההארקה, בקיצור המכשיר יהיה סתם חפץ דומם.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...