Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K

arel508
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש רכב עד 30K בערך נסיעות בעיקר בעיר שיהיה נוח אמין כמה שפחות טיפולים ואוטומט

חשבתי על מאזדה 3 אבל אני לא מבין במכוניות כלום ככה שהייתי חייב להתעייץ לפני זה

רכב ראשון שלי מעולם לא נהגתי על הכביש חוץ מהרישיון :)

פורסם

אם אני מבין נכון אתה בחור צעיר, ומכיון שהשימוש העיקרי הוא בעיר וסביר שבעיקר לבד או עם עוד אחד או שניים, נראה לי שתוכל להסתפק במכונית קטנה יותר שתהיה גם זולה יותר לאחזקה ונוחה לשימוש בעיקר לדוגמא יונדאי גטס או דייהטסו סיריון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אני מבין נכון אתה בחור צעיר, ומכיון שהשימוש העיקרי הוא בעיר וסביר שבעיקר לבד או עם עוד אחד או שניים, נראה לי שתוכל להסתפק במכונית קטנה יותר שתהיה גם זולה יותר לאחזקה ונוחה לשימוש בעיקר לדוגמא יונדאי גטס או דייהטסו סיריון.

צעיר כן בן 21. על דייהטסו שמעתי שזה חברת פח ויונדאי גטס אוטו אמין? נראה דווקא רכב נחמד

האם אפשר להשוות אמינות בין יונדאי למאזדה? אחרת למה מאזדה יש כמו זבל בארץ

פורסם

תסביר בבקשה לאחד כמוני שלא מבין כלום ברכבים מה זה חברת פח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע ממי שמעת שדייהטסו היא פח.

דייהטסו מייצרת רכבים מעולים.

למעשה דייהטסו זו חברה בת של טויוטה, והסיריון היא נושאת את המנוע של טויוטה יאריס (מה גם שבחלק מהמדינות בחו''ל

הסיריון משווקת כטויוטה פאסו). כך שהמידע שקיבלת שלילי, דייהטסו וטויוטה חולקים בלא מעט מכוניות מכלולים דומים.

מאזדה יש כמו זבל בארץ מהמון סיבות, אחת הבולטות שבהן היא סיבת התדמית.

המאזדה 3 מהדור הראשון זכתה להמון שבחים בארץ ונהנתה מתדמית מעולה עד שהגיע זמן יחסית קצר לתואאר המלכה של המדינה

ושם נמצאה כמה שנים טובות, פשוט, כי היא נהנתה מתדמית מעולה כל עם ישראל אהב את מאזדה והסיפור הוא דיי דומה גם ב- 6 בקטגוריית המנהלים,

ב- 5 בקטגוריית המיניוואנים הקומפקטים, וב- 2 בקטגוריית הסופר מיני.

לתדמית יש כאן משקל גדול מאוד בשוק המכוניות, לטוב ולרע.

שלומי.

פורסם

נא לעשות חיפוש בפורום ולחזור עם שאלות והתייעצות קונקרטיות יותר.

ננעל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...