Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפייה צנחה פנימה.

כלומר ניפרדה מעיגול הגומי שיושב על הפח החיצוני מתחת למיכסה דלת המתקפל, ו"נפלה" פנימה 1-2 ס"מ.

אני עדיין יכול לתדלק אבל מפחד שהנזק יתגבר אם לא אתקן (שבר בצינור שבין המיכל לפייה?).

האם לפנות לפחח? למוסך?

מישהו אמר לי לפנות בכלל לאוו ספידומטרים.

תודה מראש, שבת שלום וחג שמח.

פורסם

תודה עבור תגובתך, אבל האם תוכל להרחיב? מדוע דווקא למורשה?

עד שהחלטתי לא לגשת יותר אליהם :| .

האם מוסך לא מורשה אבל איכותי לא יפתור הבעיה?

אשמח אם תפרט קצת.

פורסם
תודה עבור תגובתך, אבל האם תוכל להרחיב? מדוע דווקא למורשה?

עד שהחלטתי לא לגשת יותר אליהם :| .

האם מוסך לא מורשה אבל איכותי לא יפתור הבעיה?

אשמח אם תפרט קצת.

נדיר למצוא חלקים תחליפיים לצינור התדלוק ולכן מוסך מורשה יאתר את החלק המתאים בקלות והמחיר של החלק יהייה אותו דבר בכל מקום

אולי יש בוליטין על התקלה ואז היא תתוקן עם חלק משופר ?

אולי יש אפילו ריקול שקט על התקלה הזו ואז לא תשלם

אם טפלת בעבר במוסכים מורשים אולי תקבבל אחריות של רצון טוב

בקיצור יש הרבה יתרונות על מוסך לא מורשה יבואן

• ספונסר פורום
פורסם

1.גם מוסך מומחה יאתר את החלק הנכון בקלות כי בדיוק כמו מוסך מורשה אנחנו משלמים עבור גישה לאתר החלפים ולאתר הטכני.

2.אם יש בולטין או קריאת שרות, אנחנו נראה אותה כמו מוסך מורשה לאחר הקלדת מבפר שלדה

3. המחיר רחוק מלהיות אותו דבר בכל מקום, אנחנו מייבאים חלק גדול מהחלפים המקוריים בעצמנו במחירים הרבה יותר זולים מהמורשה.

4.גם תעריף שעת עבודה במורשה יקר מהתעריף אצלנו ב60 שקלים.

5. בנוסף , מוסך מורשה יבואן יחייב 3 שעות עבודה על תיקון שאורך חצי שעה (כי זה הזמן לפי שעתון היצרן )

לסיכום, אם כל מה שיש לומר בשבחו של מוסך מורשה, התיקון שם יהיה תמיד יקר יותר, ולא תמיד מקצועי ממוסך מומחה שבוחר את כל המכונאים ואנשי הצוות בקפידה

​אורן בן סימון

פורסם (נערך)

לא תמיד יקר יותר ולא תמיד מקצועי יותר וגם מוסך מורשה יבואן בוחר את עובדיו בקפידה ושולח אותם להדרכות מקצועיות אצל היבואן וגם אצל היצרן על בסיס קבוע והחבר'ה מכירים את הרכבים הכי טוב שיש

שעת עבודה של מוסך כל מוסך בוחר לעצמו גם המורשה יבואן אז אין בסיס לטענה כי מוסך כללי זול יותר בשישים שח

על אחריות רצון טוב וריקולים אין למוסך הכללי מענה כלל

שכחתי כמובן עוד יתרונות זה ששיש אחריות על העבודה והחלק מורחבת שהיא לרוב שנה וכן ניתן לממשה בכל מוסך רשת היבואן ולאו דווקא במקום שבו הרכב תוקן מה שנקרא פריסה ארצית

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
נדיר למצוא חלקים תחליפיים לצינור התדלוק ולכן מוסך מורשה יאתר את החלק המתאים בקלות והמחיר של החלק יהייה אותו דבר בכל מקום

אולי יש בוליטין על התקלה ואז היא תתוקן עם חלק משופר ?

אולי יש אפילו ריקול שקט על התקלה הזו ואז לא תשלם

אם טפלת בעבר במוסכים מורשים אולי תקבבל אחריות של רצון טוב

בקיצור יש הרבה יתרונות על מוסך לא מורשה יבואן

אם קיים TSB או RECALL אז אולי תשתף את חברי הפורום ככה שיכלו לחסוך כסף במידה וקיים אחד כזה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם קיים TSB או RECALL אז אולי תשתף את חברי הפורום ככה שיכלו לחסוך כסף במידה וקיים אחד כזה.

שכחת גם להוסיף שביציאה מהמוסך בעל הרכב מקבל שפשוף של המקל מפקידת הקבלה :wink:

אני לא מכיר את המותג אבל מכיר את הנוהלי עבודה של מוסך מורשה יבואן

המוסך יבדוק אם יש ויישם את התיקון כמו שצריך אם ימצא TSB מתאים

פורסם
1.גם מוסך מומחה יאתר את החלק הנכון בקלות כי בדיוק כמו מוסך מורשה אנחנו משלמים עבור גישה לאתר החלפים ולאתר הטכני.

2.אם יש בולטין או קריאת שרות, אנחנו נראה אותה כמו מוסך מורשה לאחר הקלדת מבפר שלדה

3. המחיר רחוק מלהיות אותו דבר בכל מקום, אנחנו מייבאים חלק גדול מהחלפים המקוריים בעצמנו במחירים הרבה יותר זולים מהמורשה.

4.גם תעריף שעת עבודה במורשה יקר מהתעריף אצלנו ב60 שקלים.

5. בנוסף , מוסך מורשה יבואן יחייב 3 שעות עבודה על תיקון שאורך חצי שעה (כי זה הזמן לפי שעתון היצרן )

לסיכום, אם כל מה שיש לומר בשבחו של מוסך מורשה, התיקון שם יהיה תמיד יקר יותר, ולא תמיד מקצועי ממוסך מומחה שבוחר את כל המכונאים ואנשי הצוות בקפידה

​אורן בן סימון

לא חושב שזה מכובד להשמיץ קולגות. האם המכונאים במוסכים מורשים זה רק דפרים שנשלחים לשם בלית ברירה על ידי לשכת האבטלה ורק במוסך מתמחה הם נבחרים בקפידה?! לי יש ניסיון רגיל וטוב בלי שום דרמות עם המרכזי של לובינסקי. נוח לי לטפל אצל מי שקניתי ממנו את הרכב. עולה קצת יותר? לא נורא, העיקר שיש אחריות ועם מי לדבר כשיש בעיה. יש מספיק סיפורי זוועות בפורום על מוסכים לא מורשים לצד שבחים על אחרים ולכן אני חושב שהדברים שכתבת בהכללה לא מכבדים אותך כעסק שמכבד את עצמו.

• תוכן חדש...