Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה חדשה 1.25 או איביזה 2010 SC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סופרמיני זריז,צעיר בעל צריכת דלק טובה.

יש עכשיו במבצע של חבר פיאסטה 1.25 ידנית ב68K,או רכישה של איביזה יד שנייה מנוע 1.6 ידנית.

את האיביזה אני מכיר,לטעמי רכב טוב,נראה טוב צריכת דלק סבירה סביבות ה60K לרכב משנת 2010/2011

חסרונות של האיביזה,רכב מבוקש אצל גנבי הרכב,הביטוח יקר בהתאמה מאמין שחלפים יותר יקרים,צריכת דלק פחות טובה מהפיאסטה.

יתרונות,נראה טוב יותר זריז יותר.

יתרונות של הפיאסטה,רכב חדש,אחריות צריכת דלק טובה יותר,ביטוח זול.

אחרי החג אני אעשה נסיעת מבחן על הפיאסטה,אני גר בסביבה די הררית ואני מחפש רכב שלא יהיה עגלה.

מה אתם הייתם רוכשים מבין השתיים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם מבחינת הביצועים הפיאסטה תהיה לך מתאימה,אז ללא ספק,רכב עם אחריות ל3 שנים,חסכוני נוח..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הפיאסטה בלי לחשוב פעמיים.

אמנם הסיאט חזקה יותר, אך היא כבר 4 שנים על הכביש ויפלו עליך כנראה הוצאות כמו מצבר, צמיגים וכו'.

איביזה מבוקשת אצל הגנבים? לא ממש.

החסרון של הרכב הזה טמון בעובדה שהשוק מוצף באיביזות ויהיה לך מאוד קשה למכור.

לדעתי אין מה לדבר, הפיאסטה לוקחת - היא חדשה לגמרי, יש לה אחריות מלאה, היא חסכונית יותר, בטיחותית ומאובזרת יותר ותתן לך ראש שקט, וככל הנראה גם תחזוקתה זולה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן האיביזה די מבוקשת אצל הגנבים, והביטוח יקר בכמעט 2000 ש"ח, בנוסף לשלל דרישות למיגון כגון כספת קודן וכו'.

דווקא צמיגים ומצבר הן הוצאות יחסית קלות.

לגבי האבזור הפיאסטה מגיעה עם מערכת מולטימדיה סינית שתעוף ביום הקניה אפילו, מלבד זה הרכב נטול כל אבזור כל שהוא, מאחורה חלונות ידניים לדעתי האיביזה מאובזרת יותר, יש גג פנורמי, ג'אנטים פנסי ערפל, המושבים ממש טובים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדבר היחידי שהייתי לוקח בחשבון כאן, זה רק העובדה שהרכב הוא חדש וזהו. הפיאסטה מאוד רחוקה מהצהרות היצרן לגבי צריכת הדלק. אפילו האיביזה 1400 רפרנס יותר חסכונית וחזקה ממנה. נסה למצוא SC יותר חדשה קצת. לא תהיה לך בעיה כאן דווקא. לא חסרים רכבים כאלה.

פורסם

הפיאסטה לא תהיה זריזה כמו האיביזה 1.6

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אריק, באת להתייעץ, ונראה לי שאתה די סגור על האיביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...