Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lancia Fulvia S3 Engine Rebuild

57mmStroke
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Engine going back in

I have added a picture of the Fulvia with steering wheel on the ''other'' side to me they are all cars now no matter where the steering wheel is. I still remember when a RHD seemed less of a car to me, as if it was flawed or damaged somehow.

2014-06-17 15.58.42.jpg

2014-06-17 16.03.27.jpg

2014-06-19 13.09.11.jpg

2014-06-19 13.11.46.jpg

פורסם

And finally engine running, sounds just like a Fulvia engine should - nothing quite like it. very distinct sound,. If the owner will agree I will take it for a rolling road still a few little things to look at as it was standing for about three yrs.

2014-06-21 01.07.24.jpg

פורסם

תודה גדי - מחייה נפשות לקרוא משהו לעניין ולא עוד פעם קטטות עסקנוני גן-ילדים מהסוג "שתו לי את הבירה, צילמו לי את ההשקה". אין ספק שזה מנוע מאתגר מאד ועמדת יפה במשימה. מתחשק לשמוע את הצליל המיוחד שלו.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

Thanks Israel , I have a short video of the engine running while i was setting it up. Its short and sounds

different in real life

I tried to upload it but couldnt do it. if anyone has any tips please share with me

a couple of final pictures in the meantime.

one last thing about the setting up of this engine that Benny L warned me about earlier. I will write it in Hebrew on my phone below

2014-06-27 14.39.31.jpg

2014-06-27 14.56.08.jpg

פורסם

לסיכום לדעתי זה מנוע טוב מבחינת התכנון שלו כמו כל מנוע אחר.

תאום מנוע לקח לי קצת יותר מחצי שעה עם מכשיר ארבע גזים

ואקדח הצתה.

המנוע הגיב יפה לכל תנועת סיבוב קלה של הדיזות, באופן

הגיוני. התוצאה מנוע עגול בסרק ושש אלי סלד עם פתיחת מצערת.

אז למה החוויה של בני שונה ככ משלי? ההשערה שלי היא כי

כאשר האוטו הזה היה מגיע למוסך בשנת 88 נניח. אחרי שכבר

עבד וגם בואו נודה אולי כבר קצת התבלה ותוחזק תחזוקת שבר

כבר כמה שנים, והבעלים מבקש רק תאום מנוע כאשר קשה

עד בלתי אפשרי לדעת נתונים נכונים למנוע בגלל מחסור במידע,

מהו מרווח פלטינות נכון? סוג ומרווח מצתים? מרווח שסתומים? קידום הצתה בסרק? ,אם

תושבות המאיידים זולגות אוויר והבעלים לא רוצה להחליף, או שאי אפשר להשיג

אז מורחים בסיליקון וכו וכו התוצאה אי אפשר לכוון מנןע ככה גם אם מצליחם

למחרת שוב יהיה לא מכוון. זה לא אשמת המנוע, זה כל מה

שמסביב.

פורסם
Engine going back in

I have added a picture of the Fulvia with steering wheel on the ''other'' side to me they are all cars now no matter where the steering wheel is. I still remember when a RHD seemed less of a car to me, as if it was flawed or damaged somehow.

Lol... What I never liked about those was the UK-spec headlights which make them uglier than the Euro ones. Like you've said above, the problems Benny had with the Israeli car must have been due to the reasons you mentioned, those are actually known to be fairly reliable engines if correctly maintained.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגיעה אליי עוד אחת, מנוע שעמד 12 שנים, והבעלים ביקש רק שנניע את המנוע.

רק שהייתה בעיה קלה, המנוע היה תפוס לגמרי. לא זז כלל.

לאט לאט התברר הסיפור המלא, והמנוע סיפר לי אותו. אנשים מספרים סיפורים, מנועים מספרים את מה שעשו להם. לטוב ולרע.

לא הייתה ברירה פירוק, עבודות חריטה, והרכבה מחדש. הנה הוא שוכב מוכן מחכה למכונית שלו שתבוא (אחרי שליפת המנוע שלחתי את האוטו לבית בעליו על גרר - קטנה קטנה אבל תופסת מקום!)

DSCF7978.jpg

DSCF7983.jpg

2015-02-05 11.34.25.jpg

2015-03-31 12.32.01.jpg

2015-03-31 12.34.47.jpg

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האוטו חזר, המנוע הוכנס, הותנע, ועובד יפה.

האוטו חזר אחרי 200 מייל לבדיקות כיוונים, שמנים ושאר עניינים. צולם ליד אגדה אחרת של לנצ'יה. שבישבילה כבר צריך לפ-טופ או פיאט טסטר.

שתיהן נראות לא רע על רקע האבן האדומה מחוץ למוסך הקטן שלי, ושתיהן האיטלקיות היחידות בשממה של גרמניה. טוב לא ממש שממה, חלקן אפילו מוצאות חן בעיניי...

2015-05-13 17.04.04.jpg

2015-06-20 12.29.32.jpg

• תוכן חדש...