Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כרטיס זוגי מתנה ליומולדת, והחלטנו לנצל אותו על קפטן אמריקה (אנחנו מחבבים מאוד את כל סדרת סרטי הנוקמים).

הסרט היה חביב מאוד ומשעשע לעיתים("מה המערכות שלא נפגעו?? המזגן." קורע.) אם כי לקח את עצמו ברצינות קצת יותר מדי. אבל עדיין היה כיף. אבל זו לא ביקורת על הסרט.

לענייננו. בכניסה יש סדרנית נחמדה שמסבירה באדיבות כי מה שניתן להכניס לקולנוע זה שתייה פופקורן ונאצ'וס בלבד. כל השאר - נייט.

ובכן, התברר שנייה מאוחר יותר שכל השאר זה בסה"כ ירקות חתוכים(עגבניה, מלפפון, גזר), ריבועי בולגרית, ריבועי גבנ"צ, פשטידת פטריות, פשטידת בטטה, בראוניז ועוגת תפוחים.

ירקות זה ירקות, שום דבר מלהיב שם.

הפשטידות היו ממוצעות מינוס, לא סיימתי את החתיכות שלי וזה אומר דרשני(אני שמן!).

הבולגרית והגבנצ היו די חסרי טעם. נדמה כאילו הן היו ממוחזרות ממה שנשאר ממהלך השבוע.

הבראוניז ועוגת התפוחים היו מהסוג שקונים בסופר, של עלית. סיימתי אבל לא לקחתי תוספת. כולכם מכירים את העוגות האלה.. אין מה להוסיף. הכי פשוטות שיש בנמצא.

מבחינתי לא ניתן לסגור ארוחת ערב עם הבופה הנל. מקסימום נישנוש ביניים.

לסרט נכנסנו עם שתי כוסות שתייה(ניתן לבחור בין תפוזים,אשכוליות וממשפחת קוקה קולה), פופקורן ונאצוס. הכל מוגש בכלי הכי קטן, מה שגרם לכך שבמהלך הסרט יצאתי אינספור פעמים לחדש שתייה וחטיפים. בסוף הסרט ספרנו 9 כוסות שתייה שלושה מגשי נאצוס ושלושה גביעי פופקורן.

אגב למי שלא יודע, הנאצוס זה דוריטס עם רוטב עגבניות פיקנטי, נחמד אבל כמובן שנמכר במחיר גניבה במזנון הרגיל.

הכסאות עצמם מאד רחבים ומפנקים,זו בכלל כורסא ולא סתם כסא. יש הדום מתכוונן לרגליים וגם משענת הכסא מתכווננת, הכל חשמלי כמובן.

אצלי הכורסא לא פעלה, יצאתי לסדרנית החביבה ומשום מקום הופיע מישהו באותה שנייה שהלך איתי למקום והדליק איזה סוויץ' מאחור שגרם לה לעבוד.

סחתיין להם, הייתי בטוח שחצי סרט יעבור עד שיטפלו בזה.

מאוד כיף לראות ככה סרט, מה גם שהאולם מאוד מוגבל מבחינת תכולת אנשים, ובהתחשב במחיר הגבוה של כרטיס- אם רוצים לראות סרט בקולנוע אבל להרגיש פרטיות מוחלטת האופציה הזו מומלצת בהחלט.

בשורה התחתונה- אלא אם אתם מהאנשים הבאים:

*מאלה שחייבים לגרוס משהו כל הסרט, וחייבים שזה יהיה משהו מהמזנון, או

* קנאים בטירוף לשקט באולם ומעוניינים במינימום סיכון ליפול על אולם עם ילדים/תינוקות בוכים - ממש לא משתלם לדעתי(כרטיס עולה 99 לאדם בסופש, ללא תלת מימד).

בשורה אחת : אני נהניתי מאוד וגם אשתי.

פורסם

אני הייתי פעם אחת בסינמה סיטי בגלילות. דווקא שם מבחר האוכל היה קצת יותר גדול ואפילו היה לי טעים.

היו גם גלידות של בן&גריס. שתיה הייתה גם בבקבוקים וגם בפחיות, הדבר היחיד שהיה בכוסות פלסטיק זה בירות.

ניתן היה להכניס מה שרוצים וכמה שרוצים לאולם.

שם זה כבר יוצא בילוי יותר נחמד ממה שתיארת ביס פלאנט.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אכן ב יס פלאנט המבחר לא משהו,למשל בקריון בקריות יש דגים על שיפודים ומבחר הרבה יותר גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סינמה סיטי VIP זה פצצה. אין לי מילה רעה אחת להגיד על זה, ועם המחיר כיום של כרטיס + פופקורן + שתיה, הVIP זו לא תוספת משמעותית למחיר - והחוויה שונה לגמרי (החל מהאוכל המצויין שלהם, דרך הכסאות ועד סוג האוכלוסיה שהולך לVIP).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קשה לי לומר שהאוכל בסינמה סיטי בגלילות הוא מצויין...הוא לא! הוא סביר. הכסאות בהחלט טובים.

יש שני אולמות - בכניסה - טוב מאוד, בקומה העליונה - בינוני. רואים סרט באולם רגיל רק ביציע עם כורסאות 'מפנקות'.

לומר שזה שווה את המחיר - קצת קשה לי לומר, ועוד יש לי הטבה של 1+1 ל VIP, ועדיין זה לא כזה שווה את המחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קשה לי לומר שהאוכל בסינמה סיטי בגלילות הוא מצויין...הוא לא! הוא סביר. הכסאות בהחלט טובים. יש שני אולמות - בכניסה - טוב מאוד, בקומה העליונה - בינוני. רואים סרט באולם רגיל רק ביציע עם כורסאות 'מפנקות'. לומר שזה שווה את המחיר - קצת קשה לי לומר, ועוד יש לי הטבה של 1+1 ל VIP, ועדיין זה לא כזה שווה את המחיר.
די נו. יש להם אחלה finger food והגלידה זה בן אנד ג'ריס והבירה סבבה והכל מצויין. עכשיו, כמה עולה כרטיס רגיל? 45? וכמה עולה פופקורן ושני קולה? עוד 50? כלומר הVIP זה תוספת של 100 שקל אם מדובר בזוג, וזה לגמרי-לגמרי שווה בשביל איכות הבילוי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
די נו. יש להם אחלה finger food והגלידה זה בן אנד ג'ריס והבירה סבבה והכל מצויין. עכשיו, כמה עולה כרטיס רגיל? 45? וכמה עולה פופקורן ושני קולה? עוד 50? כלומר הVIP זה תוספת של 100 שקל אם מדובר בזוג, וזה לגמרי-לגמרי שווה בשביל איכות הבילוי.

אכן. האופציה של לראות סרט כמו בנאדם ולא לשבת בכיסא של פישר-פרייס שווה את המחיר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה גם לא יקר. לא יודע כמה זה עולה רגיל אבל דרך חבר זה 80 שח ולקרת סוף שנה מורידים גם לשישים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

VIP יס פלנט בראשון?

האוכל מתחת לכל רמה שהיתי מצפה למצוא, אפשר להתייחס לזה מבחינתי כמזנון רגיל בחינם (פופקורן, נצוס, גלידה ושתיה קלה, לא זכור לי שמצאתי בירה)

כסאות מפנקים - מסכים, אבל אם באים בזוג המרחק בינהם גדול וזוג שמופי מידי ימצא את זה מבאס.

המסך עצמו די קטן וסטנדרטי

סיכום החוויה שלי זה שהמחיר לא משתלם אל מול התמורה, האולם היחיד שאליו אני הולך ביס זה ה imax, אם כבר אני הולך, שיהיה בגדול!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
, אבל אם באים בזוג המרחק בינהם גדול וזוג שמופי מידי ימצא את זה מבאס.

מושלם לנשואים!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים שהמחיר לא שווה (הייתי מזמן בסינמה סיטי בגלילות)

בנוסף לא משנה איפה,אין אוכל אמיתי אלא רק שטויות (גלידה,פשטידות,ממתקים,שתיה? ממה אפשר "לשבוע" לחלוטין ?),מילא היה אוכל נורמלי בדמות בשר וכו'..

אולי פעם בשנה לכבוד יומולדת או ציון זמן כלשהו לזוגיות - יאללה בסדר.

רועי,אני לא קונה שום דבר בקולנוע חוץ מכרטיס (וגם את זה,מעדיף בהנחה),גם ככה מחירים ה"אוכל" והשתיה מופרכים לחלוטין שם (פופקורן ושתייה מוסיפים לחווית צפייה? לא נראה לי) וזה שכולם רצים לקנות שם כאילו נגמרה הסחורה בחוץ בכל הסופרים,רק נותן להם תמריץ לעולם לא להוריד מחירים לגדר השפויים (כוס קולה הכי קטנה ב12ש"ח??)

כמו בתחנת דלק,קונים מה שבאמת צריך (דלק) וזהו,שום דבר לא בנוסף ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...