Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

ביום ראשון אני מתכנן טיפול כולל לרכב שלי

pre wash עם מקציף

שטיפה עם 2 דליים

יבוש

פלסטלינה

יבוש

פוליש

ווקס

עכשיו היום הייתי באוטוסטור וקניתי אפליקטור לפוליש ואת החומר עצמו ואמרתי למוכר שם בפירוש שאני לא רוצה פוליש גס.

והוא הביא לי את האולטימייט קומפאונד אבל עד כמה שאני הבנתי קומפאונד זה פוליש גס לא?

הוא הסביר לי שאי אפשר לגרום נזק לצבע שעובדים עם אפליקטור בצורה ידנית.

השאלה שלי האם זה נכון?

ועוד שאלה כללית

אם תמיד שעושים פוליש גס לאחר מכן חובה לעשות עדין?

עריכה אחרונה על ידי Corona
פורסם

1.אם אתה עובד במקום מוצל, אין סיבה לייבש את הרכב לפני פלסטלינה,תמשיך על הרטוב ותוסיף מסכך.

2.מומלץ לעבור עם מסיר שמנים כגון IPA מדולל לפני הווקס. ישנם גם מוצרים ייעודים כמו menzerna top inspection ודומיו.

3.אין לך ממה לחשוב מהUC כאשר אתה עובד בצורה ידנית, אלא אם כן, תשפשף כאילו חייך תלויים בכך.

4.כלל לא חובה לעבור עם פוליש עדין לאחר עבודה עם פוליש גס, במיוחד כאשר עובדים ידנית.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...