Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכתיבת חוות דעת על רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי לא מעט חוות דעת וסיכומי שנה של בעלי רכבים בפורום ושמתי לב שברוב המקרים (ובאופן מאוד טבעי) בעלי רכבים נוטים לעגל חסרונות ולהבליט יתרונות בכתיבת חוות הדעת, אם בגלל סינוור של התלהבות ראשונית ואם בגלל הרצון העז להצדיק את הקניה, כך או כך זה לא משנה.

המלצה שלי בתור אחד שקורא.

כשאני קורא חוות דעת שמסתירה חסרונות,שוכחת אותם או מחליטה ש-״קצת רעש רוח נסיעה אבל זה לא כל כך נורא כי חובב טבע ואדם״

או יתרונות מוגזמים סגנון ״הקודנית ממוקמת בצורה מושלמת!! ״הצילונית מתאימה לשמשה בצורה מושלמת!!״ ״המצית הדליקה לי את הסיגריה במהירות אדירה!!״ וכד׳

בשבילי, כל חוות הדעת הופכת ללא רלוונטית וחסרת ערך אמיתי ואז אני סתם קורא ומחכה למגיב שיעצבן את פותח השרשור ותתחיל מלחמת עולם.

ככה ובקיצור מי שכתב ורצה להמליץ, לא מבין שהשיג את ההיפך ממה שהוא כנראה התכוון להשיג, ואיבד את האמון שלי בתור קורא.

אין צורך להיות כתב רכב מקצועי ורהוט בשביל לכתוב יתרונות וחסרונות.

אם יש מי ששוקל לכתוב חוות דעת וקורא את זה, נסה לכתוב בתור סיכום 3יתרונות ו-3 חסרונות, זה מאוד מתחשב במי שאין לו זמן לפלס בין קיצור תולדות המהלך שהביא אותך לרכישת הרכב (לא שזה לא מעניין זה פשוט מקשה על הקריאה ברוב המקרים).

אם כולם או לפחות הרוב יכתבו בצורה הזאת חוות דעת, הכלי הזה יהפוך למאוד יעיל ואמין, אני אישית בודק בצורה הזו גם אתרים שנותנים חוות דעת על מוצרים, מלונות, שירותים וכד׳ - כשמוצאים מכנה משותף בין היתרונות והחסרונות, האמינות של חוות הדעת מכפילה את עצמה מניסיון אישי שלי.

אה וראבאק תצרפו תמונות זה מוסיף המון אני אפילו לא יודע למה.

GOT סחוג?

פורסם

כמו שציינת, יש אנשים שפשוט לא רוצים להראות את החסרונות של הרכב כי זה יבאס אותם. וואלה קנית רכב חדש, אתה תרצה להראות לכולם כמה הוא איטי, לא סוחב, שותה דלק כמו נער ששותה אלכוהול, או שתרצה לציין את הדברים הטובים שבו?

אני רציתי לעשות סיקור על הרכב שלי אבל החלטתי בסוף שלא, כדי שלא אכנס לכל הדברים השליליים ואז אני אוהב פחות את הרכב שלי.

מילא אם זה רכב שכור/לתקופה מוגבלת, שם אפשר לחפור על כל החסרונות (כמו השרשור על מיצובישי אטראז׳ או איך שלא כותבים את זה ;)).

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם

זה לא בדיוק נכון. ישנם חסרונות אבסולוטיים, למשל מרווח ראש מצומצם למי שגובהו 1.85 מ' ומעלה וישנם חסרונות שהם סובייקטיביים לכותב. מה שגרוע מאוד עבורי יכול ויהיה לא מורגש כלל עבורך והפוך.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מבין מה שאתה כותב אבל הכוונה שלי היא שהכותב יפעיל שיקול דעת ובעיקר מודעות, מרווח ראש זה דווקא מאוד ענייני בתור חסרון או יתרון.

לא התכוונתי לטאבו על נושא כזה או אחר אלא ל- ״לצאת מעצמך״ כשאתה ניגש לכתוב בגוף ראשון

GOT סחוג?

• תוכן חדש...