Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני עומד לרכוש סלולר חדש ויש לי פיאסטה 2014 עם מערכת מולטימדיה מובנית שביו היתר יש בלוטוס לשיחות ומוזיקה , אני שוקל לקנות נקסוס 5 או את הlg g2 ורציתי לדעת אם יצא למישהו לסכרן את אחד המכשירים האלה עם מערכות מולטימדיה מבחינת הזרמת מוזיקה ושיחות ,מה איכות השמע בחיבור עם הבלוטוס מבחינת סאונד ? האם יש ניתוקים ?

פורסם

אצלי מחובר דרך בלוטות' ברנו פלואנס.

שומעים בסדר, לא הכי איכותי שבעולם, ולא הכי גרוע - אני מניח שזה סובייקטיבי לאוזני המאזין.

ניתוקים לא חוויתי, אבל מדי פעם הטלפון לא מתחבר אוטומטית, ואז צריך לבטל את הזיווג ולזווג מחדש.

פורסם

אני משתמש בנקסוס 5 עם סטרימר של JVC שיש לו גם בלוטות'.

יש הבדל שמיע באיכות בין בלוטות' לניגון דרך הUSB בעיקר בנמוכים שנשמעים פחות חדים. אבל עדיין שומעים באיכות טובה.

קשה לי להאמין שמישהו פה ימליץ לך על שימוש בבלוטות' באופן קבוע להזרמה של מוזיקה (מבחינת האיכות)

אין לי ניסיון עם מערכת אחרת אז יכול להיות שזה רק אצלי ככה.

הסינכרון פועל מעולה ב95% מהזמן.

המערכת מזהה את הטלפון כשהיא נדלקת שיחות עוברות ישר דרך המערכת כנ"ל לגבי מוזיקה הכל מתפקד כמו שצריך.

• תוכן חדש...