Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מחפש רכב בשביל שימוש פרטי (בין עירוני ללא נסיעה למרחקים ארוכים) שגם אני וגם אימי ננהג בו.

ההתלבטות שלי היא בין הרכבים:

סובארו B3 האצ'בק - 08

סובארו B4 - 06

מאזדה 3 ספיריט 2.0 - 05

יש גם מעט רצון לעלות את התקציב בשביל הסיוויק היברידית - 06 בעיקר בגלל צריכת הדלק.

מה דעתכם? צריכת הדלק זה נתון חשוב מאוד לכן חשבתי על הסיוויק ובכלל אני אשמח לשמוע חוות דעת על המנוע ההיברידי, אך לפני שאני קופץ אליה חשוב לי לשמוע מה עדיף מבין שלושת הרכבים שציינתי מבחינת צריכת דלק/אמינות ורק לאחר מכן ביצועים. אם יש איזשהו רכב שנכנס תחת המחיר (+-) שציינתי ועונה על הציפיות שלי בצורה טובה יותר אתם יותר ממוזמנים לרשום. גם מראה הרכב חשוב.

אני מודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי ShayZigdon
פורסם

שלום ,

הגדר לאיזה צריכת דלק אתה שואף להגיע? מה אופי הנהיגה? נסיעה עירונית, בין עירונית?

הB3 בשתי גרסאותיה אינה רכב חסכוני כנ"ל סובארו B4 בעלת ההנעה הכפולה ומנוע הבוקסר.

המזדה ספיריט גם כן מגיעה עם מנוע 2000, הצריכה בה גם אינה נמוכה.

מבחינת אמינות שלושת המכוניות אמינות ולא ידוע לי על תקלות מיוחדות או גורפות.

מבחינת ביצועים הייתי לוקח את הספיריט, היא מרגישה נמרצת וזריזה (בכל זאת מדובר ברכב שיושב עליו מנוע 1.6 בסטנדרט).

הB4 גם כן נותנת ביצועים לא רעים אך היא כבדה יותר.

לגבי הB3 הביצועים במנוע ה2000 סבירים ולא יותר , מנוע 1.5 עצל בלשון המעטה. ( נתון יצרן באיזור ה14-15 ל100 קמ"ש ).

הייתי אכן שוקל קניית הסיוויק ההיברידית / אלטרנטיבה אחרת, קח בחשבון שהשוק של שתי הסובארו לא מזהיר. ( מכירה עתידית ).

פורסם

קודם כל תודה רבה על ההתחייסות.

לגבי צריכת הדלק אני הבנתי כבר שכל רכב אוט' שאחפש בטווח המחירים הללו לא יהיה יותר מידי חסכוני - הוא יצרוך משהו באזור ה1-10 1-11. ככה שהעדפה תיפול כאן דווקא על התנהגות בכביש/מראה/אמינות.

לגבי הסיוויק, השאלה אם ממש שווה למשוך בשיניים את הסכום הנדרש כדי לעשות את הקפיצה הזאת הן מבחינת צריכת הדלק והן מבחינת תפקוד ואמינות הרכב במודל "ישן" לדגם זה.

פורסם

אין על מה,

תשמע לגבי הB4 אני יכול להגיד מניסיון עם 3 רכבים כאלו שבנסיעה עירונית די רגועה הרכב מוציא סביב ה1 ל8.

הB3 בגרסת ה1.5 עושה לחבר סביב ה1 ל 9 עירוני במקרה הטוב. לגבי ה2000 אני לא יודע.

מזדה 3 1.6 עושה סביב ה1 ל10 11 אני מאמין שבספיריט הצריכה תהיה גם סביב ה1 ל 9.

לגבי הסיוויק הן ידועות במנועים חזקים ואמינות מופתית, זאת כבר החלטה שלך מה השיקול החשוב לך אך אני בטוח שמבחינת צריכה היא תהיה עדיפה על 3 האופציות האחרות

פורסם

היי שי,

רעיון שכדאי לך לשקול..

אם רצית מכונית חסכונית - אני ממליצה לך להתעניין ברנו פלואנס ZE החשמלית,

המחיר שלה חורג מהתקציב שציינת אבל החיסכון בעלות התדלוק הוא משמעותי ובתוך כמה שנים הסכום יתקזז.

בינתיים - ניהנת ממכונית חדשה מרווחת ומחווית נסיעה משופרת.

אם אתה רוצה יותר פרטים אתה מוזמן להציץ בלינק >> http://bit.ly/1dZY53m

מקוווה שעזרתי

אשמח לענות לשאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...