Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אוט', עד 25 אש"ח, מיני] כ"ע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני ובן זוגי מחפשים רכב ראשון.

אין לנו הרבה ניסיון על הכביש לכן אנחנו חושבים לא להשקיע יותר מדיי ברכב לצבור ניסיון ואז להביא רכב יותר טוב.

התקציב הוא עד 25 אלף שקל.

חשוב לי שיהיה אוטומטי.

עדיפות לאוטו מיני עם צריכת דלק נורמלית 1 ל 11/12 , שנתון לא רלוונטי ותיקונים זולים.

מה אפשר לקנות בתקציב הזה?

עריכה אחרונה על ידי chagit
פורסם

ראיתי סוזוקי איגניס יד 2 צריכת דלק נראית מעולה. המליצו לי גם על דיהטסו סיריון 2005 שרכב מאוד חסכוני בדלק אבל האחיזה בכביש לא הכי טובה

מה אתם אומרים?

פורסם

תבדקי פונטו ספייס עדיפות לרמת גימור elx,רובם sx עם גיר רובוטי שזה אומר חיסכון אבל מצד שני בעיר פחות חלקה,הרכב עצמו לכא יקר לאחזקה.

הסריון גם אופציה לא רעה,אמינות טובה,אם כי איני בטוח שיש abs,תבדקי זאת.

כמוק פיאט פנדה,זה יהיה הרכב הכי חסכוני עם צריכה של כ 1/17.5,גם פה גיר רובוטי.

יש גם את היונדאי גטס,בתקציב שלכם כמעט נכנסת מודל 2006,אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.4,לפני זה היה 1.35,הרכב מאוד אמין ויהיה בעל צריכה כמו שאתם מחפשים,תחפשו רמות איבזור gls/gli,כיוון שברמת גימור glf אין abs ויש רק כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הנסיעות יהיו בעיר ולפי מה שאני יודעת גיר רובוטי יוצר תחושת נסיעה לא נעימה ואף לבחילות וקפיצות

אני מעדיפה להביא אוטו אוטומטי ללא הגיר הרובוטי

פורסם

בחילות זאת הגזמה,אבל כן הוא פחות נעים מאוטומט רגיל,אבל בELX יש גיר רציף לא רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יודע שזו הערה קטנונית, אבל בכל זאת: את קונה רכב, לא "מביאה" רכב.

אחרי שעברנו את זה, אפשר להצטרף להמלצה על הפונטו. הסיריון היא גם אופציה טובה (אחיזת כביש לא טובה זו הגזמה. לא שמעתי על סיריונים שמתעופפות לכל עבר בפניות).

אם ידני זו אופציה, הפנדה מצוינת. אחרת, לא היית ממליץ על גיר רובוטי. שוב, בחילה זו הגזמה, אבל הוא בהחלט מתפקד בצורה לא נינוחה.

פורסם
אני יודע שזו הערה קטנונית, אבל בכל זאת: את קונה רכב, לא "מביאה" רכב.

אלא אם מדובר בהונדה או איביזה, שאותן מביאים, לא קונים או רוכשים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...