Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שחוזרת בזמני גשמים , מים חודרים לאזור הפלאגים. אטמתי את הפקק גומי שיש בחלק העליון וזה פתר את הבעיה למספר חודשים ועכשיו הבעיה חזרה גם ללא ירידת גשמים. כתוצאה מהרטיבות המנוע כמובן מגמגם וזה משבית את האוטו... אני מוציא את הפקקים נותן לזה להתייבש והכל מסתדר. מלבד זה המנוע שורק/מצלצל .

רצ"ב תמונות של אזור המנוע אחרי שהוצאתי את הפקקים (אין לי מושג איך קוראים להם) ושוב אני רואה שהם רטובים ממים שקופים.

2014-03-25 10.33.31.jpg2014-03-25 10.33.46.jpg

בתמונה הזו רואים את הפקק באמצע המנוע שאותו אטמתי עם סיליקון אחרי שגיליתי שחלק מהמים נכנסים משם ובאמת היה לי שקט לכל חודשי החורף גם ב"סופה" שהיתה...

2014-03-25 10.34.20.jpg

תמונה של אזור הפלגים

2014-03-25 10.34.53.jpg

מתוסכל!!! אשמח לעזרה או להפניה למוסכניק שהרבה ממליצים עליו ...ושיש לו סבלנות ולא ייבש לי את המים ויגיד לי תיסע...

המון תודה

פורסם

מאיפה מגיעים מים עם לא יורד גשם?

וה"פקקים" זה חוטי הצתה שנותנים את הניצוץ לפלג.

יצאה לי לראות חוטי הצתה לא מקוריים שנתנו למים אפשרות להיכנס, בדוק שהם אוטמים טוב ולא יבשים.

נ.ב

אל תשם סיליקון בפנים...

רנו קליאו ספורט דור ראשון8)

פורסם
מאיפה מגיעים מים עם לא יורד גשם?

וה"פקקים" זה חוטי הצתה שנותנים את הניצוץ לפלג.

יצאה לי לראות חוטי הצתה לא מקוריים שנתנו למים אפשרות להיכנס, בדוק שהם אוטמים טוב ולא יבשים.

נ.ב

אל תשם סיליקון בפנים...

נראה שהמים הם אדים שעולים מבפנים ...הם לא יבשים.

איפה בדיוק לא לשים סיליקון?

פורסם

בעיה ידועה השפריצרים שעל מכסה המנוע נוזלים ומכניסים מים למכסה שסתומים תפעיל את השפריצרים ותראה אים בחיבור של הצינוריות נוזל מים בהצלחה

פורסם

זה לא השפריצרים, מלבד זה שהם הוחלפו במוסך מורשה באחד הנסיונות למנוע את הבעיה הצינור נותק לגמרי למספר חודשים אבל הבעיה לא נעלמה...הם המשיכו לחזור.

ניסיתי גם לשפוך מים מכל מיני כיוונים אבל ללא הועיל...

בנוסף לעצות, אשמח לקבל המלצות לאיש מקצוע שיוכל לגאול אותי מהשטות הזאת...

תודה

פורסם

ידידי זה לא אטם זה פקקים שיושבים בלחץ בראש בחלק העליון אם אין לך מושג על מה אני מדבר תיגש למוסך שיחליפו פקקי מים

• תוכן חדש...