Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שנייה מליסינג I-20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר בקנייה ראשונה של רכב, שאמור לשמש את אשתי. התקציב עומד על 40,000. הדרישות באופן כללי, מדברות על עלויות תחזוקה וצריכת דלק סבירה ובטיחות טובה. יש חשיבות מיוחדת לתא מטען גדול מספיק בכדי להכיל עגלת תאומים בגודל ממוצע.

הבחירה ב-i-20, נובעת מרצונה של אשתי לרכב שתרגיש בו נוח ולכן הקטגוריה הקטנה-בינונית. בגלל מחיר הקנייה החלטתי ללכת לכיוון של יד שנייה מליסינג, במודל 2008/2009, עם התפשרות קילומטראז' בינוני (הקילומטראז' העתידי לא צפוי להיות גבוה).

אשמח לשמוע חוות דעת על קנייה מחברות הליסינג השונות: קרסו/אוטו סנטר/אלדן/שלמה סיקסט...?

בנוסף, האם אתם חושבים שיש רכב אחר שעומד בקריטריונים: ריו למשל?

תודה גדולה מראש

פורסם

1. לך לאולם תצוגה של יונדאי ותגלה שלתא המטען נכנסת עגלה רגילה בקושי. עגלת תאומים? -תשכח מזה.

2. 40000 ש"ח זה מעט מדי. בתקציב הזה תמצא i20 שחוטה מסוחר דרג ז'.

3. ריו 4 דלתות מ-2008/9 תכנס בתקציב ואולי גם תתאים לעגלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

מלבד הריו 4 דלתות, יש לך עוד רעיונות שמתאימים לצרכים שהזכרתי?

ואגב, מה דעתך על הריו?

פורסם

הריו מאוד אמינה ו... זהו.

המושבים סבירים,מה שכן יש 6 כריות אוויר,נוחות סבירה והמנוע מאט חלש,אבל סך הכול מי שרוצה רכב אמין בלא הרבה מזומנים,זאת יכולה להיות בחירה טובה,אתה גם יכול לבדוק את האקסנט שהיא אחותה המקבילה מבית יונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם קיה סיד 2008 מעל לתקציב שלך, לפחות לרכב במצב צבירה סביר. אם אתה מדבר על רכבים עם קילומטראז' גבוה ועבר של השכרה - זה משהו אחר. מה גם שאין הרבה קיה סיד מודל 2008, בשנה הזאת נמכרו מעט מאוד סיד בישראל.

בתקציב של 40 עד 45 אלף ש"ח אפשר למצוא יונדאי אקסט, קיה ריו סדאן או מיצובישי לנסר קלסיק. כולן מכוניות משפחתיות אמינות, די בטוחות ובעלות עלויות אחזקה נמוכות. עם עוד מתיחה קלה כלפי מעלה אתה מגיע לאזור הלנסר "צורה חדשה", מודל 2009. גם אופציה שכדאי לשקול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבר טוב שמבין ברכב, ייעץ לי ללכת נגד הזרם הדרום קוריאני ולנסות לבדוק את הניסאן נוט. אם אני לא טועה, יש טענות רבות כלפיי היבואן ועלויות אחזקה גבוהות.

עצה טובה או אחיתופל?

פורסם

עצה טובה. ניסאן נוט, וגם אחותה ניסאן טידה, הן מכוניות טובות מתדמיתן בשוק. כלומר, טובות זה עניין של הגדרה. מדובר במכוניות לא יפות במיוחד, לא מהירות במיוחד וגם לא בטיחותיות במיוחד (ארבעה כוכבים במבחני ה-euroncap), אבל אמינות ולא יקרות לאחזקה. ענייני עלויות האחזקה במוסכי היבואן או השירות של היבואן בכלל לא צריכים לעניין אותך כשמדובר ברכב משומש, פשוט אל תטפל אצל היבואן. יש מספיק מוסכים שאינם מורשי יבואן ומכירים היטב את הרכבים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אישית מה שאהבתי בנוט,לא יודע אם זה בכול השנים,שהמושב אחורי ניתן להזזה קדימה אחורה,כך שאתה יכול לשחק בין מרווח ממש טוב מאחור לבין להגדיל את תא המטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, אחרי דחייה כפויה וטלטלות, אשתי התרצתה לסדאן (עגלת תאומים...) וכרגע האופציות הריאליות עם גמישות קלה בתקציב היא בין קיה פורטה לSX4. יש המלצות מבעלי נסיון? תודה!

פורסם

הקיה אומנם מאובזרת,יפה,זריזה,חסכונית ודי מרווחת אבל לאדם אשר עיצב את המושבים בה שמור מקום בגיהנום. הם לא נוחים ברמה שמסכנת את בריאות הגב ואני חווה את זה אישית בזמן האחרון (עברתי כל בדיקה רפואית אפשרית והגב שלי בריא לחלוטין,כאשר אני נוהג ברכב השני שלנו אין לי כאבים).

לשיקולך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני דווקא אהבתי את המושבים בפורטה ובאופן כללי היא הייתה לי נוחה, יותר מה-I30 ופחות ממאזדה 3.

נוחות נסיעה בכלל וכיסאות בפרט זה עניין סובייקטיבי וכל אחד יתרשם באופן שונה.

הפורטה בטוחה יותר מהסוזוקי, תא הנוסעים שלה איכותי ושקט יותר ואם מדובר בדגמי הליסינג היא גם מאובזרת יותר. באופן כללי מרגישה כרכב חדיש יותר מהסוזוקי.

לטובות הסוזוקי נוחות נסיעה טובה ותנוחת ישיבה גבוהה ושולטת, אני אהבתי. לרעתה התנהגות כביש משמימה לחלוטין ועיצוב, כדי להיות עדין אני אומר לא נאה במיוחד.

פורסם

תודה. אגב, הקילומטראז' הצפוי עתיד להיות נמוך ובכדי לחסוך במחיר הקנייה אני מעוניין לקנות אוטו עם קילומטראז' גבוה שיתאזן בהמשך. בנוסף, ישנם רכבים מהשכרה שבעבר פסלתי על הסף, אבל אנשים שקנו (ואני סומך על דעתם), טוענים שבסה"כ מדובר על קנייה נבונה. כמובן, שאקח את הרכב לבדיקה במכון אמין...

פורסם

אין מה לפחד מרכישת רכב השכרה לשעבר,אני עם ניסיון של 3 רכבי השכרה לשעבר אז אתה מוזמן לשאול בפרטי כל דבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...