Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר חודשיים שלוש בלבד! של שימוש בסט הבא:

JBL GTO 804 EZ

Morel Dotech

סאב של PowerBass 250 RMS אם אני לא טועה

קרה הדבר הנורא שפחדתי שיקרה, המגבר חלש מדי עבורם, הייתה לי תחושה שהוא חלש כשהמוכר בחנות דחף לי אותו כי לא היה לו את הJBL 1004, והיום שלושה חודשים בלבד לאחר ההתקנה הטוויטר הימני נשרף לו פתאום ויחד איתו ההגברה של הוופר שלו בצד ימין נהייתה חלשה מאוד, שומעים מהטוויטר צליל מגעיל ואני שומע את המוזיקה מגיעה חזק יותר מצד שמאל, כאילו וופר צד ימין חצי מת.

אני לא יודע מה לעשות אם האחריות תופסת בכלל, אולי המגבר בגלל הלך, יש לציין שהוא היה נוטה להיכנס לפרוטקשנים הרבה כשתדרי הסאב היו הופכים לממש גבוהים, כלומר לא יכולתי להגיע לרמת ווליום שתיתן סאבים ממש מפציצים בלי שהמערכת תיכנס לפרוטקשן לכן הייתי כל הזמן על 54-55 בווליום( מתוך 63 אם אני לא טועה ברדיו דיסק של PIONEER, שגם בשירים מסוימים הייתי צריך להנמיך ל52)

יש לציין שכיוונו לי את המגבר פעמיים כי פעם הוא היה נכנס לפרוטקשן עוד ב50, לדעתי פתחו לי גיינים יותר מדי או אלוהים יודע מה עשו ועכשיו אני אוכל אותה, מה לעשות?

פורסם

רוב הסיכויים שאתה צודק כאן לגבי נושא הגיין, זה לא כפתור ווליום בניגוד למה שרבים חושבים אלא כוון של סף רגישות המגבר לעוצמת אות הכניסה אליו מיחידת הראש.

המגבר או נכנס לרוויה והפיק עיוות שמיע או שסף הרגישות היה נמוך מידי ונכנסו גם עיוותים מיחידת הראש, התוצאה הרס של רכיבים.

תריץ חיפוש לגבי כיול מערכת יסודי כאן בפורום, תקרא המון לגבי הנושא הזה, תחזור אל המתקין ותנסה להסדיר את הדברים ברוח טובה.

לאחר מכן, ממליץ להשאיר את שאר נושאי כוון המערכת לייעוץ פתוח עם חברי פורום וותיקים והגעה למפגש אודיו קרוב אליך.

בהצלחה ועד אז, עד שתפגוש אנשים עם ידע ונסיון תנסה לרחם קצת על המערכת והאזניים שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...