Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במונית שעברה קצת יותר מ500k

הרכב מאבד באופן טבעי כ 1קילו שמן בין טיפול לטיפול. התופעה ידועה בכל הרכבים מהדגם הזה באותו שנתון.

אף פעם לא הוספתי שמן, תמיד הייתי מגיע לטיפול עם החוסר הנ"ל.

שלשום, כנראה מיתוך שיעמום, 4k קילומטר ליפני הטיפול החלטתי לבדוק שמן. היה חסר כרבע קילו וזה בערך מה שהוספתי.

באותו יום בערב, בזמן נסיעה, הרחתי ריח שרוף וקצת עשן שניראה באלומת האור של פנסי החזית.

יצאתי לבדוק. סביב פתח המילוי של השמן גיליתי כמות של שמן, לא ממש גדולה, אבל כזאת שעשתה את כל הבלאגן.

ניגבתי את הכל וייבשתי היטב. מאז הכל בסדר גמור, אין ריח, ואין עשן. הרכב נסע מאז כ700 קילומטר.

השאלה הנשאלת היא האם מכסה המילוי משמש כשסתום שפורק שמן עודף בזמן לחץ. זה מה שאני משער שקרה כתוצאה ממילוי עודף של שמן. או שסתם המצאתי כאן משהו מופרח.

ראוי לציין שבזמן המילוי לא נשפכה ולו טיפה אחת מחוץ למנוע כך שאני שולל את האפשרות שהשמן נשפך בגללי.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

המיכסה למילוי שמן משמש כפקק אטימה. שסתום לאיוורור חלל הארכובה ולשיחרור לחצים קיים בצורה אחרת כמו נשם. בקיצור בדוק שהמיכסה אוטם כראוי.

• תוכן חדש...