Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי עליי אחת מהן.

לו יכולתי לבחור הייתי בוחר במרצדס.

אני מסתפק גם ב a45 amg או ב s3 או ב m135i או m235i

אבל במציאות שלנו פה גם המגאן rs cup הפוקוס st או האוקטביה vrs יקרות מידי.

פורסם

פאביה שפורט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שתיהן לא עושות לי את זה, אבל מבין השתיים, בלי שנהגתי באף אחד מהן, הייתי בוחר במרצדס. היא אמנם נראית פחות טוב מהאודי, אבל יש בה משהו מיוחד. לא יודע אם זה הצליל, העובדה שזו סוג של מונית מרושעת, לא יודע מה. האודי היא עוד אודי מהירה כמו כל השאר.

emotion of motion

פורסם

מאוד פשוט - M3 E92. כזאת עם ה-COMP' PACK ו-DKG.

ואם צריך בכל זאת לבחור רק בין השתיים, אז כמובן שה-C63.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הRS5 עם מנוע 4.2 אטמוספרי

הRS6\7 עם מנוע 4.0 בי-טורבו.

לפי דעתי אודי טעו שלא שמו את ה 4.0 בתוך ה RS5, הרי APR כבר הגיעו ל680 כ"ס עם ניהול וסטייג' 2 למנוע הזה.

זה היה מחסל כל דבר שזז.

אבל לא, בוא נשים מנוע שחייב שיפור צד ג'.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

RS5 כי היא יותר טובה בסיבובים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שתיהן לא עושות לי את זה, אבל מבין השתיים, בלי שנהגתי באף אחד מהן, הייתי בוחר במרצדס. היא אמנם נראית פחות טוב מהאודי, אבל יש בה משהו מיוחד. לא יודע אם זה הצליל, העובדה שזו סוג של מונית מרושעת, לא יודע מה. האודי היא עוד אודי מהירה כמו כל השאר.

"מונית מרושעת" הרגת אותי!

זה כל כך התיאור לרכב הזה חח,זאת פשוט חיה רעה שאני ממש אוהב הC63,אני גם לא יודע להסביר למה,כנראה כי זה מנוע בהמי על מכונית קומפקטית יחסית מה שהופך אותה לכזו רעה,שלא נדבר על הרעש זה משהו פשוט לא אמיתי.

אני כך כך רוצה את הרכב הזה! אפילו שנסעתי בM3 E92 ובאמת "נסעתי" (רינג),עדיין הC63 הרבה יותר נחשקת משום מה.

בדקתי קצת את השטח וטווח העלויות שלה ככה כפטנזיה שאולי תתממש בשנים הקרובות,הבנתי שכדאי לוותר לבנתיים... :shock:

פורסם

בשבילי אאודי אחת בבקשה, בשחור אם אפשר.

בגלל העיצוב והפניות.

ת'כלס המרסדס היא הבחירה הטובה יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

C63, צליל מנוע מטורף והגה טוב יותר.

אבל בלי לנהוג, איך אפשר להחליט... מישהו מארגן לי יום מסלול עם שתיהן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...