Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 100 אלף ל-206 XS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הגיע הזמן לעשות טיפול גדול ל-206, טיפול 100 אלף. בטיפול הנ"ל אני מתכנן להחליף - שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר דלק (יש צורך?), פלגים. יש משהו ששחכתי?

אני מתלבט איזה שמן עדיף לרכוש טוטאל (מקורי) או Valvoline? כמובן צמיגות השמן היא 5W40.

בנוסף האם לרכוש אינבוקס של K&N או להמשיך עם הפילטר אוויר המקורי? היתרון של האינבוקס הוא שאין צורך להחליף אותו בכל טיפול, אלא רק לנקות.

תודה מראש

Peugeot 206XS

פורסם

שמן , Total Quartz 9000 5W40

לגבי הטיפול, בהנחה שעושים כל 15 ק"מ, אז הטיפול הוא ב 105 אלף ק"מ.

בכל מקרה, מתי בוצע פעם אחרונה טיימינג, שמן גיר, פלאגים, נוזל קירור/בלמים, פילטר דלק?

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

מתעלק על השרשור- מישהו יודע היכן ניתן לקנות total בצפון?

פורסם
שמן , Total Quartz 9000 5W40

לגבי הטיפול, בהנחה שעושים כל 15 ק"מ, אז הטיפול הוא ב 105 אלף ק"מ.

בכל מקרה, מתי בוצע פעם אחרונה טיימינג, שמן גיר, פלאגים, נוזל קירור/בלמים, פילטר דלק?

אני מעדיף להקדים קצת ולעשות טיפול כל 10 אלף.

טיימינג בוצע לפני כחצי שנה, פלגים אני מעוניין להחליף למרות שאני חושב שהחלפנו בטיפול האחרון, נוזל קירור הוחלף בטיפול האחרון.

לגבי הפילטר דלק, אמרו לי שלא ניתן להחליף פילטר דלק ב-206. זה נכון? כי לא החלפתי כאשר ביצעתי יישור קו.

מתעלק על השרשור- מישהו יודע היכן ניתן לקנות total בצפון?

זאת בדיוק השאלה הבאה שלי (חוץ ממוסך מורשה), תודה.

האם טוטאל באמת עדיף ולמה? ה-

Valvoline יותר יקר.

Peugeot 206XS

פורסם

השתמש בוולווליין 5-40 סינטטי מלא סינפאוור, הוא שמן מעולה גם לי 206 XS ומנוע NFU, המנוע הזה עבר כברת דרך מעל 200 אלף ק"מ ולא נוגע בשמן הזה, תלוי איזה מיכל דלק יש לך, אצלי הפילטר דלק נמצא בתוך מיכל הדלק ולא חיצונית, תבדוק מה אצלך כי הוא הגיע חלק ככה וחלק ככה ב206.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

236 שקל לגלון שמן במורשה, זה לא יקר? מישהו יודע היכן ניתן לקנות שמן של טוטאל במחיר יותר אטרקטיבי?

Peugeot 206XS

פורסם

אני קניתי אתמול גלון קסטרול אדג' 5w40 בעלות 150 ש"ח. בחצור.

בדוק אם יש קסטרול באיזור שלך, לא פחות טוב.

פורסם

נראה לך שזה השמן המקורי? מאיפה אתה בטוח כ"כ? שמן מקורי, אתה רוצה גם את הנוזל בלמים המקורי? יש תקן ולפיו שמנים מתאימים, רוצה שמן של טוטאל טורקי באיכות בינונית לך תקנה, רק יש שמנים שאיכותם עליו בכמה מונים.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...