Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני פשוט אצטט חבר בפרסום שלו:

ולכל העצלנים, [video=youtube;kBTd9--9VMI]https://www.youtube.com/watch?v=kBTd9--9VMI

וסיכום דברים (לפני הדברים עצמם, מוזר):

אנחנו חיים בעולם שבו התפל נהיה עיקר, והכל מאבד כיוון.

הנה הזדמנות לחזור קצת למה ש(בעיניי, כמובן) חשוב ומעניין.

"

הקוסמוס מחכה לך!

היי חבר'ה.

אני לא אוהב להשתמש בפייסבוק כפלטפורמה כדי להמליץ לאנשים לעשות דברים, בטח לא המלצות על סדרות טלוויזיה, כי אתם רואים אלפי דברים כאלה ביום. אבל במקרה כזה לדעתי חשוב ורצוי "להעביר הלאה" בסקאלה הכי גדולה שאפשר.

התמזל מזלנו ואנחנו עומדים מול אירוע טלוויזיוני שעלול להיות בעל קנה מידה היסטורי.

היום בערב בארה"ב (ומחר באתר הטורנטים והצפייה הישירה הקרובים לביתך) יוצא הפרק הראשון של הסדרה שצירפתי אליה את הטריילר. זהו reboot לסדרה שיצאה בשנות השמונים, והרעיון שלה פשוט - לסקור את האירועים והתמורות העיקריים שהתרחשו בקוסמוס - כלומר בהכל, מהמפץ הגדול ועד היום.

נשמע יומרני. אבל כבר בשנת 1980 הסדרה פתחה דיון ציבורי בזכות העומק והעניין שהיא גילתה בהתמודדות עם השאלות הקשות והמדהימות על הסביבה שלנו. מהם חיים? מהו היקום? מה הגודל שלו? האם סביר שאנחנו לבד? מה העתיד צופן בחובו? מה קורה לכדור הארץ מאז שבני האדם הפכו למין הדומיננטי עליו? מה זה מדע, ועוד, ועוד.

בעידן שבו מדורת השבט הטלוויזיונית היא לרוב תוכניות בישול או שירה, יש לנו הזדמנות להנות מסדרה שאמורה להיות משהו יותר. הנושא הזה של היקום הטבעי המקיף אותנו הוא חוצה גבולות, דתות, לאומים ורעיונות. הסדרה גם מגלמת בתוכה אפשרות, לדעתי, להנגיש את כל הסיפור הזה של מדע וסקרנות גם לאנשים שלא לומדים בקמפוסים המדעיים של האוניברסיטאות. וזה אמור להיות עם גרפיקה מפוצצת, הומור, והרבה כיף. כמו כן, למי שזה כוס התה שלו, מומלץ להצטייד בכמה משני תודעה בשביל הסצינות המרשימות הרבות של חלל אינסופי שצפויות לנו.

אז תראו את הטריילר. ותנסו למצוא איך לראות את הסדרה. ותושיבו איתכם את האנשים שאתם חושבים שיהנו ממנה גם (בערך כולם). אני באופן אישי מחכה לדבר איתכם עליה, לחפור ברעיונות שהיא תעלה, ולראות איך אולי, רגע לפני שהכל הולך לעזאזל, אפשר להציל את הכדור הכחול היפה שלנו, ואת מי שעליו.

הקוסמוס, והעתיד, מחכים לנו.

וכמובן, הכי חשוב, אם יש לכם אחים קטנים או קרובי משפחה קטנים - תושיבו אותם לראות את זה. בתכלס הסדרה הזאת היא בכלל בשבילם. הסדרה הזאת מצטיינת ביצירת סקרנות ופליאה מהיקום. אנחנו אולי ציניים מדי, אבל בשבילם, עם הראש שעדיין רק מחפש את הקסם, זה יכול להיות משהו משנה חיים.

"

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אז היא כבר יצאה? אפשר להוריד אותה או שיהיה ערוץ בארץ שישדר את את זה?

באופן כללי נראה מאוד מעניין.

פורסם

יצא הפרק הראשון, ראיתי להורדה איפשהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...