Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה / פיאסטה / קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן גיבוב :) סליחה, אני עולה חדש...

וסליחה אם הרגשת שאני מתבטא בזלזול, לא זאת היתה הכוונה.

אם מה שכתבת זה אכן לא שטויות, האר את עיני בבקשה...

ראה תגובה למגיב שאחריך.

פורסם
בדקתי מה האתר הזה אומר על משפחתיות ושם הסוברו אמפרזה אחרונה ולא חביבה. וכאן יש לה שם של סופר אמינה.

אין לי דעה מה נכון, אני פשוט תמה על הפער. אולי זה בגלל הבדלי גרסאות. ידני אוטומט 4 על 4 וכו.

לא יודע, ואינני "משווק" את האתר הזה. בסך הכל נתתי דוגמא - יש גם סקרים אחרים.

באתר המוזכר, סוזוקי סוויפט שידועה בתור אחד הרכבים היותר אמינים בארצינו הקטנטונת מופיעה במקום ה36 בעוד שהקליאו במקום 29. אז על מה בעצם אתה מתבסס?

תמיד אפשר למצוא חריגים שלא "יסתדרו". באופן כללי שים לב היכן ממוקמות היפניות והיכן הצרפתיות. שוב, הבאתי את הסקר הזה כדוגמא, ואפשר למצוא אחרים. מי שרוצה, שייעזר בו, מי שלא, לא - מדינה חופשית.

פורסם
ראה תגובה למגיב שאחריך.

אוקי, אני חייב לציין שאינני מכיר את האתר הזה כלל, מה גם שאם אני קורא את זה נכון דווקא הקליאו נראית אמינה שם...

יש לך עוד דוגמאות?

את J.D Power אתה מכיר?

פורסם

תמיד אפשר למצוא חריגים שלא "יסתדרו". באופן כללי שים לב היכן ממוקמות היפניות והיכן הצרפתיות.

אני גם שמה לב (לא שם לב) ש107 וC1 מדורגות הרבה מעל אחותם היפנית אייגו. שלא נדבר על היאריס האגדית והמיקרה שלא זכו להיות בעשריה הראשונה כשסאקסו כן. אז ה"סקר" הזה נראה לי מלא ב"חריגים שלא מסתדרים", או שאולי כולנו מאמינים במשהו שהוא שגוי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

חבר'ה, הגוגל פתוח לכולם, ואם פגעתי בכבודן של הצרפתיות (ובכבודם של בעליהם), הריני מתנצל...לי אגב יש שתי אירופאיות בבית (עניין של טעם ושיקולים נוספים), ולמרות זאת, אני נוכח שסקרים מראים שהיפניות (ובמידה מסויימת הקוריאניות) אמינות יותר. הנה דוגמא נוספת מאתר whatcar.com (הדוגמא מציגה דירוג חברות, לא דגמים ספציפיים, אבל יש חתכים נוספים באתר). חמש הראשונות, ושמונה מתוך 10 הראשונות, יפניות.

257121254727.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yosssi
פורסם

להלן סקר 2013 של מכוניות בנות 3- 8 שנים של חברה שביטחה 50 אלף רכבים

onda is the most reliable used car manufacturer in the UK, according to the annual survey of more than 50,000 car owners conducted by What Car? and Warranty Direct.

It's the eighth year in a row that the Japanese company has secured the top spot in the poll, which includes 38 manufacturers across Warranty Direct policies on vehicles of between three and eight years of age.

Brands from the Far East dominate the top 10 of the survey. Suzuki and Hyundai finish second and third behind Honda, with Subaru and Toyota completing the top five. Only Chevrolet and Ford manage to break the stranglehold, finishing in seventh and ninth places respectively.

The bottom three places in the manufacturers table are all filled by premium brands - Porsche (36th), Land Rover (37th) and Bentley (38th). Their poor showings are compounded by relatively high repair bills.

The most reliable models overall are the Mitsubishi Lancer and Vauxhall Agila - and they're also the cheapest to repair.

Most reliable used car brands

Listed below are the most reliable used car brands based on claim data from Warranty Direct. Due to the huge differences between the best and worst performers, cars with average reliability and better are placed 12th and above.

1. Honda

2. Suzuki

3. Hyundai

4. Subaru

5. Toyota

6. Lexus

7. Chevrolet

8. Mitsubishi

9. Ford

10. Mazda

11. Nissan

12. Fiat

13. Citroen

14. Skoda

15. Peugeot

16. Daewoo

17. Smart

18. Kia

19. Seat

20. Vauxhall

21. Volkswagen

22. Mini

23. Renault

24. Rover

25. Saab

26. BMW

27. Volvo

28. MG

29. Jaguar

30. Mercedes-Benz

31. Audi

32. Jeep

33. Chrysler

34. SsangYong

35. Alfa Romeo

36. Porsche

37. Land Rover

38. Bentley

פורסם
להלן סקר 2013 של מכוניות בנות 3- 8 שנים של חברה שביטחה 50 אלף רכבים

onda is the most reliable used car manufacturer in the UK, according to the annual survey of more than 50,000 car owners conducted by What Car? and Warranty Direct.

It's the eighth year in a row that the Japanese company has secured the top spot in the poll, which includes 38 manufacturers across Warranty Direct policies on vehicles of between three and eight years of age.

Brands from the Far East dominate the top 10 of the survey. Suzuki and Hyundai finish second and third behind Honda, with Subaru and Toyota completing the top five. Only Chevrolet and Ford manage to break the stranglehold, finishing in seventh and ninth places respectively.

The bottom three places in the manufacturers table are all filled by premium brands - Porsche (36th), Land Rover (37th) and Bentley (38th). Their poor showings are compounded by relatively high repair bills.

The most reliable models overall are the Mitsubishi Lancer and Vauxhall Agila - and they're also the cheapest to repair.

Most reliable used car brands

Listed below are the most reliable used car brands based on claim data from Warranty Direct. Due to the huge differences between the best and worst performers, cars with average reliability and better are placed 12th and above.

1. Honda

2. Suzuki

3. Hyundai

4. Subaru

5. Toyota

6. Lexus

7. Chevrolet

8. Mitsubishi

9. Ford

10. Mazda

11. Nissan

12. Fiat

13. Citroen

14. Skoda

15. Peugeot

16. Daewoo

17. Smart

18. Kia

19. Seat

20. Vauxhall

21. Volkswagen

22. Mini

23. Renault

24. Rover

25. Saab

26. BMW

27. Volvo

28. MG

29. Jaguar

30. Mercedes-Benz

31. Audi

32. Jeep

33. Chrysler

34. SsangYong

35. Alfa Romeo

36. Porsche

37. Land Rover

38. Bentley

לא ממש הבנתי את מה שהבאת . הם אומרים שהונדה זה הרכב הכי אמין מכל הרשימה הזאת לפי אנגליה ?

פורסם
כן הונדה זה הרכב הכי אמין באנגליה מספר שנים ברציפות

לפי מה שאני יודע ומכיר אנגליה מקבלת אך ורק את הדגם האצ'בק ולא את הסדאן ששולט בארץ , אולי זאת הסיבה ;)

פורסם
לפי מה שאני יודע ומכיר אנגליה מקבלת אך ורק את הדגם האצ'בק ולא את הסדאן ששולט בארץ , אולי זאת הסיבה ;)

מהתרשמות שלי אז בסיוויק הנוכחית ההאצ'בק מוכרת הרבה יותר. רואים מעט סדאן מהדור הנוכחי.

אגב, משיקולי פערי מטבע היא יותר זולה. כך שלמעט העובדה שהיא קטנה יותר אין סיבה להעדיף את הסדאן.

פורסם
Dam, אינני מתייחס לשמועות אלא לסקרי אמינות.

ראה לדוגמא: www.reliabilityindex.com/ratings/best/supermini

שוב, יתכן שהרכבים החדשים של רנו אמינים, אבל אני מעדיף להמתין עד שזה יבוא לידי ביטוי במבחני האמינות.

בדקתי מה האתר הזה אומר על משפחתיות ושם הסוברו אמפרזה אחרונה ולא חביבה. וכאן יש לה שם של סופר אמינה.

אין לי דעה מה נכון, אני פשוט תמה על הפער. אולי זה בגלל הבדלי גרסאות. ידני אוטומט 4 על 4 וכו.

באתר המוזכר, סוזוקי סוויפט שידועה בתור אחד הרכבים היותר אמינים בארצינו הקטנטונת מופיעה במקום ה36 בעוד שהקליאו במקום 29. אז על מה בעצם אתה מתבסס?

שימו לב שהתוצאות לא מתייחסות לאמינות הרכב בלבד, אלא גם לעלות התיקונים - כך שיכול להיות BIAS גדול בתוצאות (לדוגמה - בחו"ל נותנים על רכב X 5 שנות אחריות ובארץ רק 3 - בחו"ל הרכב קופץ במדד האמינות כי ב-5השנים הראשונות ההוצאות על התיקונים הם אפסיים).

מתוך האתר:

Index figure is calculated as a combination of:

• the number of times a car fails,
  • the cost of repairing it,
  • the average amount of time it spends off the road due to repairs
  • the average age and mileage of the vehicles we have on our books.

יש גם את הסעיף האחרון (גילאי הרכב והנסועה של מה שיש להם במאגר) - שאין לי מושג איך זה יכול להשפיע.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
שימו לב שהתוצאות לא מתייחסות לאמינות הרכב בלבד, אלא גם לעלות התיקונים - כך שיכול להיות BIAS גדול בתוצאות (לדוגמה - בחו"ל נותנים על רכב X 5 שנות אחריות ובארץ רק 3 - בחו"ל הרכב קופץ במדד האמינות כי ב-5השנים הראשונות ההוצאות על התיקונים הם אפסיים).

מתוך האתר:

Index figure is calculated as a combination of:

• the number of times a car fails,
  • the cost of repairing it,
  • the average amount of time it spends off the road due to repairs
  • the average age and mileage of the vehicles we have on our books.

יש גם את הסעיף האחרון (גילאי הרכב והנסועה של מה שיש להם במאגר) - שאין לי מושג איך זה יכול להשפיע.

אני לא מצליח להבין איך הונדה נבחרה להיות המכונית הכי אמינה מכל הרכבים ברשימה oO

פורסם
אני לא מצליח להבין איך הונדה נבחרה להיות המכונית הכי אמינה מכל הרכבים ברשימה oO

למה לא מבין? אני חושב שגם בארץ נחשבת כאמינה. מקווה שנכון, כי קניתי בינואר סיוויק משומשת.

פורסם
למה לא מבין? אני חושב שגם בארץ נחשבת כאמינה. מקווה שנכון, כי קניתי בינואר סיוויק משומשת.

הונדה אכן נחשבת לאמינה בארץ וגם המחיר שלה בהתאם( כנ"ל גם טויוטה ) . את זה לא ניתן לשנות לצערי אז נסבול בשקט ;)

• תוכן חדש...