Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברשותי וולוו s80 שנת 2000 שהגיע זמנו...

אני מחפש משהו דומה מבחינת הגודל והנוחות.

התקציב 60-70 אלף.

וולבו דומה משנת 06-07 אפשר להשיג רק עם ק"מ מאד גבוה.

חשבתי על מונדיאו, אפשר להשיג במחיר כזה משנת 09-10.

אודה מאד למי שיציע עוד רעיונות בתקציב הנ"ל, אבל לא משהו שזולל דלק בצורה קיצונית.

תודה.

פורסם

ראשית אינני יודע האם אתה מודע לכך או שפגעת במקרה, אך המונדיאו חולקת את השלדה של הS80 הנוכחית ולכן היא מאוד מרווחת, אני ממליץ להתאמץ מעט יותר ולחפש את המונדיאו לאחר מתיחת הפנים סוף 2010 ושיווקה כאן החל מ2011, כך תהנה ממנוע 2.0T מתקדם יותר שיתרום לביצועים טובים באופן ניכר.

בהצלחה!

פורסם

VOLVO S40 קצת קטן, אבל תוכל למצוא 2010 ברמת הגימור PREMIUM, שזה אומר כל הפינוקים, חלון בגג, מערכת משודרגת עם BT, מושבי עור, בקרת שיוט ועוד הרבה. לך על המנוע 2.0 בלי הטורבו אמין, פשוט, וים חלקי חילוף.

פורסם

GTI33, מנוע ה-2 ליטר טורבו (EcoBoost) של המונדאו שווק בישראל מאמצע 2011, וגם אז רק בגרסת ה-240 כ"ס ברמת הגימור הגבוהה (טיטניום). על כן מונדאו יד 2 מהתקופה הזאת יקרים יותר מהתקציב של פות"ש. בתקציב אפשר להכניס מונדאו 2010 בוודאות, ואולי אף 2011 עם המנוע ה-2.3 ליטר הוותיק. נהגתי על שתי המנועים של המונדאו, ולמרות שה-2 ליטר טורבו אכן חזק יותר מה-2.3, גם המנוע הוותיק מספק להתנהלות רגועה ולא חסר כח.

מבחינת התאמה לצרכים של פות"ש, המונדאו אכן מאוד מרווחת, אבל היא לא נוחה יתר על המידה. המתלים משלבים נוחות עם קשיחות בסגנון גרמני, והמושבים (לפחות ברמת גימור הנמוכה (Trend)) מעט קשים (אבל תומכים היטב ובפועל נוחים גם בנסיעות ארוכות). מנוע ה-2.3 מיושן וצריכת הדלק שלו יחסית גבוהה, באזור ה-9 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת (ממה שאנשים כותבים באינטרנט, לא מניסיון אישי).

מבחינת חלופות, שברולט מאליבו מציעה מרווח דומה למונדאו, ועם המנוע החדש יותר (ה-2.4 ליטר, לעומת ה-3.5 ליטר הישן יותר) לא צורכת יותר דלק מהמונדאו. צריך רק לוודא שהמנוע החדש יותר אכן נכנס בתקציב. סובארו B4 גם כן מרווחת וצריכת הדלק אמורה להיות טובה יותר בזכות מנוע מודרני וחלש מעט ותיבת הילוכים רציפה.

פורסם

המאליבו באמת אפשרות טובה, מצטרף להמלצה.

היא נוחה, מרווחת ומאוד שקטה ונעימה בשיוט.

אני בעצמי חושב על רכישה של 3.5 ליטר מ-2008, תמורה מצויינת למחיר.

פורסם

תודה רבה לכולם.

חוץ מהמנוע טורבו , יש עוד הבדל במונדאו מ 2011 ? יותר מאובזר ? יותר גדול ?

אני ינסה לראות אם יש משהו במחיר שאני מסוגל לעמוד...

• תוכן חדש...