Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות מאזדה 3 חדשה.

יש לי אפשרות לקבל את הרכב עם:

1. אזעקה + קודן 2650 ש"ח

2. חיישני רברס 1650 ש"ח

אני מעוניין בתוספות אלו, אך יש לי הרגשה שאוכל לקנות אותם בנפרד (כולל התקנה) במחיר זול יותר.

1. כמה הנ"ל (באיכות טובה) עולים בחוץ?

2. המלצות על מקום לקנות באזור נתניה יתקבלו בברכה.

פורסם

אחד הגורמים המרכזיים לתקלות במכוניות חדשות הן התקנות מקומיות לא מקצועיות.

אתה רוכש רכב ב-130000 ₪ אל תתן לאף אחד שלא אושר ע"י היבואן לגעת בו - גם אם הוא זול יותר בכמה שקלים.

החסכון הזה עלול לעלות לך ביוקר רב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב לא מגיע עם שלט מפתח? למה צריך אזעקה?

בדלק מוטורס מותקנים אביזרים בהתקנה מקומית מאיכות טובה של קוברה וגם בחוץ הם לא זולים במיוחד.

פורסם

שווה לבדוק אם בכלל צריך את הקודן + אזעקה. היום יש יותר ויותר חברות ביטוח שלא דורשות אותם, ואז ההתקנה שלהם מיותרת.

פורסם

תתקין כל מה שאפשר בחברה,ככה לפחות תהיה אחריות כל שהיא וגב במקרה של בעיה.

אגב למרות מה שכתבתי מחיר חיישני הרוורס הוא פי 5 מהעלות שלהם בחוץ (אלא אם כן מדובר בחיישנים המגיעים מקוריים עם הפגוש)...תבדוק את זה לעומק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התקנה אצל מתקין שאינו מוכר ע"י היבואן עלולה לגרום לביטול האחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום ראיתי זוג מזדה 3 מגיעות לסוכנות,התקינו להם חיישנים בדיוק כמו שאני התקנתי ב300 ש''ח,תוותר על החיישנים כי משחילים אותך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בקשר לחיישני רוורס שהותקנו ע"י היבואן אני נתקלתי כבר פעמיים בקטע מעצבן עם 2 יבואנים שונים , שהמתקין שהם עובדים איתו התקין את המסך של החיישנים בשמשה האחורית , והיבואן טען שכך זה אמור להיות על פי חוק.

ואגב בשני המקרים החיישנים היו חיישנים פשוטים שאפשר להתקין ב200ש"ח .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...