Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אני כניראה (עדיין לא הוחלט סופית) מחפש להחליף את הרכב שברשותי ברכב קצת יותר חסכוני ובעיקר מחפש נוחות כביש יותר טובה (אני מאד מאד אוהב את הרכבים של הונדה אבל הישיבה הנמוכה מתישהו נהיית מאוסה) אז חשבתי על כמה כיוונים ואשמח בבקשה לדעות אישיות שלכם והמלצות בנושא, חשוב לציין רק, אינני מעוניין ברכב חדש (לא רוצה לספוג את ירידת הערך הגדולה ובנוסף אין לי חניה פרטית לכן הכאב לב של השריטות הראשונות וכו' אשמח לחסוך אותו :))

האופציות שחשבתי עליהן הם:

פורד פיאסטה מנוע 1.4 אוט' (הבנתי שהיא לא כל כך חסכונית?)

יונדאי i20 (איך היא בהשוואה לפיאסטה?)

קיה ריו מנוע 1400 (מעוניין בחדשה, מאיזו שנה הדגם האחרון?)

ואם יש עוד אופציות מעניינות אשמח לשמוע, כמובן אדגיש שנוחות נסיעה ואבזור חשובים לי לאחר מכן חסכון בדלק, מודע לעובדה שהרכבים הללו לא 'מטוסים' ואינני מחפש זאת אבל חשוב גם שהתנועתיות לא תפגע ותהיה אפשרות לעקיפה (בקיצור לא מנוע עצל מדיי)

תודה,

פורסם

טויוטה ספייס ורסו תתן לך תנוחת ישיבה גבוהה וחסכון בדלק. בתקציב של תוכל לרכוש שנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

C3 היא שילוב של גובה (1.54 אם אני זוכר נכון), עוצמה (1.6 ל' בנזין, 120 כ"ס, 16+ מומנט), חסכון (1 ל-12 משולב) ונוחות נסיעה (לא כמו רכב משפחתי, אבל הכי קרוב לזה לדעתי מבין כל המתחרות באותו שנתון) בתקציב שלך.

גילוי נאות, אני מוכר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521118-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C3-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2011-(%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%91%D7%96%D7%A8%D7%AA)

עריכה אחרונה על ידי legshooter

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם

אם הדבר החשוב לך זה נוחות נסיעה ואבזור אז נראה לי שמבין האופציות שנתת קיה ריו עדיפה בשבילך.

גם המנוע טוב וחזק ביחס לאחרות בקטגוריה הזאת. אתה חצי צחקת אבל אני מכיר מי שנוסע על "מנוע עצל" (לא אזכיר את שם הרכב כי לא צריך להכפיש) וזה דיי סיוט.

יונדאי I20 גם טובה. לפחות ממה שאני יודע על הנהיגה, לגביי הצריכת דלק כדאי לעשות בדיקה בסקירות השונות שיש כאן (תעשה חיפוש ותמצא בשנייה).

מודה שאת הפיאסטה אני לא מכיר, לא לחיוב ולא לשלילה. בהצלחה שיהיה.

פורסם

הריו לא מוצלחת (מניסיון אישי). שילוב מנוע גיר גרוע (עצל, אוי כמה הוא עצל) וצריכת דלק גבוהה מאוד עבור סופר מיני. ה-I20 חביבה, לא יותר. אם תצליח לגרד עוד 10K תוכל לקחת את הפיאסטה החדשה עם המנוע 1.6 בליסינג 0ק"מ, שהיא כבר ליגת אחרת מבחינת נוחות, איכות, הנאה וביצועים. צריכת הדלק שלה סבירה. אופציה נוספת היא ניסאן מיקרה, מאוד חסכונית, זריזה ונעימה, אבל פחות איכותית. תשקול גם סוויפט, שנמצאת מעט מעל התקציב שלך, אבל אמינה מאוד וחכסונית ועם ביצועים סבירים.

פורסם
אם הדבר החשוב לך זה נוחות נסיעה ואבזור אז נראה לי שמבין האופציות שנתת קיה ריו עדיפה בשבילך.

גם המנוע טוב וחזק ביחס לאחרות בקטגוריה הזאת. אתה חצי צחקת אבל אני מכיר מי שנוסע על "מנוע עצל" (לא אזכיר את שם הרכב כי לא צריך להכפיש) וזה דיי סיוט.

יונדאי I20 גם טובה. לפחות ממה שאני יודע על הנהיגה, לגביי הצריכת דלק כדאי לעשות בדיקה בסקירות השונות שיש כאן (תעשה חיפוש ותמצא בשנייה).

מודה שאת הפיאסטה אני לא מכיר, לא לחיוב ולא לשלילה. בהצלחה שיהיה.

נוחות נסיעה זה מושג שהריו לא יודעת מהו,רכב מאד לא נוח,גם הכיסא זוועה,לך על C3 או פיאסטה,תנהג ותרגיש את ההבדל.

פורסם

נהגתי לא מעט קילומטרים על ריו האצ׳בק ואני לא חושב שהיא עד כדי כך לא נוחה. מה שכן, היא באמת לא כל כך חסכונית וגם קצת עגלתית.

ספייס ורסו זה באמת רעיון מצוין. גם ניסאן מיקרה ״יד ראשונה 0 קילומטרים״ זה רעיון לא רע לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ריו זה ממש רעיון גרוע למה שתיארת פה. האוטומטית פשוט עגלה, יותר מהידנית אפילו. (איך לעזאזל? מנוע גדול יותר והיא עדיין יותר חלשה)

מה שגם, הריו האוטומטית פשוט לא חסכונית. בכלל. ונוחות נסיעה בריו זה לא משהו. זה רכב עם מתלים קשוחים וקשים. לא גרוע כמו שכמה אנשים מתארים את זה, אבל הם באמת קשים.

אבל מבחינת מקום מאחורה ותא מטען? בהאצ'בק וגם בסטיישן יש אחלה מקום. אבל אני לא יודע כמה גדולים כסאות הבטיחות שיש לך ספציפית.

בקיצור, הריו היא ממש לא בין האופציות הכי טובות. רד ממנה לגמרי. היא סבירה רק מבחינת פרמטר תא המטען ומרחב פנים בשבילך. שים לב שאמרתי סבירה, לא טובה.

פורסם

אם ההתלבטות היא ריו אוטומטית אני גם הייתי ממליץ לרדת מזה, בתור בעלים של אחת ידנית, ולאחר מספר נסיעות באוטומטית, האוטומטית אכן עגלה רצינית, ולא חסכונית כלל.

הידנית זה סיפור אחר.

מבחינת נוקשות הרכב אכן על הצד הקשיח, אישית לא רע לי עם זה, וזה באמת לא גרוע כמו שמתארים, אבל זה אינדיבידואלי לכל אחד

פורסם

אני נוטה מאד לכיוון הפיאסטה 1.6 אוט' אבצע נסיעת מבחן למרות שיהיה קשה לדמות עליות רציניות האם בהשוואה ל 1.4 היא הרבה יותר זללנית? כי בתקציב הזה אני כבר פוזל לכיוון מנוע טורבו קטן. לכן אולי אפילו פיאסטה יד שניה שתכנס לי ב 80 נשמע לי אופציה לא רעה. תודה על התגובות ארד מהריו כי לא מתחשק לי שוב מתלים נוקשים.

פורסם

בשביל למצוא פיאסטה 1.6 ב-80K תצטרך להמתין כמה חודשים, המחירים שהן נמכרות בהם די רחוקים מהרף שהצבת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...