Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה. הזמנתי באמצע אוקטובר 2013 כיסוי לטאבלט הנ"ל מסין.

לאחר יותר מחודש הגיע הכיסוי והסתבר שהוא לא תואם לטאבלט שלי. המוכר הופתע מאוד וביקש שאני אצלם לו את הכיסוי ואת הטאבלט.

בסופו של דבר הוא ביקש שאני אשלח לו חזרה את הכיסוי, זה היה ב4 בדצמבר. כל ההתכתבות לוותה מצידו בבקשות מפורשות שנסגור את העניין בינינו וכ"ו. עקב סחבת שלי, שלחתי לו את הכיסוי עם מספר מעקב לאחר חודשיים, בתחילת פברואר. שלחתי לו הודעה שהכיסוי נשלח אליו ואת מספר המעקב וכתבתי שחשבתי על זה ואני מעדיף לאחר שיקבל את הכיסוי לבטל את העסקה ולקבל את כספי חזרה. הן על הכיסוי והן על המשלוח. מאותו הרגע ועד עכשיו לא קיבלתי ממנו אף תגובה.

שאלתי פשוטה, האם ישנה דרך לקבל את הכסף על הכיסוי גם לאחר שעברו מעל 4 חודשים מהקנייה?

פורסם

נייט.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אף פעם אל "תסגור בינינו" עם מוכרים באיביי.

לא כולם נוכלים, אבל יש כאלה שפתאום נעלמים לך..

יש לך 45 יום מרגע התשלום לפתוח CASE - אם מוצר לא הגיע או לא תואם את מה שהזמנת (לא מתאים וכו').

רוב המוכרים [בעיקר תושבי שנג'ן\הונג קונג] מתים מפחד מפתיחת קייס ולכן הם רוצים לסגור את זה ביניכם בלי לערב את איביי, שברוב המקרים היא לטובת הקונה.

מכיוון שלא פתחת תיק אז לאיביי אין הרבה מה לעשות וגם לא פייפאל (גם שם יש נוהל דומה אבל אם הרכישה נעשתה דרך איביי אז עושים את זה דרך איביי בד"כ).

אני גם לא חושב שאתה יכול להשאיר לו פידבק אבל בהיסטוריית רכישות אם יש לך אפשרות להשאיר פידבק למוכר תשאיר לו פידבק שלילי, הוא יחזור אליך כמו טיל...

פורסם

חבל על הזמן, אתה יכול לדבר ללמפה איך שאומרים. פייפאל מעניק לך 45 ימים וזהו זה. אין אצלם שום הארכה כלל וכלל (לעומת פיפאל ארה"ב שהסכימו להעניק לי עוד 15 יום).

איביי נותן לך 3 חודשים לכתוב פידבק על המוכר.

לאחר תום שני התקופות הנ"ל אתה יכול לדבר לקירות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...