Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה אליכם חברים

קרה לי מקרה מאוד לא נעים היום , לאחר כמעט שנה ושלושה חודשים(עם הפסקה) של שלילה הלכתי למשרד רישוי סוף כל סוף להוציא את הרשיון הנהיגה שלי שבידי נמצא אישור הפקדת רשיון שבוא רשום 9 חודשי פסילה ובניכוי 6 חודשים שבהם הייתה לי שלילה מנהלתית .

כמסרתי לה את המסמך הפקידה הגיע להחלטה שחסר לי עדיין יום ורק מחר אני יוכל להוציא את הרשיון והמליצה לי ללכת לבית משפט להוציא אישור הפקדה חדש ושיהיה רשום בו כבר את הימי הפסילה מדויקים לאחר ניכוי בכדאי שלא יהיה בלבול ( שאלתי אותה עם אפשר להוציא בסניף אחר של משרד הרישוי )

אני כמו ילד טוב במאת הלכתי לבית משפט להוציא אישור הפקדה חדש ושם התחילו הצרות , למשהוא בפסק דין לא היה רשום ברור עם הפסילה שלי היא ל 10 או 15 ופקידה התחילה להתרוצץ ולנסות להבין איך קיבלתי פסק דין כזה קצר ושזה לא הגיוני מה שקורה שם בכלל ואני כביכול עדיין צריך להיות בשלילה ושהפקידה טעתה והם יבדקו את זה מחר עם הפקידה שהוציא לי את האישור ההפקדה ויודיעו לי מה קורה איתי .

עכשיו השאלה שלי היא כזאת , העם לאחר שכבר יש לי אישור הפקדה מקורי עם פסק דין ובוא רשום שאני אכן אמור לקבל רשיון מחר הם יכולים לשנות משהוא ? נניח ושהם טעו או לא יודע מה קרה ?

פורסם
שלום יש לי שאלה אליכם חברים

קרה לי מקרה מאוד לא נעים היום , לאחר כמעט שנה ושלושה חודשים(עם הפסקה) של שלילה הלכתי למשרד רישוי סוף כל סוף להוציא את הרשיון הנהיגה שלי שבידי נמצא אישור הפקדת רשיון שבוא רשום 9 חודשי פסילה ובניכוי 6 חודשים שבהם הייתה לי שלילה מנהלתית .

כמסרתי לה את המסמך הפקידה הגיע להחלטה שחסר לי עדיין יום ורק מחר אני יוכל להוציא את הרשיון והמליצה לי ללכת לבית משפט להוציא אישור הפקדה חדש ושיהיה רשום בו כבר את הימי הפסילה מדויקים לאחר ניכוי בכדאי שלא יהיה בלבול ( שאלתי אותה עם אפשר להוציא בסניף אחר של משרד הרישוי )

אני כמו ילד טוב במאת הלכתי לבית משפט להוציא אישור הפקדה חדש ושם התחילו הצרות , למשהוא בפסק דין לא היה רשום ברור עם הפסילה שלי היא ל 10 או 15 ופקידה התחילה להתרוצץ ולנסות להבין איך קיבלתי פסק דין כזה קצר ושזה לא הגיוני מה שקורה שם בכלל ואני כביכול עדיין צריך להיות בשלילה ושהפקידה טעתה והם יבדקו את זה מחר עם הפקידה שהוציא לי את האישור ההפקדה ויודיעו לי מה קורה איתי .

עכשיו השאלה שלי היא כזאת , העם לאחר שכבר יש לי אישור הפקדה מקורי עם פסק דין ובוא רשום שאני אכן אמור לקבל רשיון מחר הם יכולים לשנות משהוא ? נניח ושהם טעו או לא יודע מה קרה ?

הפקידה לא יכולה ללשנות כלום, היא חייבת לפעול לפי פסק הדין, ואת אישור ההפקדה המקורי ופסק הדין אתה מגיש למשרד הרישוי.בפסק הדין חייב להיות רשום 9 חודשים בניכוי, והטופס ההפקדה רק מה שאתה מפקיד בפועל.

פורסם

מה שקובע זה גזר הדין.

מה כתוב בו?

אישור ההפקדה זה מסמך מינהלי שמאשר מתי הפקדת את הרשיון בפועל בבית המשפט וממנו מתחיל הזמן להיספר.

ומה בער לך עוד יום???

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא שבער לי היום הזה פשוט חישבתי לא נכון , הזמנתי כרטיס לכרמיאל למחר ובתכנון היה ליסוע ליום ולחזור עם האוטו שלי שאצל ההורים , זה כל הקטע שבגזר דין זה לא ברור כל כך מה רשום אבל כסגרנו את העסקת טיעון עם השופט זה היה ל 10 חודשים ...מבחינתי רשום שם 10 כן גם לפני שהוציאו לי מסמך הפקדה היה אותו סיפור עד כדאי כך שהגיעו לשופט לבדוק מה בדיוק הוא רשם שם .. אבל הבעיה שזה היה לפני 3 חודשים מי יזכור אותי בכלל ואת הדיון .

דיברתי עם העורך דין שלי הוא אמר לי ללכת למשרד רישוי מחר ולהוציא רשיון כאילו לא קרה כלום ובמידה ולא יתנו להתקשר אליו ..

• תוכן חדש...