Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שכתבתי אני מחפש רכב שני לי אישית יש שברולט ספארק שהיא לא ממש פרקטית

עם עגלת תינוק , ולכן אני מחפש רכב משפחתי יד שנייה עד 55 אלף ש"ח אמין ונוח .

חשבתי על יונדאי I30 אבל אשמח לשמוע על המלצות ממבני דבר .

תודה

פורסם

קיה פורטה היא האחות הזולה של היונדאי ואפשר למצוא 2010 בתקציב שציינת,יש לה תא מטען גדול,היא אמינה,זריזה אבל לא הכי נוחה.

הכוונה היא שיש לה מושבים די קשיחים שאפשר להתעייף מהם אחרי נסיעה ארוכה וזה חיסרון...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חשובה לך תיבה אוטומטית או שגם ידנית תתאים? בחירה בסופרמיני ידנית תוכל לקדם אותך הרב בגיל הרכב.

למשפחה כשלך הייתי מחפש בסגמנט הסופרמיני, אם כי דגמים עם תא מטען יחסית גדול, סביב 300 ליטר. למשל - מהקבוצה של ה-i25 או הריו-סדאן. איני מצוי במחירונים כך שאיני יכול להתיחס לשנת הדגם, אבל לדעתי זה סוג הרכב שכדאי לך לחפש. יהיה יותר זול ממשפחתית ברכישה ובאחזקה, ויוכל לשמש אותך גם עם עוד ילד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במסגרת התקציב שצוין אפשר לבדוק גם רכבים כמו מיצובישי לנסר או פורד פוקוס שגם יתאימו למה שאתם צריכים.

לגבי נוחות-אין כמו לקחת לנסיעת ולהתרשם בעצמכם על מנת לקבל החלטה.

בהצלחה

פורסם
במסגרת התקציב שצוין אפשר לבדוק גם רכבים כמו מיצובישי לנסר או פורד פוקוס שגם יתאימו למה שאתם צריכים.

לגבי נוחות-אין כמו לקחת לנסיעת ולהתרשם בעצמכם על מנת לקבל החלטה.

בהצלחה

תודה לכולם על התגובות ילקח בחשבון

יש לי שאלה בנוגע ליונדאי I30 האם מומלצת והאם יש כאלו בתקציב ?

אישתי פשוט אוהבת את הצורה שלה .

פורסם

ה- I30 אפשרות טובה, אצלי היא לא בזבזנית במיוחד.

היא מרווחת ומאובזרת יחסית, 5 כוכבים במבחן הריסוק וציוד בטיחותי מלא.

• תוכן חדש...