Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברצוני להפוך את תא הנוסעים שקט יותר, אך לא ברמה מקצועית כזו הנדרשת למערכת סאונד טובה ולכן החומרים המקצועיים יקרים מאד למטרה זו.

שאלתי היא: האם דיפון דלתות הרכב בספוג ביצים פשוט (כזה הנמצא על קירות חדרי הקלטה) יעשה את העבודה?

תודה רבה מראש לעונים :-P

פורסם

לא אם הוא סופג מים.

יש חומרי בידוד אקוסטי לא של המותגים הגדולים, המחירים מתגמדים בהתאם.

יש בערך 9 מטר רץ למכירה בפורום משומשים, תעשה בדיקה.

חוץ מזה, ביררת כמה עולה מטר רבוע של "ספוג ביצים" כמו שאתה מתאר?

מתחדשת*

פורסם

אתה יכול להזמין ספוג ביצים שמיועד לתחום הזה - לא מדובר על חומר יקר במיוחד אבל ממליץ להשתמש בו דווקא לרצפת הרכב, רצפת תא המטען ובאמת לגב הדיפונים ולא בדפנות של הדלתות כי שם כבר יהיה הרבה מאוד מים ורצוי להשתמש בCCF - ספוג שהתאים שלו סגורים למים

closed cell foam

אני קניתי כבר בפעם השניה חבילה של 16 דפי CCF עם גב דביק מEBAY בעובי 7 מילימטר עם שכבת ניילון מעליהם - כל דף כזה 1.25 SQFR - בקיצור 20SQFT ואחרי משלוח המחיר הוא 240 שקלים - זה לא יקר, עם חבילה אחת כזאת אתה יכול לכסות את כל ארבעת הדלתות של הרכב כיסוי מלא.

הטיפ הכי גדול שלי עבורך יהיה להתחיל בלוודא שיש לך צמיגים שקטים וטריים ברכב

לבודד את בתי הגלגים האחוריים עם ספוגים וגם את רצפת תא המטען ולבודד את מכסה המנוע ואת קיר האש בנוסף לבידוד הדלתות.

גליל של חומר בוטילן עם גב אלומיניום - תריץ כאן חיפוש על מיקו פרו, גליל באורך של 10 מטרים להבנתי עולה מאות שקלים בודדים - שווה את ההשקעה.

אפשר לקבל רכב מבודד היטב עם השקעה סבירה מאוד היום בייחוד אם אתה עושה את העבודה בעצמך.

על הדרך מציע לך גם לחפש צמות חוטים סוררות, להדק אותן, ללפף אותן בספוג גם כן.

לחפש תפסני פלסטיק סוררים - לקבע אותם למקום עם קצת סיליקון וכך הלאה.

זה ישפר את איכות הנסיעה שלך פלאים והקוריאנית שלך תרגיש לך פתאום הרבה יותר גרמניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גליל של חומר בוטילן עם גב אלומיניום - תריץ כאן חיפוש על מיקו פרו, גליל באורך של 10 מטרים להבנתי עולה מאות שקלים בודדים - שווה את ההשקעה- גליל של 10 מטרים ממיקו פתרונות עולה 380-390 ש"ח, זול מאוד ביחס למחירים של החברות האחרות, לפי הביקורות בפורום עושה את העבודה. אגב אני מוכר 9 מטרים וגלגלת, תציץ בפורום מכירה.

אפשר לקבל רכב מבודד היטב עם השקעה סבירה מאוד היום בייחוד אם אתה עושה את העבודה בעצמך.

על הדרך מציע לך גם לחפש צמות חוטים סוררות, להדק אותן, ללפף אותן בספוג גם כן.

לחפש תפסני פלסטיק סוררים - לקבע אותם למקום עם קצת סיליקון וכך הלאה. אתה יכול גם להזמין מאיביי קליפסים חדשים, בד"כ בזול.

זה ישפר את איכות הנסיעה שלך פלאים והקוריאנית שלך תרגיש לך פתאום הרבה יותר גרמניה.אני לא יכול לתת לך ככה לשבח את הגרמניות. עד לא מזמן הייתה לי קליאו שנת 2001 ולא היו קרקושים/רעשים/רעידות. עכשיו יש לי איביזה 2001 ופשוט כל הפלסטיקים ברכב רועדים. דשבורד, דיפונים, מגני רוח וכל דבר העולה על דעתך.

מודגש.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

הדבר היחידי עד כמה שידוע לי לגבי האי ביזה שלך שהוא גרמני הם מכלולי ההינע, היית צריך לקנות פולו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה על התשובות.

כיוון שאני ממש חדש בזה כמה שאלות:

אני מבין איפה מבודדים בדלתות - פותחים את פנים הדלת ושמים את הבידוד בחלל שמתגלה.

אבל איפה שמים את הבידוד בבתי הגלגלים, ריצפת הרכב וריצפת תא המטען? בצד החיצוני (מול הגלגל והכביש) או בצד הפנימי (בתא המטען), הרי ספוג ביצים הוא בעל עובי של כמה ס"מ...

את קיר האש אני מבין שמבודדים בתא המנוע אבל אצלי יש מעט מאד קטעים פנויים של קיר האש. לרובו של הקיר צמודים חלקים של המנוע ואין כמעט קטעים "פנויים". האם הקטעים הקטנים האלו ישנו משהו?

איפה אפשר למצוא חומרים מקצועיים לבידוד אקוסטי שאינם יקרים?

אגב, איפה זה פורום מכירה?

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

קראתי את כל השרשור הזה (דיי מתיש, זה כבר הגיע למימדי שרשורפלצת...)

נשארה לי שאלה אחת:

איפה אפשר לקנות את הספוג המדובר שם (ה- CCF)?

פורסם

הזמנו של STP מ EBAY,יש יותר פשוטים בלי חברה ממש,גם זולים בהרבה. בארץ אני לא מכיר חנויות

פורסם

העליתי שם את הלינק לדעתי לפחות פעמיים, לא תמצא אז תזכיר לי ביום ראשון.

תנסה לרשום באיביי sound deadening 16 sheets.

קוראים להם פוקוס ארטס או משהו כזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

פורסם

זה בדיוק החומר שקניתי והוא סהכ משיג את המטרה שלו, החומרים היעודיים הרבה יותר צפופים אבל לדלתות, 7 ממ של החומר הנוכחי מספיק עבה.

לגג, לקיר האש הייתי משתמש במשהו עם צפיפות קצת יותר גבוהה אבל מנסיון שלי עם החומר הזה על בתי הגלגלים, עשה את העבודה היטב. הרעש היחידי שאני עוד איכשהו שם לב אליו היום ברכב שלי הוא מאזור הגלגלים הקדמיים והרעש הזה, מינורי ככל שיהיה נובע בכלל מהצמיגים בעיקר כי הבהמה היפנית שלי נועלת צמיגי ספורט קיציים קשיחים למדי, טעות שלא אחזור עליה פעם נוספת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...