Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה של זליגת חשמל ברכב (אקורד 2005) כבר תקופה ארוכה.

בשלושה מוסכי הונדה רשמיים ובכמה חשמלי רכב מוסמכים לא הצליחו למצוא את הבעיה.

המצב הנוכחי הוא, במידה והרכב עומד מעל ל24 שעות, המצבר מתרוקן וניתן להניע רק באמצעות כבלים.

לאחרונה שמתי לב שבהונדות בשנתון ובדגם כמו שלי, לא ניתן להשתמש במרים חלונות הידני (בדלת הנהג) כאשר המפתח לא בסוויטץ.

ואילו אצלי ניתן. שמתי לב גם כאשר אני נועל את הרכב, 4 הנורות של 4 המתגים של מרימי חלונות (שנמצאים בדלת הנהג) נשארים דולקים.

כאשר אני לוחץ על כפתור הנעילה של המרימי חלונות, רק המתג של הנהג נשאר דלוק וזה מאריך את זמן שבו אני יכול להשאיר את הרכב עומד מ24 שעות ל36 שעות עד שהמצבר מתרוקן.

אני מקווה שמישהו מבין ויודע מהי הבעיה. והאם לפי התיאור שנתתי , זוהי הבעיה לזליגה ומה ניתן לעשות.

תודה רבה מראש.

פורסם

צריך לחבר מד זרם ולבדוק על איזה פיוז יושב ההתקן שזולל זרם, אח״כ לאתר את ההתקן ע״י ניסוי וטעייה. המד זרם יראה את זרם הזליגה, באם גבוהה מידי, וכן את הפסקת הזליגה ברגע שההתקן הזולל ינותק ( חלון חשמל, רדיו וכדומה). אם כל זה היה סינית בשבילך אתה פשוט צריך חשמלי טוב.

מהיכן אתה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
צריך לחבר מד זרם ולבדוק על איזה פיוז יושב ההתקן שזולל זרם, אח״כ לאתר את ההתקן ע״י ניסוי וטעייה. המד זרם יראה את זרם הזליגה, באם גבוהה מידי, וכן את הפסקת הזליגה ברגע שההתקן הזולל ינותק ( חלון חשמל, רדיו וכדומה). אם כל זה היה סינית בשבילך אתה פשוט צריך חשמלי טוב.

מהיכן אתה?

תודה על הניסיון לעזור...

כמו שכבר ציינתי "הייתי

בשלושה מוסכי הונדה רשמיים ובכמה חשמלי רכב מוסמכים לא הצליחו למצוא את הבעיה" והם כבר ניסו ללא הצלחה את הדרך שהצאת.

העניין שרק לאחרונה 'עליתי' על זה שהזליגה ככל הנראה מגיעה מהחלונות חשמל. לכן חשבתי אולי מישהו מבין ויודע מה הסיבה לכך.

פורסם

מוזר שלא עלו על התקלה. שכן, לפי תיאורך באם הבעיה אכן בתאורת הלחצנים (ולא רק) שהרי הם דולקים, כלומר, קיימת זליגה והיא נוכחת ועלכן מוזר שלא עולים על התקלה. זה שבמוסך מורשה לא עולים על כך לא בהכרח מפתיע אותי לאור שמחלקת הדיאגנוסטיקה במוסכים מסוג זה לא בהכרח מומחים בחשמל פשוט (עד כמה שזה נשמע מוזר) ולאו דווקא שיש להם חשמלאי מוסמך ,ואולם חשמלאי רכב מנוסה לאו דווקא במוסך יבואן אמור לזהות את הבעיה בנקל פחות או יותר ו/או להבהיר שאין נתון של זליגה ברגע הבדיקה.

לא מן הנמנע שכדאי לבצע בדיקות נוספות כמו מצבר וטעינה.

האם הרכב בשימוש יומיומי או אחת לכמה ימים?

אם יש איתוראן ברכב ,כדאי לבדוק שאין זליגה מהסוללת גיבוי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מוזר שלא עלו על התקלה. שכן, לפי תיאורך באם הבעיה אכן בתאורת הלחצנים (ולא רק) שהרי הם דולקים, כלומר, קיימת זליגה והיא נוכחת ועלכן מוזר שלא עולים על התקלה. זה שבמוסך מורשה לא עולים על כך לא בהכרח מפתיע אותי לאור שמחלקת הדיאגנוסטיקה במוסכים מסוג זה לא בהכרח מומחים בחשמל פשוט (עד כמה שזה נשמע מוזר) ולאו דווקא שיש להם חשמלאי מוסמך ,ואולם חשמלאי רכב מנוסה לאו דווקא במוסך יבואן אמור לזהות את הבעיה בנקל פחות או יותר ו/או להבהיר שאין נתון של זליגה ברגע הבדיקה.

החשמלאי רכב טוענים לאחר בדיקה כי אין זליגה.

הרכב בשימוש יומיומי , אך נסיעות קצרות לרוב( בערך 8 אלף ק"מ בשנה).

את האיתורן ביטלתי מזמן כחלק מהנסיונות לעלות על התקלה.

חשוב לציין כי:

*לא הייתי עדיין אצל חשמלאי רכב מאז שעליתי על כך שהמרים חלונות ממשיך לעבוד לאחר הוצאת המפתח מהסוויץ. ונעילת חלונות הרכב, פרט לנהג, מעריכה את זמן פריקת המצבר.

*בדקתי עם אנשים בעלי רכב זהה לשלי ולא ניתן להשתמש במרים חלונות (ואולי גם להדליק אורות) כאשר המפתחות אינן בסוויץ.

משהו ממשיך לעבוד ברכב שלי בשונה מרכבים זהים לשלי ,לאחר הוצאת המפתח .

*במהלך ה4 וחצי שנים שהרכב בבעלותי נאלצתי להחליף כבר 3 מצברים שהתבלאו בגלל הפריקה והטעינה המתמשכת.

-תודה על הניסיון לעזור דני.

פורסם

כדי לשלול או להוכיח, נתק את הפיוזים של הנעילה המרכזית וחלונות החשמל למספר ימים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם זו לא בעיה לעשות זאת, אשמח להדרכה או תמונה. תודה.

יש לי גם אקורד 2003 ואתמול שמתי לב שהתאורה בחלונות חשמל גם נשארת דולקת זמן מה. לא יודע למה האמת.
אצלי זה קבוע. יש לך בעיה של זליגת חשמל?
פורסם
אם זו לא בעיה לעשות זאת, אשמח להדרכה או תמונה. תודה.

אם התמונה הזאת נראת לך מוכרת,

עקוב אחר הרשמים על גב הקופסא וחפש את צרוף המילים: lock, וwindow.

והוצא את הפיוז המתאים על פי הרשומות.

מסתבך? לא מוצא את הקופסא?

היא אמורה לשבת בצד שמאל למטה בכיוון הנהג, צלם לנו תמונה הקופסא עם המכסה ובלי המכסה ומשם נדריך אותך.

פורסם

היא אמורה לשבת בצד שמאל למטה בכיוון הנהג, צלם לנו תמונה הקופסא עם המכסה ובלי המכסה ומשם נדריך אותך.

111.jpg

222.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מהיכן אתה?

24-27 חלונות,8 נעילה

ניתקתי את הפיוזים הנ"ל ואחרי 5 שנים שיש לי את הרכב , סוף סוף נמצאה הבעיה :-D האוטו עמד בחניה מיום שישי בצהריים ועד ליום ראשון בבוקר ללא ניתוק המצבר ולא היתה זליגת חשמל והצלחתי להניע ללא בעיה. תודה רבה לכם!

עכשיו השאלה היא, מה אני אמור לעשות? להחליף את החלק הזה (שיושב בדלת הנהג) של המרים חלונות? או לבדוק אצל חשמלאי רכב למה זה לוקח חשמל והאם ניתן לסדר?

פורסם

צריך לבדוק מה בדיוק גורם לזליגה. האם יש מרים חלונות אוטומטי בחיבור לאזעקה או שהיה כזה גם אם מנוטרל אך עדיין קיים ברכב?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...