Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי.

הסכנות בפרוייקט כזה ידועות לי מראש, אל דאגה..

השאלה העיקרית היא עד כמה רחוק ניתן להגיע בתקציב של 30K+, בתנאי של אמינות?

אני בטוח שיש דרכים ידידותיות לחזק את הגיר וכו'.

לא בקשתי להגיע ל500 כ"ס (למרות שראיתי ת'רד עצום בפורום בחו"ל על בחור שמנסה להגיע ל500 סוסים ממנוע 1.4)

שוב, הנקודה היא להבין את הגבולות כדי שאדע אם הם יהיו מספקים.

תודה לכל העוזרים!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
זכור לי דוד של רמוס, כנראה אוטומטית הנחתי שהצנרת מלאה.

אז נחמד מאוד במיוחד אחרי הדיינו, כנראה ששני הרכבים דיי חופפים אם ככה:mm_yeah::mm_yeah:

לא, רק דוד אחורי של רמוס. אין צנרת מלאה (יש דאונפייפ) - ואין מתנול. למיטב ידיעתי, גם קולר משודרג אין.

בכללי - המנוע הזה לא נחשב שיא האמינות (בלשון המעטה - היו לא מעט מקרי גסיסה של המנועים הללו בשירוקו / איביזות וכדומה), כך גם התיבה (DSG7) - שגם מגבילה אותך לא מעט. יש תוכנות משודרגות לתיבה, גם קלאצ'ים מחוזקים. קח בחשבון שהעלויות של תוכנה וקלאצ'ים הם חלק ניכר מהתקציב שלך, אם לא רובו המוחלט.

בנוסף לכך, חסרון אחר ומורגש בפולו GTI הוא בנוג לבלמים - שמאוד מאכזבים (באיביזה זה פחות מורגש ומדובר באותה מערכת בלימה בדיוק). זה לפני שהתעסקנו לעומק העניין כי גם בסעיף ההתנהגות היא לא המלהיבה מכולם - קויילאוברים / אנטירולים / בושינגים - והופ עברת 10K - בקלות רבה.

בקיצור, השאלה הם ההשקעה הזאת משתלמת - עם כל חיבתך הרבה לרכב. יש מקרים בהם ההשקעה (ויש לך תקציב נאה) אינה משתלמת ואכן רצוי למצוא רכב אחר המהווה בסיס נוח וזול יותר לשדרוג. כזה שיענה על הצרכים שלך - ועל מה שחסר לך כרגע בפולו. לכן אולי כדאי שכן תשקול זאת מחדש עם עצמך.

במידה ותחליט שאתה נשאר עם הפולו - תנסה להתמקד במה מציק / מפריע לך קודם (כוח / התנהגות / בלימה). עם התקציב שנשאר - תעבור לסעיף הבא שדורש שדרוג מבחינתך.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

לגיר של פולו אין קלאצ׳ים מחוזקים וגם לא תוכנה אלא רק dsg7 רטוב שמגיע באודי למיניהם.apr אוסטרליה עשו פרוייקט על רכב כזה ולא התקדמו יותר מדי .והשקעה שם קרובה ל 100אלף שקל.דיפירנציאל,קויילוברים,אינטרקולר,קיט יניקה,פליטה,טורבו...ו...כלום.

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

פשוט תהנה מהרכב! צא לטיולים, תשרוף קצת גומי, תשתולל בכביש האהוב עליך, במהרה תגלה כי תרצה צמיגים יותר ספורטיבים, אולי תחליף רפידות למשהוא מעניין יותר.

תעשה סטייג 1 ותראה איך אתה מסתדר איתו.

מערכת פליטה שהוא גם ישמע קצת יותר בשרני ומעניין.

לא הכל נמדד ב 0 - 100.

כפי שהסבירו לכבר אין פוטנציאל גדול לשיפור בגבול השקעה "סביר".

פורסם

אני לא יודע איך אתה מודד זמנים אבל יש לכך כלים ייעודיים ,כמו רייסלוג׳יק למשל ובטח שלא עם אייפון לפי ספידומטר וכ״ד.אין מצב שסטוק עושה שש וחצי.חוכמה היא לא רק כוח אלא להוריד אותו בשניה הראשונה.

אני באמת מצטער אבל אני פורש ות׳רד הזה .לפני חצי שנה מאד מאד רציתי לרכוש את הרכב הנ״ל וחפרתי נראה לי את כל הפרוייקטים שנעשו על פלטפורמה הזו,בין אם זה פולו/איביזה/פאביה.אבל אתה עקשן לכן מאחל לך בהצלחה בקניה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תודה על הייעוץ חברים!

רק תזכרו דבר אחד, מעולם לא ציפיתי להגיע עם הרכב המדובר להספקים מטורפים.

כל שהייתי מעוניין מהרגע הראשון זה להבין כמה רחוק ניתן להגיע, אני חייב להודות שקיבלתי כיוון כללי לפחות..

:wink:

פורסם

אם היה אפשר לסחוט מהמנוע הזה עוד, היית רואה אצל החברות המוכרות דאון פייפ ותוכנת סטייג' 2, אבל אין.

גידי, ה1.4 עם תוכנה יסע צמוד לשני ליטר עד 130-140, משם זה משתנה ובקצב. בנוסף עם בתאוצות ביניים יש הבדל משמעותי.

בתור אחד שנסע עם שני המנועים לא מעט, אין קשר מציאותי בניהם, לא משנה אם ה1.4 עם תוכנה וה2.0 סטנדרטי.

לפותח השרשור, הפולו הנ"ל נוסעת יפה גם במצב סטנדרטי, קח בחשבון שתוכל להתקין תוכנה וזהו (ואולי קיט יניקה בשביל הרעש).

בן, זה שהחליפו לו מנוע כזה אחרי 70 אלף ק"מ.

Got To love It

פורסם

השאלה העיקרית היא לאילו הספקים ניתן להגיע תוך שמירה על אמינות, גם בנסיעות ארוכות ורגועות

לא בא לי לראות את הפולו החדשה שלי על גרר בדרך לאילת.

יש איזה כיוון?

פורסם

ידידי, רוצה להיות בטוח? על תעשה לרכב כלום... רוצה טעימה קלה יותר, תעשה סטייג' 1 + דאון פייפ או צנרת מלאה.

ברצינות, לא חושב שהיתי עושה משהו נוסף מבחינת שיפורי הספק.

פורסם

כל דבר שתוסיף, יגרע. השאלה היא בכמה. אף אחד לא ידע לענות לך במקרה הזה כי ה1.4 הוא מנוע שרוב בעלי הרכבים שלו לא משדרגים מעבר לתוכנה.

שוב, שים לב שבאף חברה גדולה לא נותנים אופציה לתוכנת סטייג' 2 ומעלה שכוללת צנרת-החלפת טורבו וכ'ו.

נניח ישנם הרבה אנשים שנוסעים עם k04 על ה2.0tsi, יש המון אנשים שעברו איתו מעל 100k. בעיניי זה מדד לסוג של אמינות מסויימת. יש סטטיסטיקה.

הסטטיסטיקה לגבי ה1.4 היא בעייתית כי הוחלפו המון מנועים, אם זה באמת בגלל תוכנה או לא-אני אישית לא יודע.

זה מנוע מאוד טוב, גמיש מאוד בשביל נפח כזה. אני אישית היתי או משאיר ככה, או חושב על אופציה אחרת לרכישה.

יש בכמה פורומים אנשים עם פולו gti שמדווחים על צריכת שמן מאוד גבוהה מסיבה לא ידועה, קח לתשומת ליבך.

Got To love It

פורסם (נערך)
כל דבר שתוסיף, יגרע. השאלה היא בכמה. אף אחד לא ידע לענות לך במקרה הזה כי ה1.4 הוא מנוע שרוב בעלי הרכבים שלו לא משדרגים מעבר לתוכנה.

שוב, שים לב שבאף חברה גדולה לא נותנים אופציה לתוכנת סטייג' 2 ומעלה שכוללת צנרת-החלפת טורבו וכ'ו.

נניח ישנם הרבה אנשים שנוסעים עם k04 על ה2.0tsi, יש המון אנשים שעברו איתו מעל 100k. בעיניי זה מדד לסוג של אמינות מסויימת. יש סטטיסטיקה.

הסטטיסטיקה לגבי ה1.4 היא בעייתית כי הוחלפו המון מנועים, אם זה באמת בגלל תוכנה או לא-אני אישית לא יודע.

זה מנוע מאוד טוב, גמיש מאוד בשביל נפח כזה. אני אישית היתי או משאיר ככה, או חושב על אופציה אחרת לרכישה.

יש בכמה פורומים אנשים עם פולו gti שמדווחים על צריכת שמן מאוד גבוהה מסיבה לא ידועה, קח לתשומת ליבך.

אם אתה כן רוכש את הרכב הזה ... אל תקשיב לסוכנות ותעשה הרצה לרכב ב1500 ק״מ הראשונים(מה שממליצים בחו״ל למנוע העדין הזה)

ככה עשיתי ולא זז לי השמן במ״ל אחד...

ואגב לפי חיפוש שלי בשבוע האחרון אין הרבה יותר מידי לשפר כמו שכבר נאמר פה חוץ מסטייג 1 , דאון פייפ וhp intake ... ולפי הפוסטים שבינתיים ראיתי לא תעבור את ה230-240 כ״ס (לא שמרגישים בחוסר בכוח )

עריכה אחרונה על ידי danielbd

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

תגובות לעניין חבר'ה, תותחים!

לדעתי 210 כ"ס ומומנט 35+ קג"מ שמתקבל בסל"ד נמוך להפליא (יש גם צ'רג'ר, לכן המשיכה מורגשת כבר בסל"ד נמוך)

יהיו מעולים לרכב המדובר ואולי אפילו יהפכו אותו לטילון בליסטי (יחסית..)

החלום הגדול הוא Golf R סטייג' 3 (APR) שלא תתבייש לעמוד איתה ליד פרארי ברמזור..

רק שהתקציב רחוק מהחלום, אבל בקטנה..!

:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...