Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח שיש דרכים ידידותיות לחזק את הגיר וכו'.

ברור, תן לו חיבוק חזק ותגיד לו שיהיה בסדר ואתם תעברו את זה ביחד..... ;)

לעומת זאת, אין גם מה לזלזל במה שאפשר להוציא מה 1.4

1.4 עם צ׳יפ טוב, יותר חזק מ GTI סטוק, וכמעט עומד עם GTI עם צ׳יפ (בדוק! לא דיבורים באוויר).

אחלה, ה-1.4 עומדת מיציאה\גלגול עם GTI.

עכשיו לך תעשה מול אותה GTI יציאה מגלגול של נניח 100-200 קמ"ש, מה קורה עכשיו?

אתה יכול לשפר כמה שאתה רוצה, בסופו של יום אין תחליף לנפח מנוע וככל שתצפין בסקאלת המהירות אתה תראה את זה בצורה ברורה הרבה יותר.

מעבר לזה, ה-DSG 7 זה גיר שמראש לא הולך לזכות בפרס "הגיר האמין" בלשון המעטה, להבנתי מגבלת המומנט שלו ממוקמת ברף מאוד נמוך- אתה באמת רוצה להתחיל לשפוך כסף על הרכב שמלכתחילה מוגבל בשיפורים ולהסתכן בפגיעה באמינות המוטלת בספק ממילא של הגיר?

אני לא הולך להמליץ לך (פותח השרשור) לחפש רכב אחר, אני כן ממליץ לך לעשות שיעורי בית כי התחושה שלי שאתה לא סגור מה בדיוק אתה רוצה ואתה לא נעול בכלל על המשמעויות (מצד אחד אתה אומר שאתה לא מפחד מבעיות אמינות ומצד שני כבר 15 פעם שאלת על הפגיעה באמינות).

למען הסר ספק זה לרגע לא נכתב מתוך זלזול, זה נטו מתוך רצון למנוע ממך לקבל כוויות כי רכב ספורטיבי או כזה שמשופר זה אחלה וכיף, רכב ספורטיבי שכל יומיים מתאשפז במוסך זה חרא ויגרום לכך שגם המעט כיף שיהיה לך כשהרכב תקין יתגמד לעומת אותם פעמים שתקלל את הרכב.

אתה אוהב את הרכב?

סלמתאק, תקנה אותו, תתחיל לנסוע וללמוד את הרכב, תבין את נקודות החוזק ונקודות החולשה ואז תתחיל לטפל בהן\לשפר אותן ואני הייתי ממליץ לך לקבוע רף מסויים הספק\מומנט שאותו אתה לא עובר כדי לא להגיע למגבלות של המנוע\גיר שנקבעו על ידי היצרן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגובות לעניין חבר'ה, תותחים!

לדעתי 210 כ"ס ומומנט 35+ קג"מ שמתקבל בסל"ד נמוך להפליא (יש גם צ'רג'ר, לכן המשיכה מורגשת כבר בסל"ד נמוך)

יהיו מעולים לרכב המדובר ואולי אפילו יהפכו אותו לטילון בליסטי (יחסית..)

החלום הגדול הוא Golf R סטייג' 3 (APR) שלא תתבייש לעמוד איתה ליד פרארי ברמזור..

רק שהתקציב רחוק מהחלום, אבל בקטנה..!

:twisted:

אחלה תגובות או התגובות שאתה רוצה לשמוע?

בכל שורה ושורה שאתה כותב אני נהיה יותר ויותר מודאג, טיל בליסטי? 300 כ"ס? [ופתאום 210 זה טוב], 30K לשיפורים??

אז אני, בניגוד לשאר מכובדי הפורום המנומסים אגיד את זה בצורה הכי כנה שיש, אתה מחפש את הרכב הלא נכון למטרה הלא נכונה מכל הסיבות הלא נכונות!!

מדובר ברכב בינוני עם אמינות גרוע במקרה הטוב שגם במצב "סטוק" יבלה יותר על הליפט מאשר על הכביש, אחרי שיפור כזה או אחר אתה גם באמת תוכל לעמוד עם GTI אמיתית [גולך כן?] יהיה לך מגניב בפעם/פעמיים שזה יקרה עד שתשבור מנוע/גיר או הכי כיף, את שינהם!

לא נראה לך מוזר שגם מי שהמליץ לך על הרכב הזה עושה כך על סמך של חבר של חבר של חבר והיחיד [בן] שבאמת היה בעלים של הרכב מספר לך על מנוע מת ב70K.

זה נחמד שאתה אוהב את הרכב, אבל תצא מהסרט הורוד שאתה מסריט לעצמך....מנוע ילך, ואם לא הוא אז הגיר ואם אתה לא ילד טוב אז שניהם!

קניה מהנה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אוהא.. :)

טוב, אז אני מודה שבדקתי כבר ואני לא מדבר באוויר.

שלושה אנשים שונים שאני מכיר אישית החזיקו את הרכב מעל 50-60K קילומטר עם סטייג' 1 סביב 215 כ"ס.

נחמד לנסות להיות "ישירים" ומגניבים.

תודה על הנסיון.

ודרך אגב.. מה אמור להביע "30K לשיפורים?" - לא בדיוק הבנתי אם להיות כנה

פורסם
אוקיי.

הסכנות בפרוייקט כזה ידועות לי מראש, אל דאגה..

השאלה העיקרית היא עד כמה רחוק ניתן להגיע בתקציב של 30K+, בתנאי של אמינות?

תודה לכל העוזרים!

הבנתי ממך שאתה הולך לכוון של שיפורים, לא רעיון חכם מאוד עם הרכב הזה.

אני לא מכיר את מי שדיבר איתך אבל בניין ליד מקום העבודה שלי נמצא מוסך יבואן של צמפיון ויוצא לי לבקר אותם לא מעט, אין רגע שלא נמצאת שם איזה קופרה עם מנוע נוצץ שמחכה להשתלה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אנחנו סתם חופרים באספלט.

יש אחריות, עד כמה שידוע לי - על סטייג' 1 (תוכנה בלבד) אין דרך לעלות והעניין אכן הפיך ברגע.

כך שבמידה ואכן ישנה תקלה בגיר/מנוע אין מקום לדאגות?

תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

אחריות זה נחמד, מה לגבי מכירה? לרכב יש אחריות של שנתיים שאחריהן למצוא את הדביל שיסכים לקנות את הרכב תהיה משימה רצינית!

מה יקרה אם אחרי שנתיים ילך מנוע?

מה אם אחרי שנתיים ילך גיר?

למה בכלל ללכת על רכב שבקבוצה שלו נחשב לרכב לא מוצלח במיוחד וגם לסבול את כל הבלאגן סביבו?

אני בצד שלך, אני מחזיק רכבים מאוד לא שגרתיים אבל יש גבול!

תחסוך ותקנה GTI אמיתית!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

עם כל הכבוד לבן ה, הוא מגיב לכל דיון בנושא פולו GTI גם פה וגם בפורום VAG עם הניסיון העשיר שלו על שירוקו 2010 1.4 ורשמים שלו מחברים וביקורים במוסכים. (בדכ הוא גם שוכח לציין שמדובר בשירוקו) אמנם יש דמיון במנוע אבל מדובר בקוד מנוע שונה לחלוטין,בהספק שונה ותוכנה שונה. כמו כן ידוע שב2010 תחילת 11 החליפו לא מעט מנועי שירוקו בעולם וגם שם נפתרה הבעיה (לא מעונין להיכנס לדיון של לשכן של סבתא שלי החליפו מנוע גם בשירוקו 2012)

חזרה לדיון

שבת שלום

פורסם

הצלחתם לבלבל אותי.

210 כ"ס על 35 קג"מ מומנט יחזיק או לא?

אם כן, ובאמינות אז..

יצליח להוריד את הכוח לכביש או יחפור למוות?

וכו' וכו'..

פורסם

סליחה מראש על התגובה אבל או שהראש שלך בתיקון הצתות רצחני על סף המסה של מוח או שאתה מסתלבט פה על כל אחד שאשכרה רוצה להציל את התחת חסר נסיון שלך מליפול לבור..אתה תרוץ למכור את הרכב בעוד שנה בהפסד של איזה 80k₪ במקרה הטוב ומה שמעניין אותך זה 35 קג״מ שתשיג בפיק על גרף ? אה לפני זה,המוח של גיר יחתוך אותך אפילו לפני.באמת מה נסגר איתך.כווווווולם מצלצות ,כל 1.4 ולא משנה מה עושים,תוכנה,מרווח פלגים..בודו...וודו

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בוא תסביר לי למה אני אפסיד 80K בשנה?

מדובר על תוספת STAGE1, השקעה נמוכה מאוד.

במידה ואין צורך בחיזוקים למיניהם.. איך אני מפסיד?

פורסם

אכן חברה מצויינת (משמועות בלבד)..

מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין רכיבים שלהם?

אני מניח שסדנאות בארץ לא מתעסקות עם החברה הנ"ל.

רעיונות?

פורסם

RS

החברה אכן וותיקה ומנוסה אבל אין להם שום דבר מיוחד להציע.לא משהו שכל חברה מתחרה לא תוכל

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
עם כל הכבוד לבן ה, הוא מגיב לכל דיון בנושא פולו GTI גם פה וגם בפורום VAG עם הניסיון העשיר שלו על שירוקו 2010 1.4 ורשמים שלו מחברים וביקורים במוסכים. (בדכ הוא גם שוכח לציין שמדובר בשירוקו) אמנם יש דמיון במנוע אבל מדובר בקוד מנוע שונה לחלוטין,בהספק שונה ותוכנה שונה. כמו כן ידוע שב2010 תחילת 11 החליפו לא מעט מנועי שירוקו בעולם וגם שם נפתרה הבעיה (לא מעונין להיכנס לדיון של לשכן של סבתא שלי החליפו מנוע גם בשירוקו 2012)

חזרה לדיון

שבת שלום

כי חסרות קופרות/פולואים ששפכו מנוע נכון?

ולפותח הנושא,אתה תפסיד 80K כי אף אחד שפוי לא יקנה ממך את הרכב לכשתגיע ליום המכירה!

מדהים כמה שאתה רוצה את הרכב, חייב לכבד את זה....אבל בחיאת, טיפה הגיון.

יש לך 4672827840293028328 תמרורי אזהרה, תעשה בשכל ותמצא לך רכב אחר....יש מספיק אופציות מוצלחות יותר.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

oria1199

תועיל בטובך הנכבד להסביר מאיזו סיבה לא יקנו?

מפני ש..

1. הרכב "לא טוב" (אפילו במצב סטוק)

2. בגלל המחשב שצרבתי עליו תוכנה חדשה? (ותמיד אפשר להחזיר לסטוק ב11 שניות?)

3. בגלל שהמנוע יתפוצץ מעליה של 30 כ"ס?

וואלה, אין לך מושג כמה אני מעריך את האזהרות שלך.

להיות גלוי איתך, אתה קצת מגזים בעניינים האלה של "מנוע יהרס / גיר יהרס"

אם המנוע והגיר דפוקים מראש, אחלה.. יש אחריות לא דואג, מה עוד שבררתי מה קורה במצב של תקלה לאחר שינוי תוכנה.

אם התמזל מזלך והחזרת לקודמת, פשוט אין דרך לעלות על זה - בכלל!

אז מה הנקודה שלך? פשוט לא אוהב את הרכב?

...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...