Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שלומות,

אתמול המיקרו עבד במרץ על איזו פיתה ופתאום הפסקת חשמל.

מרימים הפקק, הכל חוזר לעבוד, במיקרו המסך שחור. מת הבחור.

יש לו איזה פיוז שאכל את המכה וניתן לתקן או להתחיל לחפש מחליף?

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש פיוז, גם היו שרשורים בפורום על איך להחליף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

יו שיט מי נוט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?322944-מיקרו-גל-שהפסיק-לחמם-אפשרות-לתיקון-או-לפח&highlight=מיקרו+פיוז+נשרף

הכל יש פה, יא אללה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

פורסם
במיקרו המסך שחור.

השתלטו עליו אתיופים, בקרוב תתחיל להרגיש את השפעת הקרניים על בני הבית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האתיופים יסדרו לך אנג'רה.

אתה צריך לפנות לאטיופים. הם מומחים במיקרוגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יו שיט מי נוט.

דאז דה פופ שיט אין דה וודס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם המסך שחור, לדעתי יש סיכוי נמוך שזה הפיוז. הפיוז נמצא בין הקבל למגנטרון וכאשר הוא נשרף הלוח ממשיך לעבוד כרגיל. ההימור שלי הוא שהלוח עצמו נשרף, ולכן כל שנותר לעשות זה לפרק מהמכשיר את מה שיכול להיות חלקי חילוף (כמו מגנטרון, חיישן טמפ', פיוז, קבל וכו') ואת השאר פשוט לזרוק. מצטער שאינני יורד שורות, משום מה הפורום מתעלם ממקש ה-ENTER.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

בשביל הספורט אולי אפרק אותו מחר, הטירטור והעלויות שאולי אשלם יותר מפעם אחת (כי אני לא איש מקצוע) על ניסיונות כושלים,

מייתרים כמעט את העבודה שלי. מדובר בתוצרת זק"ש שנקנה כשהיינו סטודנטים עניים, רק מראה שגם מכשיר פשוט וזול

יכול לעבוד גם כמה שנים בלי לצייץ. אולי המכשיר עם העלות/תועלת/פז"מ הכי מוצלח שהיה לי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
הפסקת חשמל.

מרימים הפקק, הכל חוזר לעבוד, במיקרוגל המסך שחור. מת הבחור.

ניתן לתקן או להתחיל לחפש מחליף?

מקפיץ את השרשור עקב תקלה דומה - הפסקת חשמל אלימה למדי שככה"נ מקורה במטבח, ומיקרוגל שלא נדלק לאחר מכן. הפיוז הקרמי 8A שבכניסת המתח תקין, אך המכשיר עדיין מסרב להתניע. האם יש משהו נוסף שאוכל לבדוק ולתקן בעצמי?

להלן הסכמה החשמלית, אם זה רלוונטי:

IMG_20161013_144459.jpg

• אחראי פורום
פורסם

באותו מקרה שהוקפץ, אבא שלי השתעשע עם ניסיונות תיקון שלא צלחו.

החליף פיוז, סידר מגעים שנראו עייפים - עבד שניה ושבק שוב.

כנראה שהעמידות של המכשירים האלה נעצרת בתקלה הראשונה.

פורסם

המיקרו סוויטצ'ים שמופעלים ע"י דלת המיקרו, רגישים מאוד להתפחמות וכתוצאה מכך משביתים את המכשיר - הפיוז הראשי ישרף, מעין מנגנון הגנה. במקרה שהפיוז הראשי תקין והמסך חשוך, רוב הסיכוי שמדובר במיקרו פרוססור (במקרה של מיקרו דיגיטלי) ובמקרה כזה התיקון לא כדאי.

• תוכן חדש...