Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מספר רב של תכשיטים שאמנם איכותם לא בשמיים והם לא עשויים מזהב או כסף אמיתיים אבל הם מאוד יפים וחלקם עשויים מאבנים יפות ובעבודת יד, מבחינת מחיר אני אמצא את המחיר הנכון לתמחר אותם, חוץ ממחיר הפרסום באיביי אין לי מה להפסיד.

אבל ממה שקראתי והבנתי, החנויות הגדולות השתלטו על איביי מבחינת מוצרים כלליים (כמו מגנים,תכשיטים) והסיכוי שיראו או ימצאו מוצר של אדם פרטי (אני מאמין שלא אתחיל ביותר מ 5 מוצרים בהתחלה) שהוא כללי מאוד (תכשיטים,יש המון באיביי) הוא נמוך.

האם נכון הדבר? אני לא מעוניין לזרוק כסף סתם, מי הצליח למכור באיביי ומה?

תודה!

Miata ND2

 

פורסם

אני פירסמתי ב eBay מעיל עור של harley davidson במחיר של 120$ ומשלוח מהיום למחר של FedEx במחיר של 70$ (לא שזה היה מחיר המשלוח אבל רציתי להיות בטוח שבמידה ומישהו יזמין והמשלוח יהיה גבוה אז זה יכסה את המחיר.

פירסמתי תמונות של המעיל בגבול החינם ב eBay ופחות משבוע כבר בחורה אחת מפלורידה הזמינה את המעיל.

לנסות לא עולה כסף, תפרסם שם תתייג בצורה נכונה ותעזוב את זה.

 

פורסם

אוקיי , אני נראה לי אנסה אחד יפה ונראה , מישהו יודע כמה עולה משלוח בערך של מוצר יחסית קל משקל (במשקל של פלאפון לדוגמא-מקסימום 200G) במקסימום?

Miata ND2

 

פורסם

עד 20 ש'ח.

אל תתפוס אותי במילה, היום בדקתי של עד 100G ורצו כמעט 15 ש'ח.

בכל דואר יש רשימה.

 

***סליחה, אני מדבר על משלוחים בתוך הארץ.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מחיר משלוח בארץ ולחו"ל הוא זהה

המלצה לשלוח מוצרים במעטפה - זול יותר מחבילה

עדיפות למרופדת

 

השאלה איזה חשבון יש לך באיביי בתור מוכר מתחיל אתה יכול לפרסם עד 10 מוצרים בחודש בסכום של עד 500$

אל תשכח כמובן מהעמלות שיהיו, עמלה לאיביי ופייפאל על המכירה + עמלות הקמת עמוד מכירה (עיצוב, שיוך קטגוריות, קביעת מחיר מינימום במכרז וכו')

 

יותר מידע תוכל למצוא באינטרנט - יש אתרים גם בעברית

 

בהצלחה

 

נ.ב

אני גם מוכר מתחיל ובחודש האחרון כבר מכרתי כמה מוצרים והלקוחות כולם ישראלים!

פורסם

אני מודע לעמלות, ומודע לאתרי ההסברים ואפעל לפיהם , רק מעוניין לדעת איך נכנסים בתור מוכר מתחיל לקטגוריה שיש בה מיליון מוצרים. תודה רבה

Miata ND2

 

×
×
  • תוכן חדש...