Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה למקומות באזור ראשון לציון, והדרום (אשקלון-באר שבע)

המוכרים ארונות אמבטיה איכותיים במחיר סביר!

אולי חנויות עודפים שאתם מכרים או נגרים העוסקים בתחום (המידע שמצאתי בפרום ישן וכנראה לא רלוונטי)

עד עכשיו במקומות בהם אהבתי את הארון המחיר לא היה שפוי בעליל, אזור ה 6000-7000 בשביל ארון בודד לאמבטיה (אני צריך 2 דרך אגב)

בסכומים הנ"ל ניתן למצוא חדר שינה שלם!

אשמח לעזרה למי שעסק במלאכה וחקר בעצמו לאחרונה וקנה ארון.

כמו כן אשמח לקבל המלצות למי שמתעסק בתחום

תודה מראש

פורסם

לפני כשנה רכשתי חומרים לצורך שיפוץ דירה. מרבית החומרים נרכשו ב"חרש" (החנות שאתה עובדת האדריכלית). מרבית ארונות האמבטיה נרכשו שם - אבל נבחרו אורונות מתצוגה, מה שחסך סכומים לא קטנים. ארון אחד נרכש מתצוגה (או עודפחם) בהום-סנטר.

ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות חומרי החיפוי ואבזרי המטבח והאמבטיה באזורך ולחפש מציאות.

וד"א - היום קיבלתי מייל מההום סנטר שמוכר "אמבטיון" (על משקל "מקלחון") במבצע בכ-520 ש"ח, מדובר בדגם שמותקן אצלי באמבטיה ואני מרוצה ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באותו מייל מהום סנטר מדובר על 30% הנחה על חלק מארונות האמבטיה ביום ג' (מבצע ליום אחד).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באותו מייל מהום סנטר מדובר על 30% הנחה על חלק מארונות האמבטיה ביום ג' (מבצע ליום אחד).

מההתרשמות שלי הסחורה שם לא שיא האיכות (הום סנטר, ואייס) ככל הנראה סין-ולא הסין האיכותי!

איך מחזיקים הארונות שלך עד כה בכל מקרה?

כמו כן איך מתבצע תהליך הקנייה מהתצוגה? (מה אזור ההנחה במקרה כזה?)

פורסם (נערך)

כפי שכתבתי, השיפוץ נערך לפני כחצי שנה. לשפוט את העמידות אחרי תקופה כזו שקול לבחינת אמינות של רככב לאחר 5000 ק"מ. נדבר בעוד 5 שנים. בכל מקרה - עד כה אין תלונות.

העניין הוא ששאתה צריך להחליט מה תקציבך. ההנחה על התוצרת מתצוגה משמעותית מאוד וסה"כ הארונות הגיעו במצב מצויין. כאמור, ארבעה ארונות מתצוגה ב"חרש" ואחד מ"הום סנטר", דומני שלא מתצוגה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

התקציב באזור ה-2500 לארון,

אתה בא לחנות ופשוט אומר שהינך מעוניין לקנות מתצוגה?

מה החומרים שקנית , אפוקסי? או פורמייקה?

פורסם

ארבעה ארונות פורמייקה, אחד מחומר שלא ברור לי מהו (ואין לי כוח לחפש את הקבלה) - כנראה שלייפלק אבל אולי ציפוי אחר. כולם הגיעו עם המשטח והכיור מובנים. איני זוכר מה היו המחירים, אבל דומני שתקציבך בהחלט מספיק לארונות מכובדים.

חלק מהעניין הו גודל הארון - אין דין ארון לחדר אמבטיה גדול כדין ארון לשירותי אורחים.

לגבי הרכישה מתצוגה - הרכישה התבצעה במסגרת רכישה גדולה של ריצוף וחיפוי לבית, אי אילו עשרות אלפי ש"ח. במסגרת הרכישה עברנו בתצוגה וביררנו לגבי ארונות אמבטיה ושאר אבזרים סניטריים, המבצעים היו מסומנים היטב בתצוגה וגם המו"מ במסגרת הרכישה הכללית עשה את שלו.

פורסם
איזה מידה אתה צריך?

80,100,120 או אולי 60?

מה הגוונים שאתה רוצה?

ארון כזה מעניין אותך?

http://www.adira.co.il/companies/64/products/1356

זה לא הסגנון כלל,

הגדלים הם 80 ו90,סגנון תלוי כמו בתמונות.

אם יש אותו סגנון על רגליים גם אפשר,

מה החומר המומלץ לארונות מסג זה?

1.JPG

2.JPG

פורסם

יש לי במידה 85 עומד 3 מגירות מפורמיקה היגלוס בצבע שמנת ושחור .במידה 105 יש לי אדום

הכל סגירה שקטה ,גוף סנדוויץ

יעלה לך 2000 שח . אבל אני מהקריות ואתה מהדרום

• תוכן חדש...