Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הקרוב אני מתכנן לשפר קצת את המערכת שלי... מסך כבר יש, התכנון זה סאב מגבר וקומפוננט.

התקציב לא גבוה כל כך, אני עוד לא יודע כמה הכל אמור לעלות, אז לפי תגובות שלכם נרכיב תקציב.

הרכב הוא סיאט איביזה FR חדשה 3 דלתות

אני רוצה לשים סאב (לא משהו רציני אלא משהו יחסית קטן שייתן ביצועים טובים) וקומפוננט (התכנון הוא לשים מקדימה 2 מורל טמפו ולהעביר את הישנים לאחורה כי הם על הפנים)

אז הקומפוננט בערך 600 שקל

עכשיו השאלה איזה סאב ומגבר יתאימו לי שאוכל להוציא את ההכי טוב מתקציב סביר

עוד שאלה, איזה גודל הרמקולים שלי מקדימה+ אחורה בסיאט איביזה 3 דלתות 2014 ?

תודה למי שעוזר, אני בכל מקרה אלך לבעל מקצוע אבל אני בלי ידע אז כדי שלא יעשקו אותי אני שואל פה לפני לדעת בערך

פורסם

ממליץ לך על הסאב Hertz ES250 . סאב 10" אבל לא מאכזב, מוציא סאונד מדויק,

ואפילו יותר חזק מכמה סאבים 12" ששמעתי.

בקשר למגבר לי יש Hifonics BRE100.4 ואני מאוד מרוצה.

יש לי גם את המורל טמפו, אבל מאז ששידרגתי את המגבר, אני מרגיש שהסט הזה לא מספיק טוב.

אז הייתי ממליץ לך כבר מראש להשקיע במשהו טיפה יותר איכותי

• תוכן חדש...