Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הכנסתי היום את הרכב שלי (סוהברו אימפרזה 2001) לטיפול 10,000 לקראת טסט שהרכב אמור לעבור בשבוע הבא.

המוסכניק אמר לי בסוף הטיפול שכיום יש חוק חדש שקובע כי כל מנורה שדולקת בלוח המחוונים- פוסלת אוטומטית את הטסט.

האם זה נכון?

נורת החמצן (אני חושב שזאת הגדרתה, ממש לא בטוח- זו נורה כתומה בצורה מוזרה) דולקת כבר המון זמן, ואמרו לי בעבר שאין מה להתרגש מזה.

תיקון הנורה עולה 3,000 ש"ח- האם אין מנוס מכך?

תודה

פורסם

בטסט לא בודקים נורות אזהרה בלוח השעונים, אבל כן בודקים זיהום - שים לב שאם התקלה הזו מתבטאת בפליטה של גזים מעבר לתקן אתה תכשל בטסט

פורסם

רכב עם נורת כרית אוויר או ABS דולקת לא עובר טסט. יש סעיף כזה ברשימת המערכות הנבדקות.

אם מישהו עבר - סימן שלא בדקו כמו שצריך.

רכב עם נורת תקלת מנוע דולקת כן עובר טסט, כל עוד בדיקת זיהום אוויר תקינה, זה נכון ללפני שנתיים-שלוש.

אולי מאז התחילו להחמיר וגם עם נורת מנוע דולקת לא מעבירים טסט.

פורסם

היי,

מצורפת תמונה של הנורית(האמצעית, בצבע כתום) שדולקת (עד היום לא ברור לי כל כך המשמעות של נורה זו).

אשמח להסברים אודות נורית זו, ובעיקר תשובה לשאלה האם עצם זה שהנורה דולקת- יכשיל אותי בטסט.

תודה.

IMG-20140201-00002.jpg

פורסם

זוהי נורה המדווחת על תקלה כלשהיא ברכב ולא מחייב שמדובר בתקלה במערכת הפליטה. גש למוסך שייסרוק את התקלה. מכון טסטים שיירצה להכשיל יכול. ואם הבעיה היא במערכת הפליטה באמת זה יזוהה בבדיקת זיהום האויר ואתה בהחלט עלול להיכשל. לפני הטסט בדוק זאת.

פורסם

תודה,

אני מעריך שלא מדובר בתקלה במערכת הפליטה, מכיוון שעם אותה נורית דולקת עברתי טסט לפני בלי שום בעיות.

פשוט המוסכניק שלי טוען שמאז נכנס חוק חדש שמחייב הכשלת טסט במקרה של נורית דולקת בלוח המחוונים.

• תוכן חדש...