Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ידני אם אופציה לשיפור

ANUTKK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מחפש רכב ידני , שנים 2007-2014 נפח מנוע 1400 ומעלה ,טורבו. עדיפות לקופה ,עדיפות להנעה אחורית. מ-150 כ"ס ומעלה.

ועכשיו אתם שואלים איזה אופציה לשיפורים אני רוצה? - אני רוצה להתקין ברכב מערכת דאבל דין, מערכת שמע טובה.

והכי חשוב אני מעוניין להתקין ברכב אגזוז שיפיק סאונד עם באס כמו ברכבים אקזוטיים כדוגמא- פרארי, למבורגיני וכו..

ובנוסף פורק לחץ - אם אני לא טועה זה כשמעבירים הילוך אז זה משמיע צליל כמו דלת של אוטובוס נפתחת.

ועכשיו הסתכלתי סרטונים ביוטיוב ונורא נורא נדלקתי על האגזוזים של חברת אקרפוביץ', על כול רכב שהותקן בהם הסאונד היה מדהים. והבנתי שלא לכול רכב זה מתאים - ופה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת רכב שיתאים לתקציב.

אני לא מעוניין ברכבים צרפתיים, ועם מערכת TSI-FSI. וכמובן שהרכב לא יבקר מוסך כול שבועיים.

התקציב שעומד לרשותי על הרכב כ70 אלף, וכול השיפורים שזה כולל מערכת שמע, פורק לחץ, והאגזוז שיפיק סאונד (אין לי מושג איך קוראים לזה) אני מוכן להשקיע עד 15 אלף כולל התקנה.

וכמובן כול מה שרשמתי שיהיה חוקי באישור משרד התחבורה ויעבור טסט.

נ.ב

עדיין לא הבנתי מה זה אגזוז זרימה חופשי, ודוד

אשמח עם תסבירו לי בקצרה כי המידע שבאינטרנט ממש לא הבנתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...