Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח קפיץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

לאחרונה הזמנתי מפתח קפיץ עם שלט מובנה בתווכו, תוך כדי מחשבה שזו תהיה התעסקות מגניבה

לנסות להעביר את הצ'יפ מהמפתח ספיייר ולקחת אותו לחריטה .

ד.א הרכב הוא פולקסווגן פולו 2001 .

אז המפתח כבר בדרכו אליי ואמור להגיע ובינתיים אני מכין את הכלים וצובר קצת ידע .

השאלות שלי הם :

1. האם ניתן לקודד את השלט שיגיע עם המפתח דרך השלט הנוכחי (או בכל דרך ביתית כלשהיא) ?

2. הצ'יפ נמצא בחלקו העליון של המפתח המקורי לדעתי , היכן אתם ממליצים לי למקם אותו במפתח החדש במידה ואין שם מקום ייעודי לכך?

3. אם אפשר קצת טיפים לתהליך מאנשים שעשו את זה כבר

תמונות של השלט והמפתח הנוכחי שלי (לא יזיק :-D) :

mfmzzyggy1ix.jpg

cfjyam3jzy3l.jpg

תודה לעוזרים :shock:

פורסם

סביר להניח שהזמנת את הבית של המפתח בלבד, כך שאין שם שום דבר לקודד. רק פלסטיק חלול.

אם לא, אז כדאי לצרף לינק למה שרכשת.

סיכוי גבוה שהמוצר שיגיע יכיל מקום ייעודי לצ'יפ, וגם שם הוא יהיה בחזית.

אם הוצאת הצ'יפ מהמפתח כוללת הרס של המפתח, הייתי ממליץ לך לשלם עבור שיכפול צ'יפ. במקרה שהצ'יפ ייהרס בניסיון לחלץ אותו, זה ייעלה הרבה יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מניח שהזמנת מוח עם 2 שלטים תואמים.

אם לא אין לך מה לעשות עם המפתח שהזמנת כי השלט הישן לא יכנס לחדש.

אם במקרה הראשון עסקינן יש לך 2 אפשרויות אחרי שהרכבת את המוח החדש:

1. לשכפל את הצ'יפ. שים לב לקחת את כל המפתחות כי צריך לאפס את האימובילייזר ואז לקודד את כולם מחדש.

2. להעביר את הצ'יפ. הצ'יפ נמצא בקדמת המפתח לכיוון הברזל בצד שמאל כשהחור למעלה. הצ'יפ עדין מאוד וצריך לעשות את זה מאוד מאוד בזהירות. זה מה שאני עשיתי בהצלחה. הפתיחה של המפתח היא מהצד ונפתח בקלות.

בכל מקרה אתה צריך לפרק את המוח הישן של השלטים הישנים ולהרכיב את החדש. לפחות אצלי בגולף השקיעו בהתקנה והיה קצת מסובך להחליף מוח.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

את המפתח עצמו ("הברזל") לא תוכל להעביר למפתח הקפיצי. כי במפתח המקורי הפלסטיק יצוק עליו והצורה שלו בהתאם. במפתח הקפיצי הגולם פריק. לגולם צריך להיות חריץ שיכיל בורג שמחזיק אותו עם המנגנון.

את האלקטרוניקה של השלט תוכל להעביר עם קצת רצון. ייתכן שתזדקק גם לדרמל.

פורסם

אז אתה אומר שאם אני מצליח להעביר את האלקטרוניקה של השלט נשאר לי רק לעשות חריטה בעלות של 20ש"ח בערך ולהעביר את הציפ

ויש לי מפתח קפיץ שבחברה מבקשים עליו מעל 100שח

פורסם
אז אתה אומר שאם אני מצליח להעביר את האלקטרוניקה של השלט נשאר לי רק לעשות חריטה בעלות של 20ש"ח בערך ולהעביר את הציפ

ויש לי מפתח קפיץ שבחברה מבקשים עליו מעל 100שח

אני מניח שפספסת 0 אחד.

אל תשמח כל כך מהר, תלוי כמה חלק תלך ההעברה של האלקטרוניקה ואם בכלל זה מציאותי לעשות את זה. רק כשתקבל את הפלסטיק תוכל לדעת.

פעם העברתי מוח של שלט לפלסטיק של מפתח קפיצי. אני אצרף לינק כשאהיה ליד מחשב.

בכל מקרה אני ממליץ לשמור את המפתח הזה כמפתח רזרבי ולשכפל צ'יפ ומפתח אצל מנעולן. אלא אם אתה שוחה בספיירים.

פורסם

לפי דעתי זה יהיה קשה להתאים את השלט למפתח החדש אם זה בכלל אפשרי.

תוכל להזמין מוח עם 2 שלטים מוכנים ואפילו צ'יפ לפי הדגם הספיציפי, להרכיב ולעשות חריטה ושכפול.

משהו כזה - http://www.ebay.com/itm/Universal-Model-Car-Keyless-Entry-System-With-VW-Remote-Control-And-Flip-Key-/281241680438?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item417b4f7a36

זהמה שאני עשיתי ועובד טוב מאוד.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

יוסי, גם הדרך שלך טובה, אבל אם לפותח"ש יש כבר מערכת נעילה מרכזית עם שלט, והוא כבר הזמין מוצר מסויים. שווה לנסות לזרום עם המצב, אולי יצא מזה טוב.

תוכל לראות כאן את שנדרשתי לעשות כדי להתאים את הלוח לשלט: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?476588-%D7%A9%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-2003&p=3908610&viewfull=1#post3908610

נדע מה צריך לעשות אצלך רק אחרי שתקבל את הפלסטיק ותפתח את השלט שלך.

פורסם

תוכל להזמין מוח עם 2 שלטים מוכנים ואפילו צ'יפ לפי הדגם הספיציפי, להרכיב ולעשות חריטה ושכפול.

משהו כזה - http://www.ebay.com/itm/Universal-Model-Car-Keyless-Entry-System-With-VW-Remote-Control-And-Flip-Key-/281241680438?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item417b4f7a36

כבר הרבה זמן יש לי חשק לעשות את זה גם למפתח הפולו שלי שבא עם שלט 2 כפתורים נפרד.

ספר לי קצת במה זה כרוך? אני צריך לחרוט את המפתח החדש (שעולה כמה?) ואז מה?

איך מחברים את המערכת שמצורפת ולאן?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם (נערך)
אני מניח שפספסת 0 אחד.

אל תשמח כל כך מהר, תלוי כמה חלק תלך ההעברה של האלקטרוניקה ואם בכלל זה מציאותי לעשות את זה. רק כשתקבל את הפלסטיק תוכל לדעת.

פעם העברתי מוח של שלט לפלסטיק של מפתח קפיצי. אני אצרף לינק כשאהיה ליד מחשב.

בכל מקרה אני ממליץ לשמור את המפתח הזה כמפתח רזרבי ולשכפל צ'יפ ומפתח אצל מנעולן. אלא אם אתה שוחה בספיירים.

אכן :)

אני אחכה שיגיע לי מה שהזמנתי ונראה אם אצליח לבצע את ההתאמה . אם לא נזמין את מה שיוסי אמר .

נשמע ממש ממש טוב

תוכל להסביר לי קצת על התהליך ומה אני צריך להחליף באוטו בשביל זה ?

תודה

יוסי, גם הדרך שלך טובה, אבל אם לפותח"ש יש כבר מערכת נעילה מרכזית עם שלט, והוא כבר הזמין מוצר מסויים. שווה לנסות לזרום עם המצב, אולי יצא מזה טוב.

תוכל לראות כאן את שנדרשתי לעשות כדי להתאים את הלוח לשלט: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?476588-%D7%A9%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-2003&p=3908610&viewfull=1#post3908610

פששש אחי שיחקת אותה .

אני אעלה תמונות שיגיע השלט נקווה להצלחה :)

ותודה רבה לכם על העזרה

עריכה אחרונה על ידי rondin
פורסם (נערך)

יפה..אומנות.

מה שאני עשיתי זה הזמנתי ערכה שכוללת 2 שלטים ומוח (וסולונואיד בנפרד לפתיחת בגאז' חשמלית שתתוקן שבוע הבא).

פירקתי את המוח הישן של האזעקה וכל הנלווה אליו והתחברתי על אותם חוטים שהיו קיימים כבר.

אח"כ לקחתי את המפתחות למישהו שיחרוט את הגלם וישכפל את הצ'יפ. חרטתי מפתח אחד וזה ששיכפל את המפתח לא הצליח לשכפל את הצ'יפ כי יש איזה חסימה שהאוטו צריך להיות מונע שעה וחצי ואז לעשות זה או משהו כזה..בסוף הוצאתי בעדינות את הצ'יפ מהמפתח הישן ושמתי בחדש.

כל הסיפור עלה 100~ ש"ח המוח והשלטים ו150 ש"ח השכפול כולל צ'יפ חדש שלא הותאם ונמצא אצלי.

הפירוק של המוח הישן כנראה יהיה קצת מסובך כי כל החוטים מלופפים עם איזולירבנד ולוקח קצת זמן לפרק את כל הצמה.

שבוע הבא אני מתקין הכל מחדש + סדר בכל החוטים שהוספתי. אני יצלם ויפרסם לקראת יום שישי.

עריכה אחרונה על ידי yossi1290

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...