Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי במהירות של 88 קמ"ש בדרך שמסתבר שהיא עירונית, פשוט מאחר שהייתי בטוחה שהיא בין-עירונית (מדובר בכביש היוצא ממחלף פל-ים בכביש 4, לכיוון משמרות, כביש דו-נתיבי רחב, וזו היתה הפעם הראשונה שנהגתי בו).

יום אחרי העבירה היה לי שימוע אצל קצין משטרה - שאמר שמאחר שיש לי מעט עבירות תנועה יחסית לזמן שבו אני מחזיקה ברישיון ומאחר שהוא מתרשם שאני לא מסוכנת - הוא לא שולל לי את הרישיון.

אשמח לשמוע ממי שמבין/ה - מה העונש הצפוי לי? האם חובה לדעתכם/ן להצטייד בעו"ד או שמספיק שאגיע לבד?

תודה!

פורסם (נערך)
נהגתי במהירות של 88 קמ"ש בדרך שמסתבר שהיא עירונית, פשוט מאחר שהייתי בטוחה שהיא בין-עירונית (מדובר בכביש היוצא ממחלף פל-ים בכביש 4, לכיוון משמרות, כביש דו-נתיבי רחב, וזו היתה הפעם הראשונה שנהגתי בו).

יום אחרי העבירה היה לי שימוע אצל קצין משטרה - שאמר שמאחר שיש לי מעט עבירות תנועה יחסית לזמן שבו אני מחזיקה ברישיון ומאחר שהוא מתרשם שאני לא מסוכנת - הוא לא שולל לי את הרישיון.

אשמח לשמוע ממי שמבין/ה - מה העונש הצפוי לי? האם חובה לדעתכם/ן להצטייד בעו"ד או שמספיק שאגיע לבד?

תודה!

הנה עיצה שאני נותן לכל מי שמוכן לשמוע:

על גבי ההזמנה לדין יש ספח ובו האפשרות לכתוב לבית המשפט כי את מודה בביצוע העבירה.

כמוכן יש מקום לכתוב לבית המשפט ולבקש הקלה בעונש.

אם זו עבירתך הראשונה של מהירות מופרזת, הייתי ממליץ לך לפנות לבית המשפט על גבי הספח, בדואר רשום, להודות בעובדות בכתב האישום, לציין כי הבנת את חומרת העבירה, הפנמת את החשיבות שבנהיגה זהירה, שאינך מעוניינת לבזבז זמן שיפוטי יקר ומבקשת הקלה בעונש.

מנסיון עבר:

קנס של 750 ש"ח, שלילה על תנאי של חודשיים עד שלושה למשך שנתיים.

סיוע של עו"ד יעלה לך הרבה יותר ואין הבטחה לזיכוי.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי אביG
טעויות הקלדה
פורסם

את לא צריכה עו״ד, תגיעי באותו יום ההקראה לבית משפט, ולפני שאת ניכנסת לשופט ישנו תובע משטרתי שיודע עלייך הכול כולל כול העבירות התנועה עם יש לך,

ויסגור לך את כול התיק בקנס בלבד, כמו כן יש תנאי ונקודות.

שיהיה לך בהצלחה.

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לדבר איתי.

פורסם
את לא צריכה עו״ד, תגיעי באותו יום ההקראה לבית משפט, ולפני שאת ניכנסת לשופט ישנו תובע משטרתי שיודע עלייך הכול כולל כול העבירות התנועה עם יש לך,

שיהיה לך בהצלחה.

מניח שהטעות נובעת מקרבת האותיות בלבד - :wink:

הלוואי וזה היה כ"כ פשוט. תלוי העומס על התובע, מצב רוחו ועוד כהנה וכהנה גורמים משתנים התלויים באנשים.

ב9 מתום 10 ימים אתה כנראה צודק, מה אם תיפול על היום העשירי?

אני הייתי כותב מכתב בנוסף ומבקש אזהרה בלבד.

בנוסף, קישור מהיום -

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000911363#fromelement=hp_morearticles

בהצלחה,

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

שיהיה לך בהצלחה.

,

תודה רבה!!

פורסם
מניח שהטעות נובעת מקרבת האותיות בלבד - :wink:

הלוואי וזה היה כ"כ פשוט. תלוי העומס על התובע, מצב רוחו ועוד כהנה וכהנה גורמים משתנים התלויים באנשים.

ב9 מתום 10 ימים אתה כנראה צודק, מה אם תיפול על היום העשירי?

אני הייתי כותב מכתב בנוסף ומבקש אזהרה בלבד.

בנוסף, קישור מהיום -

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000911363#fromelement=hp_morearticles

בהצלחה,

אורי

תודה! אכן מקווה שלא אפול על העשירי! :) אכתוב את המכתב.

פורסם

עם כל הכבוד לכל היועצים.. הרשי לי, ממרום עשרים שנות הניסיון שלי, לומר משהו

בתי המשפט לתעבורה קיבלו הנחיות ברורות להחמיר בענישה, והמהירות המיוחסת לך רחוקה ב 2 קמ"ש בלבד

מהרף אשר ממנו דורשת התביעה המשטרתית פסילה בפועל. כך שודאי וודאי לא הייתי מהמר על תוצאת התיק

מבלי להתייצב לדיון.

יתרה מכך, אף אם המהירות אינה גבוהה מאוד ועברך אינו מכביד ולא נפסלת מנהלית ל 30 יום, זאת לא ערובה

לתוצאה עליה דיברו כאן חלק מהחברים. אין שום פוליסת ביטוח לפסקי דין בבית המשפט.

אך הדבר החשוב ביותר בכל העניין הוא שבעצם הכיוון אותו מתווים לך הוא כיוון של - להודות בעבירה ולקוות לרחמים..

וזאת לא הדרך הנכונה.

במצב דברים שכזה את לא בודקת ולא יודעת כיצד לבדוק את חומר הראיות המשטרתי, אינך יודעת האם נפלו פגמים כלשהם

בחומר החקירה, האם כל הפעולות בוצעו על ידי השוטר שהפעיל את אמצעי האכיפה, האם בוצע כיול יומי או תקופתי וכו' וכו'..

יכול להיות כי התיק הוא כה רעוע שניהולו יביא לכך שתזוכי מהעבירה או שניתן יהיה לסיים את התיק בתוצאה קלה מאוד

כגון שינוי סעיף האישום לסעיף ללא ניקוד, או ניקוד מופחת וכו'.

לסיים תיק בהודאה ללא כל בדיקה פירושו - הרשעה בגיליון ההרשעות, עונש של פסילה על תנאי, קנס, וניקוד גבוה (10 נקודות)

המקרב אותו מאוד לקורס (12 נקודות) שאותו אין לי ספק שאת לא ששה לבצע..

בקיצור, הדרך הקצרה היא לפעמים הדרך הארוכה.

אין שום סיבה שלא לפנות לאיש מקצוע בתחום ולו רק כדי לקבל בשלב ראשון יעוץ וחוות דעת

• תוכן חדש...