Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום ביצעתי החלפה של הנורות בגטס 2007 (לאחר מתיחת פנים) ויש לי כמה תובנות על התהליך:

1. לפני הכל, המדריך של אסף, לא פחות ממדהים, לולא הפוסט הזה, לא הייתי חושב בכיוון. שאפו ותודה!!!

2. כיוון שמדובר בדגם שונה, יונדאי ביצעו כמה שינויים לעומת הרכב שנסקר כאן. למשל, לא ניתן להוציא את הלולאות, כמו שאסף הדגים בתמונות הראשונות - סימון אדום, ירוק , הטבעות מעוגנות כך שלא ניתן יהיה להוציא אותם אלא רק לשחרר אותם מהקליפס(סימון צהוב). יש עוד כמה שינויים, לא משהו שדורש התייחסות.

3. אני גם פירקתי את תא הכפפות לגמרי כדי לקבל גישה טובה יותר לניתוק הפאנל.

4. מי שמתכנן להחליף את הנורות בעצמו, כדאי שיעשה זאת עם המון קור רוח, להגיע לתהליך רגוע, שבע, לאחר שינה טובה ... הבנתם את הרעיון כיוון שההבדל בין צל"ש לטר"ש במקרה זה יכולה להיות מאוד קצרה.

5. אם יש משהו שאני אוהב בגטס, זו הפשטות המכאנית, כמו המכוניות של פעם, מכלולים פשוטים הרבה דברים שעם קצת תושייה ויכולת טכנית בסיסית, ניתן לסדר לבד.

6. נדרשות רק 2 נורות אורז בעלות 2 ש"ח כ"א וים סבלנות.

שיהיה בהצלחה למי שחושב להחליף לבד!

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

כל הכבוד!

לגבי סעיף 2 - יונדאי לא שינו כלום. תוכל לראות היטב בתמונה של הכבל שמאחורי תא הכפפות - יש שם קליפס שצריך ללחוץ אותו ובו זמנית לשחרר את טבעת המתכת.

ככה בדיוק זה גם בכבלים שמתחת להגה. פשוט לא רואים את הקליפס בתמונות כי הוא בחלק העליון של פין הפלסטיק הלבן. זה מעט קשה ללחוץ עליו אבל אפשרי בהחלט.

העיקר שהצלחת לשלוף את הקונסולה מספיק החוצה כדי שתוכל לעבוד בנוח.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אסף,

אצלי בכול אופן לא הצלחתי לשחרר את הלולאה, הפין הכיל תוספת קטנה כזו שתמנע ממך לשחרר אותה- אבל הצלחתי בכ"ז.

שוב, תודה, עפתי על עצמי היום... :-)

עריכה אחרונה על ידי nath

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

מעולה, ועכשיו כדי לשחזר את ההרגשה של סיפוק בעבודה עצמית, תוכל להיכנס ללינקייה, ולמצוא עוד מדריכים על גטס.

Stay Dirty

• תוכן חדש...