Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט מי מבין השניים כדאי לקנות

מצד אחד הקליאו יפה יותר מאובזרת יותר אך בנסיעת מבחן שלקחתי בידוד הרעשים לוקה בחסר בעיקר רוח דיי בולט נכון שהייתי במהירות של כ 120 קמש כמו כן אני קצת חושש בקשר לאמינות.

לעומת זאת הפיאסטה לדעתי יותר אמינה התנהגות כביש טובה יותר גם כאן לקחתי נסיעת מבחן שמה שקצת הפריע לי זה שההילוכים קצת מתבלבלים בהאצה פתאומית של הרכב כמו כן האבזור פחות נדיב מהקליאו.

מה דעתכם?:lol:

פורסם

2 הרכבים מעולים,תיראה בכול רכב במחירים הללו ב120 יהיו רעשים רוח,לגבי האמינות לא הייתי דואג,רנו מאוד השתפרו,אתה יכול לראות כמה פלאונס דיזל נוסעות על הכביש,לי אישית ההרכבה ניראתה מאט טובה יותר בפיאסטה למשל בורר המזגן ותריסי המזגן בקליאו מרגישים קצת זולים ורופפים,אבל מעבר לזה אני הייתי בוחר בקליאו,ראשית כמו שאמרת עיצוב,היא ניראית מעולה,בפנים היא מעניינת יותר מהפיאסטה בזכות הצבעים והמסך הגדול שהוא מקורי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם.

אני מתלבט מי מבין השניים כדאי לקנות

מצד אחד הקליאו יפה יותר מאובזרת יותר אך בנסיעת מבחן שלקחתי בידוד הרעשים לוקה בחסר בעיקר רוח דיי בולט נכון שהייתי במהירות של כ 120 קמש כמו כן אני קצת חושש בקשר לאמינות.

לעומת זאת הפיאסטה לדעתי יותר אמינה התנהגות כביש טובה יותר גם כאן לקחתי נסיעת מבחן שמה שקצת הפריע לי זה שההילוכים קצת מתבלבלים בהאצה פתאומית של הרכב כמו כן האבזור פחות נדיב מהקליאו.

מה דעתכם?:lol:

בקשר לאמינות הפיאסטה יותר אמינה

פורסם

איך אתה קובע זאת עם הקליאו מאוד חדשה?

גם בפורום היו לא מאט בעיות עם הגיר הרובוטי של פוקוס,אם אני לא טועה זה גם מותקן בפיאסטה.

בוא ניתן לקליאו כמה שנים ואז ניראה,בנתיים הדור החדש מגלה אמינות טובה למשל הפלואנס,מעבר לזה גם הקליאו דור קודם לא נחשבה בתור רכב של מוסכים,בעבר רצינו לקנות כזאת אז חיפשנו הרבה ברשת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים של קליאו אוטו' הרכב מעולה, נוסע מעולה על הכביש, אכן העניין של הרעש במהירות גבוהה קצת מציק, חקרתי קצת באינטרנט הבנתי שאין את הרעש במכוניות שמיוצרות בצרפת, כנראה שזה פגם יצור בתורכיה (יקח אותם השם) אני חושב שאולי מגיניי רוח יכולים לפתור את הבעייה אני הזמנתי מחכה להם מאוד מקווה שהם יעזרו, כל העניין של ה KEYLESS מאד מאד נח כולל זה שהרכב ננעל לבד שמתרחקים ממנו

בקשר למערכת בדיבורית BT אנשים אמרו לי שיש רעשים כשאני נוהג מעל 110 למרות שכל החלונות סגורות

וגם שידור מוזיקה דרך ה BT לפעמיים יש קפיצות בשירים (שירים נקטעים לכמה אלפיות השנייה אני מקווה שבעדכוניי גרסה יסדרו את זה)

בעניין הפיאסטה אני לא יכול לומר הרבה לא נהגתי בה, לא התחברתי לצורה שלה, אני חיפשתי רכב צעיר עם כח ומהירות

פורסם
איך אתה קובע זאת עם הקליאו מאוד חדשה?

גם בפורום היו לא מאט בעיות עם הגיר הרובוטי של פוקוס,אם אני לא טועה זה גם מותקן בפיאסטה.

בוא ניתן לקליאו כמה שנים ואז ניראה,בנתיים הדור החדש מגלה אמינות טובה למשל הפלואנס,מעבר לזה גם הקליאו דור קודם לא נחשבה בתור רכב של מוסכים,בעבר רצינו לקנות כזאת אז חיפשנו הרבה ברשת.

איך הוא קובע,

כי הפיאסטה גרמנית והרנו טורקית/צרפתית.

הרי בארצנו הסטיגמות שופעות.

רק אתמול בפייסבוק ראיתי איך בפשפשוק, מישהי ביקשה המלצה לרכב, אמרו לה לקחת רק יפני, וצרפתיות זה על הפנים וכו', ואז ממליצים על יאריס! :lol:

ויאריס זה תוצרת צרפת. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זו פחות ארץ ההרכבה ויותר ארץ המוצא של היצרן שאנשים סטיגמתיים נטפלים אליה.

לפותח השרשור, הנה סיכום ההתלבטות במשפט אחד: הקליאו יפה והפיאסטה אופה. מבין שתי אלו, אני הייתי בוחר באחרונה.

:idea:
פורסם

בלי קשר לויכוחים האין סופיים , לארץ בו מורכבת המכונית יש חשיבות גדולה .

במדינה בה המכונית מורכבת משתמשים בפלדה המקומית ובשאר חומרי הגלם המקומיים .

מכונית שיוצרה בהודו לעולם לא תהייה דומה לאותה מכונית שיוצרה בגרמניה .

פורסם

לא הבנתי אם אתה הבעלים של הקליאו החדשה או המודל הישן יותר כמו כן אני נזכר בסקר של חברת ליסינג שפורסם ע"י דה מרקר שהראה שמבין הקטנות הקליאו במקום לא רע מבחינת אמינות ממוצע של 0.9 פעמים במסוך במשך השנה הראשונה ,הקטע של הרוח הוא ברמת מעט מציק למרות שרוב הנסיעות שלי בעיר טוב נראה שאני אתלבט עוד הרבה זמן,תודה בכל אופן על חוות הדעת

פורסם
בתור בעלים של קליאו אוטו' הרכב מעולה, נוסע מעולה על הכביש, אכן העניין של הרעש במהירות גבוהה קצת מציק, חקרתי קצת באינטרנט הבנתי שאין את הרעש במכוניות שמיוצרות בצרפת, כנראה שזה פגם יצור בתורכיה (יקח אותם השם) אני חושב שאולי מגיניי רוח יכולים לפתור את הבעייה אני הזמנתי מחכה להם מאוד מקווה שהם יעזרו, כל העניין של ה KEYLESS מאד מאד נח כולל זה שהרכב ננעל לבד שמתרחקים ממנו

בקשר למערכת בדיבורית BT אנשים אמרו לי שיש רעשים כשאני נוהג מעל 110 למרות שכל החלונות סגורות

וגם שידור מוזיקה דרך ה BT לפעמיים יש קפיצות בשירים (שירים נקטעים לכמה אלפיות השנייה אני מקווה שבעדכוניי גרסה יסדרו את זה)

בעניין הפיאסטה אני לא יכול לומר הרבה לא נהגתי בה, לא התחברתי לצורה שלה, אני חיפשתי רכב צעיר עם כח ומהירות

תודה על חוות הדעת לא הבנתי עם אתה הבעלים של קליאו חדשה או המודל הישן יותר.

בכל מקרה מבחינת אמינות קראתי סקר של דה מרקר על אמינות רכבים בשנה הראשונה אשר נלקח מחברת ליסינג גדולה והקליאו הגיעה במקום לא רע בכלל ממוצא של כ 0.9 פעמים מוסך בשנה הראשונה,בכל מקרה הקטע של הרוח מעט מתריד אותי כנראה אני עוד אתבלט זמן רב

פורסם

הוא הבעלים של הדגם החדש לפי כל הנתונים שהוא נתן.

בדגם הקודם אין BT מקורי, אין יכולת התנעה ללא מפתח (מניעים עם מפתח רגיל).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחן משווה :

http://news.drive.com.au/drive/new-car-comparison/ford-fiesta-v-renault-clio-head-to-head-20131018-2vqln.html

הפיאסטה הרבה יותר דינמית ומתקשרת מהרנו גם בגרסאות החלשות למרות שאפרורית יותר במראה לעומת הרנו גם חיצונית ופנימית אך כמו שציינו ברנו ישנה תחושה של איכות חומרים זולה בתא לעומת המוצקות בפורד .

ההערה בסוף ההשוואה לגבי כריות הווילון החסרון ברנו אכן בעלת משמעות ! רק כאן טוענים אנשי המכירות שכריות הצד גדולות ומשמשות כווילון מה שבפועל לא מדוייק - אולי רק לנוסעים מלפנים אבל לנוסעים מאחור אין הגנת וילון כלל ורואים זאת בבירור בסרטון מבחני הריסוק. מה שלא מנע מתן 5 כוכבים אבל מעלה הרבה תהיות כשכל היצרנים דווקא מוסיפים עוד כריות (7, 9. ואפילו 10) כש 6 כריות הפך להיות סטנדרט בתעשייה. מה רנו יודעים ששאר היצרנים עדיין לא למדו ??!

כנראה הכל משיקולי חיסכון - רק מהסיבה הזו הייתי פוסל את הרכב. ( למרות ציון ה 5 כוכבים)

פורסם

הכרית גדולה,זה בסנאט שרשום 4 בפועל זה 6.

בתכלס,רוכש ממוצע באמת יבדיל בדינמיות ו בתקשורת?

לדעתי לא.

פורסם

תשמע לי . באיזהשהו מקום רנו זה סיכון קטן בלב תמיד ואם אתה מוכן לתת לקליאו את הצאנס ' תעצור הכל לרגע חכה שניה תנשום.כנס ליד 2 ותרכוש לך יונדאי ווליסטר. 2012 אוטומט דגם הרגיל או 2011 דגם איילית. הנסיעה בה לא רואה את שניהם ממטר האיבזור הפני מושקע וייפיפה

וגם ישאר לך שנתיים אחריות יצרן .. רכב מפואר ספורטיבי ויחסית ממש לא זללן. וגם המחירון שלך לא יאבד 20 אחוז/30 אחוז מהערך תוך שנתיים כמו שאני מניח שיקרה עם הקליאו

פורסם

זאת אומרת שוולסטר בת שנה עולה כ 100 אלף??

אז איך אתה אומר שהיא לא מאבדת ערך גבוה??

• תוכן חדש...