Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מאמזון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את המגבר mb quart oa800.4 מן האתר אמזון.

המגבר עולה באתר 114 דולר והמשלוח חינם,

עכשיו אני מעוניין לדעת כמה מס אמורים לשלם ואיך כל התהליך הזה עובד פשוט אני לא יודע מה עושים פעם ראשונה שאני מזמין מגבר מהאינטרנט הוצאתי ויזה נטענת דולרים של הדואר ועד כה הזמנתי רק כרטיס זיכרון לסוני 2 שעולה 2.7 שאין עליו מיסים ושאגב עדיין לא הגיע.

אשמח להכוונה לגבי המיסים ולגבי לאיפה אני מגיע כשהמגבר יגיע ארצה.

אגב אני חייל משוחרר השתחררתי באוגוסט האחרון יש הקלה על מס או משהו?

תודה רבה מראש :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אם אני לא טועה אמאזון לא שולחים לישראל .

ותריץ חיפוש.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אוקיי לאחר שחפרתי קצת בנושא לגבי אמזון שלא שולחים לארץ מתברר שזה נכון אך יש שירותים כגון buy2us וכל מיני אחרים

לפי האתרים ההפרש הוא 100 שקל הבדל בערך ולא משתלם ליבא בכלל.

בדקתי גם באיביי והמחירים הזויים והדמי משלוח מוגזמים יוצאים לי יותר מבארץ וזה עוד לפני המיסים ( שאגב, על כמה הם עומדים?)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

יש לך את אתר ביי אמריקה,שהוא ישראלי ומשמה אתה רוכש מאמזון,תחפש מגברים שמה-יש כאילו שיצאו לך הרבה הרבה יותר זול מהארץ.יש כאלו שיצאו יותר יקרים בגלל המשקל והמיקום שלהם,היתרון של האתר שאתה משלם בשקלים,האתר מחשב לך את כל ההוצאה כולל מכס ושליחות!השליח מגיע עד הבית

• תוכן חדש...