Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביום שישי חזרתי מחו"ל אחרי 40 יום , השארתי את הפונטו במצב מצוין ולצורך העיניין הקלאץ היה פיקס.

לכל אורך התקופה ,אמא שלי נהגה ברכב , הלוך חזור עבודה , חנוק 60 דקות נסיעה במצטבר ליום.

היום ניכנסתי לרכב , הכל נשמע טוב ומניע בנגיעה אבל באתי להכניס לראשון , הקלאץ הרגיש ממש אבל ממש "קל" אני צריך ללחוץ ממש עד הסוף כדי להכניס הילוך , ונקודת הפרדה ממש נמוכה , כלומר מכניס עד הסוף את הקלאץ ,מכניס לראשון ותוך הרמה בקטנה האוטו כבר בתנועה וציק צק יכול להכבות ,משהו שישר הבחנתי שלא בסדר .

התחלתי נסיעה כדי לבחון עוד קצת , ההילוכים ניכנסים בסדר גמור , היום לקראת הערב אצא לכביש מהיר ואבדוק אם הקלאץ מחליק !

אשמח לתגובות ופירוט מה עליי לעשות ?

המון תודה ושבוע טוב !

פורסם

לא נותן לי לערוך , רציתי לעדכן,

נסעתי נסיעה בכביש מהיר ההילוכים נכנסו חלק והגעתי ל100 קמש והמהירות תואמת לסל"ד , אני מאיץ ובהתאם הסל"ד עולה.

חברים הבנתי שיכול ליהיות שהכבל קלאץ דורש כיוון , הבנתי שזה משהו שאפשר לעשות ביתי ,אשמח לדעת על איזה בורג מדובר ואיך עושים

פורסם

תודה על התגובות , קשה לי להאמין שתוך 40 יום שכחתי את ה"הרגשה" של הפונטו חח

מה אתם אומרים צריך לעשות ? דורש החלפה שיפוץ ? הבנתי שאם נקודת ההפרדה גבוהה אז הלך הקלאץ , אבל פה הפוך נקודת ההפרדה היא נמוכה וההילוכים ניכנסים כמו שצריך.

פורסם

לי היה ברכב סאאב 99 ידני את אותם סימפטומים ואף כשזה החמיר הייתי צריך לפמפם כדי לקבל לחיצה מהדוושה.

היה מדובר 2 משאבות שהיו אחראיות על ניתוק וחיבור של המצמד.

המצב אצלך עלול להחמיר תוך רגע אז לא הייתי מתמהמה.

פורסם

אהלן, חברים

הייתי אצל שני מוסכים היום שניהם אמרו לי , הקלאץ במצב טוב מפריד נמוך כמו שצריך ועדיף לא לגעת בכלום , (מוסכים שראו פונטואים) , "קלאץ סטנדרטי לפיאט" ככה הם תארו את זה , הקאלץ בגובה של הבלם והגז , לא מחליק , לא עושה רעשים בניוטרל , מעביר הילוכים חלק,

מה אתם אומרים ?

פורסם

גם אצלי היה מצב דומה, החלפת משאבת מצמד תחתונה שינתה לי את המצב מקצה לקצה (אולי

החלפה בעתיד גם של משאבת המצמד העליונה תאזן את זה :lol: )

אם מהלך הדוושה תקין והיא יורדת וחוזרת כראוי ואין נזילות (תעקוב אחרי הנוזל בלמים) אתה יכול לנסות להתרגל

למצב החדש ולהיות בהיכון לכך שאחת המשאבות תמות בעתיד.

• תוכן חדש...