Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לחבר'ה שכן ממליצים לשדרג אייפון 4. המכשיר שלי רץ חלק כרגיל עם IOS 7 ועם הפריצה. כמובן שכדאי לבצע את הטריק של "הגדל ניגודיות" + "הפחת תזוזות" תחת הגדרות-כללי-נגישות.

מי שבכל זאת לא רוצה לשדרג, יכול להישאר על 6.1.3-6.1.5 ולפרוץ:

http://www.techitout.co.il/p0sixspwn-jailbreak-ios-6-1-windows/

Avi12345 אין בעיות עם הפריצה, רק שים לב שאם הגעת לגרסא 7.0.4 דרך OTA (עדכון מהאייפון עצמו) אז צריך לבצע ריסטור דרך אייטונס. כמובן לגבות את כל המידע באייטונס קודם, ולשחזר אותו לאחר הריסטור. לאחר מכן אפשר לפרוץ בבטחה.

בהתחלה באמת היה קצת ברדק כי הפריצה יצאה לפני שהספיקו לעדכן את סידיה עצמה, ואת MOBILE SUBSTRATE שזאת התשתית שעליה יושבים כל התוספים מסידיה. כיום הכל מעודכן ועובד כרגיל. (כמובן שיש עדיין תוספים שלא תומכים ב-7, אז צריך לשים לב לפני שמתקינים).

the pawer of spl אחרי הפריצה, כנס לסידיה ותוסיף את הסורס הזה:

repo.biteyourapple.net

תתקין ממנו את APPSYNC של גרסא 7.

עכשיו כנס לספארי, הקלד את כתובת האתר:

app.appaddict.org

תחליק את הסליידר שבאתר ותאשר את ההורדה של האפליקציה.

Stay Dirty

פורסם

אני רק קורא את הפוסט הזה מהאייפון (4) שלי הוא ניהיה יותר איטי... לא כדי..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

^ חבל שלא כתבת מה תפקידו של כל תוסף.

מכל הרשימה רק את האקטיבייטור אני מכיר.

בנוסף,

שמח לבשר על שדרוג המערכת שלי ופריצתה.

אשמח אם תועילו בטובכם לרשום סורסים מוצלחים.

לבינתיים מצאתי 2 ריג׳קטים מהפריצה או מטוויקים/אפליקציות:

מזג אוויר לא עולה

מחשבון לא עולה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

StoreAlert - מקפיץ הודעה עם אופציה לאשר כשמנסים להפנות אותכם לאפסטור.

Pulse - מכירים את זה שאתם מכוונים את הסלידר לערך שאתם רוצים(מוזיקה, סרטים, בהירות וכו') ואז כשאתם משחררים זה קופץ לכם? עכשיו מה שצריך לעשות זה להחזיק את זה על הערך הרצוי כמה שניות ואז אפשר לשחרר וזה לא ישתנה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
StoreAlert - מקפיץ הודעה עם אופציה לאשר כשמנסים להפנות אותכם לאפסטור.

Pulse - מכירים את זה שאתם מכוונים את הסלידר לערך שאתם רוצים(מוזיקה, סרטים, בהירות וכו') ואז כשאתם משחררים זה קופץ לכם? עכשיו מה שצריך לעשות זה להחזיק את זה על הערך הרצוי כמה שניות ואז אפשר לשחרר וזה לא ישתנה.

וואו, באמת תודה!

הדבר הזה עם הסליידר היה מחרפן אותי!

• תוכן חדש...