Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת כרום ויניל לכל מרכב הרכב

שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. יש לי גולף mk4 ואני מעוניין להעשות הדבקת ויניל לכל האוטו.

מצאתי באיביי משהו מאוד מיוחד ומאוד מושך את העין.

מדובר על מדבקת כרום ויניל הצבע כחול. 5ftx15ft

עכשיו כמה שאלות בנוגע להדבקה ולאופן השימוש הנכון.

1.האם המדבקה מספיק גדולה כדי שלא יהיו סינני חיתוך ז״א נניח שאני אדביק אותה על הגג אני לא רוצה שיראו שהמדבקה היא משני חלקים. אני רוצה להכל יראה חתיכה אחת.

2. כמה זמן נדבקה כזאת מחזיקה?

3.איך מנקים את הרכב אחרי זה? אני לא אחד שמנקה באופן עצמאי אני יותר בכיוון של קאר ספא.

4. איך אני יודע אם המדבקה עצמה איכותית? חבל לי לשלם בסביבות ה450 שקל+- ולקבל מדבקה זבל.

5. איפה יש באיזור המרכז מדביק מקצועי?

תודה רבה!

זה הלינק למוצר- http://bit.ly/19MDvob

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדבקת ויניל היא חוקית לחלוטין (בהנחה שהצבע תואם את מה שרשום ברישיון) אבל כרום אסור. כל צבע עם אפקט מראה שמסוונר בהחזרי אור הוא לא חוקי ולא עובר טסט.

יש למרצדס צבע כזה שמגיע מקורי מהמפעל והיבואן לא יכול להביא אותו לארץ מאותה סיבה.

בהיבט הדבקת מדבקות ויניל. המדבקות האלו מאוד עדינות בזמן ההתקנה שדורשת קילוף הצד הדביק והשארת הניילון המכסה בצד השני. בשלב הבא נדרש לרסס תמיסת סבון כלים מהול במים על 2 צידי המדבקה ועל הרכב ולמקם אותה איפה שרוצים.

היתרון בזה שאם עושים את זה נכון אין בעיה לתקן תוך כדי ההדבקה ואין בועות. ברגע שמרוצים מהעניין צריך עם ספטולה מפלסטיק לנקז את המים מהמדבקה ולייבש עם פן (או באור השמש) והמדבקה נדבקת ולא תזוז יותר לעולם.

המדבקות הללו מאוד עמידות להכל אבל כשרוצים לקלף אותן יש סכנה לצבע של הרכב.

מבחינת נקודות חפיפה, מדובר במדבקה מאוד מאוד מאוד דקה ככה שאלה אם מסתכלים ממש מקרוב ומחפשים את התפר כנראה שלא יצליחו לראות אותו.

בעיה נוספת של המדבקות האלו הוא נקודות קיפול. במידה ומקיפים את הפח בנקודות כמו בדלתות או במכסה מנוע צריך להקיף עם חתיכה מספיק ארוכה (לפחות 20 ס"מ) מהצד השני ולמתוח היטב בייבוש בכדי שהמדבקה תתפוס אחרת בנקודת הקיפול היא לא תתדבק ותישאר באוויר או כבועה או ככיס מתנפנף.

שוב הכל תלוי באיכות וסוג הויניל אבל ככל שהוא איכותי יותר ככה הוא גם יקר יותר ולא נשמע לי הגיוני שחומר למרכב שלם עולה כל-כך מעט.

אחרי ההדבקה מבחינת ניקיון אפשר לעשות הכל חוץ מווקס. ווקס אוכל את המדבקות האלו וגורם להם לדהייה של הצבע ובסוף גם לקילוף.

מדבקה כזאת איכותית תחזיק יותר זמן מהרכב עצמו אבל כמו כל דבר, הצבע ידהה עם השנים. לדעתי 5 שנים זה הממוצע מבחינת הצבע עצמו. 30 שנה מבחינת המדבקה.

מבחינת בעל עסק מקצועי ואיכותי לעניין - אודיבה-ארט בנתניה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...