Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את זה לא סיפרת קודם!

ולמה "כנראה"?

התנצלות על מה? על שלא ניחשתי את מה שלא גילו לנו קודם?

ואני עדיין חושב שצריך לדעת את כל הפרטים לפני שמחליטים; כמו כן האמירה "לדעתי מה שיקבל זה לא מספיק" בכל מקרה לא לענין.

דני

לגבי הרישא - מסכים אתך.

לגבי הסייפא, שמת לב שאתה מביע כאן את עמדותיך האישיות?

אז גם לי מותר.

וגדולת הפורום שהוא נותן מקום לזו ולזו.

פורסם

כמה עדכונים:

הילדה בסדר גמור... יש לה כמה פגיעות יבשות בלבד שיחלימו תוך זמן לא רב לפי מה שהבנתי.

חוץ מזה הוא נמצא בקשר עם המשפחה כל הזמן והלך לבקר אותה כמה פעמים אפילו(במקרה הוא גם גר מטר וחצי מבלינסון) ומודה שזה היה אשמתו..

הפרטים המדוייקים של המקרה הם כאשר הוא נסע בכביש שהמהירות בו 50 קמ"ש(רחוב יהודה הלוי בראש העין) הוא נסע ובצד ימין של הכביש חנה רכב לפני מעבר החצייה(שנמצא אחרי תחנת האוטובוס) והרכב מסתבר הסתיר לו את הילדה וכל השאר ידוע.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
בצד ימין של הכביש חנה רכב לפני מעבר החצייה(שנמצא אחרי תחנת האוטובוס) והרכב מסתבר הסתיר לו את הילדה וכל השאר ידוע.

הילדה נמוכה?

הרכב המסתיר היה גבוה?

יש תמונות של הרכב המסתיר?

לכאורה תיתכן אחריות מסויימת של הנהג שהעמיד את הרכב הנ"ל במקום אסור ומסוכן.

זה עשוי לעזור ב:

1. תביעת הוצאות תיקון הרכב ממנו

2. אולי טיעונים במשפט התעבורתי של הדורס.

זה כנראה לא יעזור מבחינת תביעת החובה, התביעה תירשם כנגד הביטוח של הדורס בלי קשר לאשמה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וויל, זה מצוין שכתבת את המילה עשוי, כי הדריסה הייתה על מעבר חצייה. הרי כל נהג נורמלי יודע שצריך להאט לפני מעברי חצייה, ולהאט כפליים במידה והוא רואה רכב עומד לפני מעבר חצייה (מכל סיבה שהיא). לכן, לדעתי, אני לא רואה איך הרוכב העומד יכול לעזור לו. בכל מקרה, לנסות לא יזיק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם כך אז לטעמי זה לא צריך להיות רק שלילה - הוא צריך לשבת בכלא (מצטער, אני מבין שהוא חבר שלך, אבל זה מקרה קשה מאוד).

כשלוקחים מאדם את חירותו זה צריך להיות בנסיבות החמורות ביותר.

אתה באמת חושב שצריך לקחת את חירותו של אדם בגלל מקרה כזה?

צריך לקחת בחשבון כל כך הרבה פרמטרים... אני דווקא חושב שהעונש היותר ראוי הוא תשלום של כל הטיפולים שהיא נדרשת לבצע, פיצוי כספי גבוה, בנוסף שלילת הרשיון לפחות ל-3 שנים ועל תנאי ל 5 שנים מיד לאחר קבלת הרשיון שוב של כלא לשנה אחת במידה והוא חוזר על אותה טעות.

אבל אני לא קובע :).

נכון הוא נהג בקלות דעת אבל הוא... אני משער ללא עברות קודמות מסוג זה. אבל עדיין אדם צריך לקבל הזדמנות נוספת אחרת בתי הכלא יהיו מפוצצים באנשים נורמטיבים שלא תורמים לחברה אלא מהווים נטל, וככל הנראה אחרי בית הסוהר יהיה להם קשה להשתלב שוב בחברה.

אני מקווה ששכנעתי.

ניקו פ. צודק - האדם הסביר היה צריך לצפות שבמעבר חצייה עוברים הולכי רגל ולכן גם אם נסע 50 קמ"ש מהירות נסיעה חוקית לגמרי אבל תנאי הדרך לא אפשרו זאת הוא אשם, יתרה מכך אם הרכב שהסתיר עמד לפני מעבר חצייה תנאי הדרך לא אפשרו לנסוע במהירות זו או גבוהה מזאת בוודאות.

גם בתור הולך רגל שיוצא אחרי אוטובוס לכיוון הכביש אתה מסתכל קודם עם הראש בכדי לבדוק שהדרך פנויה וכך היה צריך לנהוג הנהג.

בנוגע לרכב שהסתיר, הוא יכול לקבל דו"ח על חניה לפני מעבר חציה, אני לא מאמין שאפשר לערב אותו ו/או לקחת אחריות על המקרה.

• תוכן חדש...