Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

לאחר שעזרתם לי עם המחשב שלי בפעם הקודמת אני צריך עזרה במחשב של ההורים שלי.

ביום בהיר המסך לא עלה והוא כותב פשוט no signal למרות שהמחשב דלוק והכל מחובר (מדובר בכניסה מקורית ולא כרטיס מסך) כמו כן המקלדת לא עובדת ואף אחת מהנורות בה לא נדלקת.

אין לי מושג מה קרה ואשמח לייעוץ ולמחיר אפשרי של התיקון.

המחשב בן 5+ עם מפרט לא בשמיים אז אם יש עלות תיקון גבוהה מידי אני אעדיף להחליף כנראה כי אני יודע שהתקלה היא כנראה בלוח אם.

תודה לעוזרים.

אם צריך פרטים נוספים על המחשב אני אפתח אותו פיזית ואראה איזה "פירמות" מורכבות בו כי הוא לא עולה במסך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבנתי שזה קצת כבד עליי אז הזמנתי טכנאי שממנו קנינו את המחשבים שלנו ומחר הוא יגיד לי מה הבעיה, מקווה שלא ישחט לי את הכיס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תנסה לעשות איפוס ביוס,בד"כ פותר דברים כאלה

1.נתק את המחשב מהחשמל

2.פתח את המארז

3.הוצא את הסוללה העגולה והזכרונות למשך 3 דקות

4.הכנס אותם בחזרה

נסה להדליק

תקלה נפוצה גם במחשבים רגילים

פורסם

לגבי מקלדת, אם החיבור של המקלדת/עכבר בלוח האם נדפק אז יש פתרון - מתאם PS2 ל-USB שעולה דולר.

למשל:

http://www.ebay.com/itm/USB-Male-to-PS-2-Female-Cable-Adapter-Converter-use-for-keyboard-Mouse-HE-/400589253645

שימו לב שמדובר במתאם אקטיבי עם צ'יפ ולא רק לצורת השקע.

אבל אם הבעיה הולכת ובאה וגם המסך בעניין אז באמת לבדוק ספק כח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב אז ככה נבדקו כמה דברים: ספק,זכרון,חובר כרטיס מסך על מנת לבדוק שכניסת מסך עצמה לא נדפקה,נעשו איפוסים,נבדק שהלוח מקבל מתח והכל יצא תקין.

המסקנה היא שהלך הלוח מסיבה לא ברורה.

יש בפני שתי אפשרויות:

1)לוח משומש זהה לקיים בעלות של 180 ש''ח+ 150 ש''ח עבודה, סה''כ:330 כולל מע''מ וללא שום אחריות.

2)לוח חדש עם מעבד וזיכרון חדש של חברת Gigabyte (אין לי כרגע את המפרט אבל עוד מעט הטכנאי ישלח לי) בעלות של 850 ש''ח כולל עבודה,מע''מ ואחריות.

מה אתם אומרים?

אני חייב לציין שאין לי שמץ מה קרה כי המחשב עבד מצויין ללא שום עומס במשך 5 שנים.

עריכה: הלוח הוא Gigabyte H61, מעבד אינטל G2030 ו2G זיכרון. (הלוח החדש)

פורסם

היייתי מחליף את המעבד + הלוח (וזה גם מה שעשיתי לפני כמה חדושים כשהתקלקל לוח אם בן 4). עם זאת באותה הזדמנות שדרג את הזכרון ל-3-4 ג"ב בהתאם לכולות לוח האם, הזכרון שנמצא בידך וסוג מערכת ההפעלה שבה אתה משתמש. המערכת (כולל מעבד G2020, לוח אם שאיני זוכר את פרטיו ו-4 ג"ב זכרון DDR3 עלתה משהו בסדר הגודל שציינת אצל עמיתנו TheWolf. ה-DDR2 הועבר למחשב אחר, אמנם בן חלמעלה מ-5 שנים אבל כעת נהנה מ-8 ג"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי הולך על החלקים החדשים, המשומש אחרי כמה ימים יכול שוב להתקלקל.

המחיר נראה סביר מאוד על החלקים והעבודה, לפחות יהיה לך שקט של 3 שנים, לגבי החלקים הנ"ל.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

החלטתי גם ללכת על ראש שקט ואמרתי לו שיזמין את החלקים, אני מקווה לאיזה הנחת מזומן.

אני חושב שאין לי צורך בזיכרון נוסף כי המחשב הוא נטו עבודה וגלישה, המקסימום שיש עליו מבחינת תוכנה זה וורד. המערכת הפעלה היא ווינדאוס 7 הום או משהו כזה.

פורסם

ברגע שיתחילו לעבוד על המחשב, תראה שהם לא עוברים את ה 70 אחוז מתצרוכת הזכרון.

במידה וכן, הוסף להם עוד יחידה של 2 גיגה(במידה ומערכת הפעלה 64 ביט), במידה ולא הוסף יחידה אחת של גי'גה(למרות שאני לא חושב שמוכרים DDR3 כ ג'יגה אחד).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

1.נתק את המחשב מהחשמל

2.פתח את המארז

4.הכנס אותם בחזרה

נסה להדליק

למה להוציא את הזכרונות?

:turn-l:
פורסם

1.נתק את המחשב מהחשמל

2.פתח את המארז

4.הכנס אותם בחזרה

נסה להדליק

לפני שעושים את כל הדברים האלה, תעשו את הדבר הבא:

1) נתקו את החשמל (במקרה של מחשב נייד, גם תוציאו את הסוללה)

2) לחצו והחזיקו כפתור הדלקה במשך כ-10 שניות.

3) חברו את הכל בחזרה, ותדליקו את המחשב.

זוהי פריקת מתח, מניסיון זה פותר הרבה תקלות הזויות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעושים את כל הדברים האלה, תעשו את הדבר הבא:

1) נתקו את החשמל (במקרה של מחשב נייד, גם תוציאו את הסוללה)

2) לחצו והחזיקו כפתור הדלקה במשך כ-10 שניות.

3) חברו את הכל בחזרה, ותדליקו את המחשב.

זוהי פריקת מתח, מניסיון זה פותר הרבה תקלות הזויות.

נבדק מולי בכל צורה שאפשר וגם חוברו רכיבים חצוניים כגון ספק מתח וכרטיס מסך, אין מה לעשות הלוח הזה מת.

כשמחליפים לוח רצוי (ולפעמים חייבים) לפרמט או לכל הפחות להתקין את הדרייברים שלו, תשאל אותו לפני ההחלפה מה המחיר כולל.

המחיר כולל הכל: פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש+ כל התוכנות שהיו מותקנות לפני זה.

• תוכן חדש...