Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מקבל בממוצע כ10 מיילים כל יום על PENIS ENLARGE ושאר גלולות כחולות כספאם, אין לי מושג מאיפה ואין לי מושג ממי.

זה כבר כמה שנים שהמיילים האלה מגיעים, כל פעם מנוסחים דומה + לינק כלשהו.

פעם, זה היה אחד-שתיים בשבוע ומגיע לOUTLOOK במחשב, ולא היה אכפת לי. היום זה 10 פעמים ביום ומגיע ישר לסמארטפון! (נקסוס 4 אם זה משנה אולי יש לו אפשרות סינון בעזרת משהו?) ומ-ש-ג-ע אותי!

איך מפסיקים?

אולי לשמור אותם ולהגיש תביעה נגד "המען האלמוני"?

תודה,

אוהד.

פורסם

בדרך כלל שנרשמים לאתרים מפוקפקים / פרסומות שונות המטיילים האלה מגיעים.

תנסה להסיר את עצמך מרשימת התפוצה, בדרך כלל בסוף המייל יש את האפשרות הזו.

פורסם
איך מפסיקים?

עוברים לGMail.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

GotYa - לא זכור לי שנרשמתי, אני משתמש באותה תיבת מייל של 012 כ-10 שנים, מי יודע לאן זה התגלגל.

NINJMNKY - משתמש באותה תיבת מייל בשביל העבודה + עיסוקים אישיים (חשבונות וכדומה), אין לי עניין להעביר הכל לGMAIL, גם שזה המון בלגן, זה לעדכן המון אנשי קשר.

ToMeR - איפה מייצרים את המסנן הזה?במחשב אני משתמש בOUTLOOK המובנה של ווינדוס7\אופיס (לא זוכר) ? סמארטפון? אני משתמש באפליקצית MAILDROID.

אוהד.

פורסם
NINJMNKY - משתמש באותה תיבת מייל בשביל העבודה + עיסוקים אישיים (חשבונות וכדומה), אין לי עניין להעביר הכל לGMAIL, גם שזה המון בלגן, זה לעדכן המון אנשי קשר.

GMAIL יודע לשלוף דואר מתיבות אחרות דרך pop3/imap, בדיוק בשביל מקרים כמו שלך.

להתקין מערכות anti-spam מקומיות זה כל כך שנות ה90, ולפילטרים אין כל כך טעם כי ההודעות לא מכילות את המילה

penis אלא חלופות שלה שנועדו לעבור מבעד לפילטרים האלה, כמו p3nis p3n1s p3ni$ pen-is וכו'

לשיקולך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האוף-טופיק מתדרדר... מזמן כבר היה צריך לייעץ לפות"ש להגדיל ו/או לחלופין לחפש מי הדליפ/ה :twisted::lol::wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי אשתך נתנה להם את המייל שלך כדי לרמוז לך משהו :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האוף-טופיק מתדרדר... מזמן כבר היה צריך לייעץ לפות"ש להגדיל ו/או לחלופין לחפש מי הדליפ/ה :twisted::lol::wink:

+1

תגדיל וזהו. אחרי ההגדלה תשלח להם מייל תודה שכבר הגדלת ואין צורך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה נמצא ברשימת התפוצה שלהם, תחפש בהודעה את הלינק לביטול ההשתתפות (Unsubsribe).

אם זה עדיין לא עוזר אני ממליץ בחום לעבור לג'ימייל ולהעביר את נתוני ה012 שלך לג'ימייל כדי להפוך אותו לדואר החדש שלך.

כך לא יטרידו אותך בנוגע להגבבת פין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני סבלתי בעבר מהמילים האלה. בשלב מסויים הם פשוט מעלמו. אני לא זוכר אם היו נסיבות אלה או אחרות, אבל אולי מדובר בהחלפת ה-ISP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...