Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40-60K, אולי פיג'ו 107?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנרגעתי קצת לאחר התאונה שעברתי היום, אני פותח דיון חדש.

יש לי ביד נכון לעכשיו 60K, ואני מתלבט בנושא קניית רכב.

ראיתי שישנן הצעות מימון כאלו ואחרות, בין אם זה בחברות ליסינג ובין אם זה אצל היבואנים.

אני מחפש רכב בקטגוריית המיני - סופר מיני, שיענה על הצרכים הבאים.

חסכוני, אמין, נסיעות עיקריות בין 30 - 60 ק"מ יומי, ומדי פעם נסיעות ארוכות.

אני מתכנן בשנה הקרובה להתחיל ללמוד, עוד פרמטר שמשפיע על החלטת הקניה.

רכב שקרץ לי הוא הפיגו 107, אחרי שקראתי ושמעתי עליה ביקורות רבות היא נשמעת מציאה.

ניגשתי לסוכנות של פיגו וקיבלתי הצעה של 64K עם מערכת מולטימדיה ומנגזיום בתנאי מקדמה של 30K

ופריסת תשלומים בסך 600 ש"ח לחודש X 36 ובסוף התקופה לשלם בסביבות ה17K.

השאלה היא האם זה כדאי? האם ישנם עסקאות משתלמות יותר שכדי לי לבדוק ואיפה?

האם כדאי לקנות רכב שהולך לכיוון הסופר מיני ואילו דגמים מומלצים?

תודה רבה, מקווה שהפעם לא עברתי על הכללים : )

פורסם

אני באופן אישי חושב שמכוניות המיני הידניות הן לא קניה חכמה במיוחד כרגע ועדיף להוסיף עוד 10,000 ש"ח בערך ולעלות לקטגוריית הסופר-מיני הידניות. שם תקבל תמורה הרבה יותר טובה למחיר - יותר אבזור, יותר איכות, מנועים חזקים יותר, רכבים בטיחותיים יותר ובעיקר - הרבה יותר מרווח פנים.

אני לא יודע מה קראת אבל ה-107/C1/אייגו הן לא מכוניות מושלמות בכלל. תא הנוסעים שלהן פשוט מידי ומיושן. לדעתי אם כבר אתה הולך לכיוון הזה, אז בדוק את סקודה סיטיגו ואחותה סיאט מיי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...