Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדש [70K]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסויפטלא עברה מתיחת פנים, אלא החלפת דגם שלמה בסביביות 2010-11. אמנם נותר דמיון חיצוני ניכר לדגם היוצא, אולם מדובר בדגם חדש לגמרי, יותר ארוך, עם מנוע חדש, ובמבט שני רואים את הבדלי העיצוב. לספלאש האוטומטית מערכת הנעה זהה, אבל בדגם הידני יחסי ההעברה מעט שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את החלפת הדגם אני מכיר כמובן, יש לנו במשפחה סוויפט 2011 מהאחרונות שהגיעו ארצה.

העדכון שאני מדבר עליו בוצע לדגם הנוכחי כמו שאתה מחזיק.

פורסם
שים לב שמבחינה מתמטית להוסיף 4000 ש"ח על שנת אחריות נוספת זה שקול להעריך שתוחלת עלות התקלות שיתרחשו ברכב בשנה השלישית שלו על הכביש היא לפחות 4000 ש"ח. האם אתה באמת צופה שברכב ממוצע יהיו תיקונים בשווי 4000 ש"ח בשנה השלישית לחייו?

4000 שח על שנת אחריות נוספת?

כשרכשתי את הC1 הרובוטית שלי בסוף 2010 הוספתי שנת אחריות נוספת (רביעית) במחיר של אחוז אחד ממחיר הרכב (650 שח)

C1 רובוטית. כי Perfection has it's price

פורסם

הזמנתי סיאט איביזה חדשה לפני שבועיים זאת שבמצע.

מבחינת מפרט היא הכי משתלמת.

לפי דעתי יותר טובה מרכבים אחרים בקטרגוריה זו.

פיאט פונטו :wink: סוזוקי בלנו :wink:

אופל וקטרה :x מאזדה לאנטיס :lol:

פיאט פנדה :x:-( מאזדה3 :x:-( יונדאי גטס:lol::-)

פורסם

מבחינת איזה מפרט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דגם REFERENCE

פיאט פונטו :wink: סוזוקי בלנו :wink:

אופל וקטרה :x מאזדה לאנטיס :lol:

פיאט פנדה :x:-( מאזדה3 :x:-( יונדאי גטס:lol::-)

פורסם
דגם REFERENCE

לפי מה שראיתי, לאיביזה יש מנוע די עצלן, ויחסית ל-I20 והפיאסטה הוא שותה יותר דלק..

אני טועה?

אני מניח (לפי שמועות) שיהיה ל-I20 מבצע של חבר, ואם זה יהיה כמו שנה שעברה, כשמשווים את ה-I20 לאיביזה (בהנחה שהם יהיו אותו מחיר) עדיף I20 לא?

פורסם
לפי מה שראיתי, לאיביזה יש מנוע די עצלן, ויחסית ל-I20 והפיאסטה הוא שותה יותר דלק..

אני טועה?

אני מניח (לפי שמועות) שיהיה ל-I20 מבצע של חבר, ואם זה יהיה כמו שנה שעברה, כשמשווים את ה-I20 לאיביזה (בהנחה שהם יהיו אותו מחיר) עדיף I20 לא?

מבחינת צריכת דלק היונדאי לא חסכונית יותר מהפיאסטה,לעומת האיביזה והיונדאי העיצוב הפנימי של הפיאסטה והאיבזור

הרבה יותר מפואר וכמו כן בטיחות הרכב.

• תוכן חדש...